paktofonika já už taky nemám klasicky knoflíky, ale i tak...
na straně mi to nevadi, na par povlecenich to mám taky (perina 200x220 občas nutí koupit dvoje malý a někdy trochu inovativne sešít)
paktofonika já už taky nemám klasicky knoflíky, ale i tak...
na straně mi to nevadi, na par povlecenich to mám taky (perina 200x220 občas nutí koupit dvoje malý a někdy trochu inovativne sešít)
ono mi to porad priserne vadi, jen jsem tak unavena, ze nemam silu to otocit. A navic spim tak divoce, ze ji mam za chvili stejne tou delsi stranou bokem.
On snad někdo spí se zapínáním k obličeji??? Myslela jsem, že to je jen mužova specialita (tomu je to jedno).
brrr Můj muž spí se zapínáním k obličeji, protože kdyby ho měl dole, tak tam narve nohy. ![]()
Neusla bych se zapínáním k obličeji. A to mám různé druhy. jde jen o ten pocit.
tady je to jako vzdy snuska nejruznejsich uchylek :)
je mi uplne jedno jak mam perinu, ale nemam teda zadne knofliky, jen tam jen takova kapsa/preklad dole, aby ta perina nevyjizdela
baltik no jo je jedno, knoflíky nejsou důležitý ale ten otvor:-) (u mě teda) no ale vlastně i když je to na zip tak mi to vadí.. prostě "něco" co tam zavazí a měla bych to u obličeje, ble
jo a taky se u vás říká peřině co je obráceně, že je "blechama do pusy"?
baltik na všech povlecenich? Já mám vsechno možný, knoflíky, patenty, zip i jen kapsu.
Potrefenáhusa my mame nestandardni velkou perinu a mame tudiz jen 2 povleceni a ta to maji oboje
baltik tu kapsu nesnášim, jak se mi vysunuje peřina a zalejzaj mi tam nohy :D, zrovna dneska se chystám do galanterie a dám si tu práci a našiju cvočky.
ice já zas nesnáším knoflíky, snesu jen kapsu nebo zip ![]()
Magráta ze je problém s knoflikama jsem zjistila až tady, vůbec mě nenapadlo, ze taková věc muže vadit
On snad někdo spí se zapínáním k obličeji??? Myslela jsem, že to je jen mužova specialita (tomu je to jedno).
třeba já, ne nutně úmyslně, ale pokud to tak vyjde a nechce se mi to obracet, tak z toho žádné ujímání nemám :-)
brrr Ja klidne. Mam vsude zipy,takze to kolikrat ani nepoznam.Ale i driv s knoflikama jsem to neresila.
ice No a keď je tam kapsa tak nemôžeš spať s perinou tak že je kapsa hore?
Ináč ja by som nezniesla spoločnú veľkú perinu. A nemám rada keď mi trčia nohy. A nemám rada veľké vankúše ale na posteli vyzerajú dobre.
paktofonika kapsa, zip, patentky mi je to jedno, u hlavy to nesnesu odjakživa. Ale ta kapsa mi drtí i u nohou a i u polštáře, jak s dám ruku pod a nahmatám polštář a ty roztlemený okraje. Kravina, ale nemůžu si pomoc.
ice No ale ja som myslela že kapsu pri nohách ale nie smerom nadol ale hore. Tam nemáš čo nahmatať nie?
paktofonika jj je to jakoby překrytý, ale mně se to v noci vyhrnuje a roztlemuje asi spim nějak neuspořádaně.
ice Souhlasím, kapsu nebrat! I na polštáři je to furt takový roztlemený ![]()
ice Aha. No ja spím kľudne a posteľné je ráno tak ako som ho v noci na seba uložila :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.