Potrefenáhusa tyhle ilustrace miluju (pamatuju si tu knihu jako dítě, musím jí někde sehnat)
Přiznání
999 To fakt existuje, aby jen tak nekdo rekl: Vy se mi hrozne libite?
![]()
Mně se to stalo asi před dvěma roky, jenže to nebyl mladej fešák, ale stařík mezi 80 a smrtí a nezval mě na oběd, ale povídal, že se mu líbí plné ženské tvary a že bejt mladší, dal by si říct
![]()
Kokoska
jj zrovna jsem Lune chtela napsat, ze je na to jeste mlada:-)
viktorka_od splavu Aspoń nemám dilema, že jsem někde něco slíbila v dobrém i zlém a teď krasavec inteligentní mě zve na oběd a kdoví, jak by to mohlo skončit!
Luna Byl přidrzlej, no :-).
Tupé jak brusla
já jsem zrovna teď v Brně, musím to na někom vyzkoušet!
Kokoska Na mě se jednou takový stařík dokonce opravdu doslova vrhnul, teda italský stařík! (já naivka jsem si myslela, že když mě zve na prohlídku svého domu v polích, takže jde o prohlídku domu....
)
Luna Stála jsem těsně u kasy, nebyl čas...
.
viktorka_od splavu vďaka
Sweet Potato a čo sú vantroky
?
slniecko Dřevěná koryta, která vedou vodu na mlýnské kolo.
Sweet Potato wow, tak to ani neviem že ako sa povie po slovensky!
Nemelem nemelem,
sebrala nám voda mlejn,
sebrala nám všechna kola,
i tu pilu s vantrokama...
Sweet Potato teraz mi to nedá, kým to nezistím ![]()
Přiznám se, že představa hromady kabelek podlévané parfémy, aby lépe hořely, mne pobavila.
Přiznám se, že představa hromady kabelek podlévané parfémy, aby lépe hořely, mne pobavila.
no to je ovšem škandál!![]()
Mna by zase zaujimalo ake je to ekologicke setrne spalovanie
Mrakoplas A čo z ekologického spaľovania keď sa zbytočne neekologicky vyrobili stovky nepotrebných výrobkov.
Stará Stanová Kůže Byla jste tam s kamarádkami, které zůstaly uvnitř? Už jsem tuto historku slyšela, ale Ital se prý vrátil s červenou tváří a měl problémy s manželkou.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí