viktorka_od splavu Priznám sa že to tvoje Já su mi strašne ťahá oči ![]()
Přiznání
viktorka_od splavu
Takový krásný šaty a ty je nechceš nosit! A já stála s rukama od těla jak robot a bála se i dýchat, aby se mne to nedotklo. Takže vlastně díky bohu za ekzém, tím jsem pak byla krepsilonu a podobných hrůz ušetřena, pro bavlnu mi máma jezdila do NDR a do Rumunska.
viktorka_od splavu Ajaj, moje máma a ségra taky nemůžou zapomenout a všechny ty scény, které jsem dělala, kvůli škrábavému nebo srolovanému oblečení. Byla jsem schopná se svlíknout v zimě na svahu skoro donaha, protože se mi někde na zádech rolovala košilka nebo kousaly ponožky. Já ovšem naopak nemůžu pochopit, co je na tom udivuje, vždyť to se prostě nedá vydržet! ![]()
Sweet Potato no a mě se nikdo neptal jestli chci, a žádný ekzémy jsem neměla![]()
paktofonika no vidíš, a já ve slovenštině nepoznám co je spisovně a co není, to su ráda jak mám lehkej život;-)
ale proti játře se musim ohradit, to neni naše! Pinot Noir , u nás jenom vokurek a hadra
u nás doma se akorát ze srandy řiká občas "to játro", je to z nějakýho filmu myslím, páč nejsou dvoje jako ledviny nebo plíce, žejo, je jenom jedno:P
viktorka_od splavu Ajaj, moje máma a ségra taky nemůžou zapomenout a všechny ty scény, které jsem dělala, kvůli škrábavému nebo srolovanému oblečení. Byla jsem schopná se svlíknout v zimě na svahu skoro donaha, protože se mi někde na zádech rolovala košilka nebo kousaly ponožky. Já ovšem naopak nemůžu pochopit, co je na tom udivuje, vždyť to se prostě nedá vydržet!
![]()
paktofonika Ja to vzdycky taky napisu "ja su" a pak to vetsinou opravim.
Ale jinak to rikam zcela automaticky.
viktorka_od splavu Od nás ta játra taky není, to je ze Slezska. Při sledování Prostřeno jsem se tím pravidelně bavila. To játro snad říkal Babica, ne? Měkký játro je vždycky lepší než tvrdý játro, nebo tak nějak...
viktorka_od splavu Jak píše paktofonika "Su" je také výživné.
whiskas povětšinou píšu spisovně, ale někdy se mi nechce![]()
Pinot Noir to já vim že to je někde z ostravska. a to játro babica někde ukrad, to fakt nevymyslel, pamatuju to už jako malý dítě, ale vážně jen jako rodinný vtípek
viktorka_od splavu Pak byl ještě taneční mistr Játro v povídce Šimka a Grossmanna ![]()
Pinot Noir no, to by mohlo být:-)
Pinot Noir Skvělá povídka. ![]()
viktorka_od splavu To nebol hejt.Tiez nepíšem spisovne a ani to nikomu nevyčítam. Mne je to Já su skôr také srandovné, stále sa na tom v tvojich príspevkoch zastavím a haluzím že čo to :D Opravovať ti gramatiku by ma ani nenapadlo, niesom na to ta pravá. ![]()
paktofonika šak jo, vpoho:-) mně je to taky spíš srandovní:-) já to říkám automaticky, jako Luna, ale píšu automaticky spisovně, jenže někdy mě to prostě tak baví
ale co mě baví nejvíc, když někdo fakt prudí a pak napíše věci jako 4-ka a podobně![]()
viktorka_od splavu 4-ka? co to je?
viktorka_od splavu no většinou zákonem schválnosti je ta hrubka už v tom prudícím grammar nazi příspěvku ![]()
nolita jako místo čtyřka:-)
viktorka_od splavu A on tady někdo, ohledně nářečí, nějak zvlášť prudí? Toho jsem si zatím nevšimla. Jen to občas pobaví, takže účel vlastně splněn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí