viktorka_od splavu Venčím! Ako ja nemám pevné stanovené kedy prísť do práce, tuším do 9 by som tam mala byť, ale sama pre seba som si stanovila začiatok pracovnej doby na 6 a tak sa často ponáhľam aj keď nemusím ![]()
Přiznání
paktofonika začínat v 6 a vstávat 1,5 hodiny před tím, to by mě zabilo. To bych tam snad ani nemusela chodit, protože "ať vstávám, v kolik chci, probouzím se v 11".
paktofonika Haha, však tam toho člověk taky moc nenaspal aby stihnul i něco jinýho, než vysedávat na přednáškách ![]()
paktofonika začínat v 6 a vstávat 1,5 hodiny před tím, to by mě zabilo. To bych tam snad ani nemusela chodit, protože "ať vstávám, v kolik chci, probouzím se v 11".
tak přesně:-)
paktofonika tvůj životní režim by mě zahubil do tří měsíců
paktofonika jsem kdysi dávno byla nucená chodit na šestou, vstávala jsem o půl šesté, abych se tam dopotácela, dala si druhý kafe, mátožila se tam deset hodin a pak šla dom upadla do postele a ráno zas.. a to mi bylo dvacet. nezvykla jsem si a bylo to opravdu ošklivý období mýho života. dnes by mě to vážně zabilo, beze srandy.
viktorka_od splavu Pro mě bylo dost hrozný být v práci i na 8, když byly děti malé. Ten ranní cval do školky a na bus, čemuž předcházelo tahání polospících nevrlých dětí z postelí, obvyklé scénky "a proč" , "nechci a nechci", "proč nemáme babičku v Praze" apod. Vstávala jsem v 6 a ani nevím, jak jsem to všechno přežila asi 2 roky, než jsem nastoupila na místo s volnější pracovní dobou a mohli jsme vyrážet z domu ve 3/4 na 8, školku jsme měli prakticky přes ulici.
Kokoska Já jsem teď naopak v práci vždycky hrozně brzo (na moje poměry, paktofonika by se zasmála), protože dítě vstává v šest, když se zadaří, jinak i dřív
Kolikrát doma zevlujeme, protože školka je ještě zavřená.
Kokoska tak já všechny ty roky chodila na sedmou, na osmou až poslední dobou a až když to vlastně ani nepotřebuju. nejhorší chvíle byly s dcerou do jeslí kdy jsem ji nosila (kočárek by nebylo kam dát) kus daleko do kopce na bus, ona by to bývala ušla (zpáteční cestu s klidem, to jsem nesla nákup takže stejně šlapat musela), ale ne tak rychle jak bylo potřeba.
Pinot Noir My jsme rodina sov křížených s medvědem, vstávat zvlášť v zimě za tmy je utrpení. Jen v neděli bývali haranti nepříjemně svěží a pravidelně nás v neděli v půl osmé budil zpěv z TV "už k vám děti z dálky letí kačer!"
viktorka_od splavu podtrženo sečteno, jsem ráda, že už je to za mnou :)
Kokoska Kačer!![]()
Kokoska Kačer
paktofonika A v kolik chodíš spat?
jinx jojo, jak je rano svetlo a zpivaji ptaci, tak se ted taky budim mezi 4 a 5, takze byvam v praci klidne i o pul seste
v zime jsem se o pul seste teprve budila (vstavam bez budiku a v praci muzu byt kdy chci)
viktorka_od splavu Kokoska No ale mne to takto skoro vyhovuje,len sa nemusím naháňať ale aj tak to robím. Keby som vstavala o 8 mala by som pocit zabitého dňa, sem tam si prispím cez víkend.
Sweet Potato tak medzi 21:30 a 22:00. Niekedy (ako napríklad včera) som isla oveľa neskôr a ráno som vstala o trochu neskor ale v pohode som ráno vstala.
Môj priateľ vstáva vždy hodinu skôr ako odchádza z domu,aby si stihol aspoň polhodinku zacvičiť.To absolútne nechápem,lebo ja sa na budík ledvom vyplazím z postele.Cez víkend,ako naschvál,sa väčšinou zobudíme v podobnom čase ako vstávame do práce a to je ten deň potom taký dlhý....
Je čistě na mně v kolik začnu pracovat, ale ve všední dny vstávám v pět a chodím spát před 23.00 a o víkendu se budím nejpozději v půl sedmý bez ohledu v kolik jdu spát. Ranní běhání, procházka se psem, velká snídaně, kafe na terase v letních a časně podzimních ránech, klídek, ticho, pohoda...Spánek je to nejsladší na světě
to jo, ale je tolik věcí co chci krom něj provozovat!
Teď jsi přesně popsala moje dilema ![]()
paktofonika Každý má jinak nastavené biorytmy, tak to je ![]()
priznavam, ze dost zavidim lidem, kteri vystaci se sesti hodinama spanku. mate ten zivot proste delsi:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí