Putzstock!
Přiznání
barbucha Já to samozřejmě vim, ale místní debatu si pamatuju![]()
No, u toho pučtoku je to kapku záhada, to je fakt. Štoudev je taková srozumitelnější - vona tak blbě čumí
barbucha Štoudev je u mě nádoba ňáká, či se pletu? ![]()
Zasadne pučtok. Nicmene ja nemuzu rikat ze na ostravsku se mluvi tak a tak, neb ma maminka je z cech, a doma mluvila tzv. cechacsky a ja mluvim takovou smeskou...
barbucha Tohle je uhlák. Štoudev je dřevěná, ne?
Som si dnes kúpila gumové medvedíky aby som skúsila tu radu Kate že jeden gumový medvedík ak som hladná ma zasýti a zjedla som cely balík a nič. ![]()
paktofonika Proto z tebe nikdy nebude vévodkyně! Tak.
(mně by z toho sladkého na prázdný žaludek bylo ještě špatně, tedy... taky nebudu vévodkyně)
Som si dnes kúpila gumové medvedíky aby som skúsila tu radu Kate že jeden gumový medvedík ak som hladná ma zasýti a zjedla som cely balík a nič.
![]()
barbucha Tohle je uhlák. Štoudev je dřevěná, ne?
Todle je taky uhlák?! Však pokrok nezastavíš, ty uhláku!
barbucha tohle je džber. Měla jsem za to, že ve štoudvi plavou na vánoce kapři
Potrefenáhusa Já mam štoudev zafixovanou jako vědro u studny(studně?) případně něco do kuchyně. Kapři plavou v kádi ne?))
Pinot Noir tohle vypadá jak hmoždíř, ve kterým jezdila baba jaga
(chybí ten tlouk teda :-)

Mutziputzi podle toho viktorky odkazu to je menší káď (kterou se nosila voda ze studny)
šiš jo, ve štoudvi se nosila voda! Ale to neznamená že ty sofistikovanější neměly tudlenctu nálevku...
Potrefenáhusa Menší káď, čili kádinka? ![]()
Můj etymologický slovník je zajedno s tím Viktorčiným odkazem a baba Jaga v hmoždíři z mojí nejoblíbenější pohádkový knížky je pořád moje láska největší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí