paktofonika no ved to. a ani to spalovanie si neviem predstaviť, ze by naozaj mohlo byt ekologicke a nie je to len marketingovy tah pre tych ekologickejsie zmýšľajúcich zakaznikov.
Přiznání
Mrakoplas ale jasněže ekologické spalování s dalším využitím získané energie existuje. ale obvykle se netopí kabelkama![]()
http://www.sako.cz/stranka/cz/256/spalovna-zarizeni-na-energeticke-vyuzivani-komunalniho-odpadu/
Nechce se mi z chorvatska. Jsem v pokuseni tu jeste tak tyden dva zustat.
rasaNori tak zůstaň:-) stejně musíš krmit sovátko![]()
viktorka_od splavu akoze tym eko spalovanim sa netvori skodlivy dym? Tusim si o tom idem cosi nastudovat. A ked nam na chate dojde drevo na kurenie, svacnem do krbu kabelku
ale moja nie je tak high, takze asi nebude vytvarat taky sofistikovany dym ![]()
Mrakoplas no tak v chatě v kamnech určitě ne. potřebuješ vysokou teplotu a samozřejmě filtraci, v domácích podmínkách to je fuj
ovšem zas dýchat sajrajt po spálení luxusní kabelky by si člověk mohl považovat za čest, že, se ti zachytí na plicích kousek luxusu![]()
Mrakoplas A čo z ekologického spaľovania keď sa zbytočne neekologicky vyrobili stovky nepotrebných výrobkov.
presne tak
viktorka_od splavu to bol vtip, neplánujem prikurovat kabelkami ![]()
Mrakoplas tak kolikrát když vidím ten výběr v některých obchodech tak bych to hodila do krbu všecko![]()
viktorka_od splavu haha:D sovatko krmi po nocich rodice, pres den ho posouvame, aby se neupeklo. Uz vidi:D
jen taková otázka:
jsou troky obyčejné necky?
já jsem měla vždycky za to, že troky jsou speciální necky na spaření prasete při zabijačce.
...tak už vím, jak to teď budu užívat : blbej jak kádinka
Tssss....Kádinky nejsou blbý! Já je používám i místo skleniček! Jsou ťuťu ![]()
Jeste bych rada dodatecne prispela do diskuse tim, ze u nas (male mesto u Prahy) se buhviproc zazilo "blbej jak malovany sane" ![]()
MP Marge Výkřik či povzdech “Sáně malovaný” znám asi z televizních pohádek, úplně vidím Libuši Havelkovou nebo jinou pohádkovou babičku, jak spráskne ruce a procítěně to zvolá.
Jeste bych rada dodatecne prispela do diskuse tim, ze u nas (male mesto u Prahy) se buhviproc zazilo "blbej jak malovany sane"
Celé je to správně "blbej jak malovaný sáně v létě"
.
wendulka Aha, tak to se u nas prave nerikalo takhle cele, a mne vzdycky vrtalo hlavou proc zrovna malovany sane by mely byt blby. Ovsem malovany sane v lete, tim se to vysvetluje!!!
Dekuji za objasneni jedne zivotni zahady ![]()
U nás to bylo jenom blbý jak sáňky v létě, ani nebyly malovaný.
@paktofonika necky su koryto .
dynda u nás to bylo ve spojení "je chytrej jak sáňky v létě".
Z těchhle rčení se mi líbí taky "je mi to platný jak hadovi noha" , zajímalo by mě, jak takový blbiny vznikají.
Kokoska U nás jsou sáňky v létě nervozní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí