paktofonika no,my mame zimni i letni obr deky.:-)
Přiznání
Zarinya Jj aj my. Ja rada 2 zimné na sebe a to som kupovala tie najteplejsie .
paktofonika ja miluju teplo,takze i potrebuju v byte teplo,tudiz topim tak,ze jedna staci.![]()
Zarinya No ale priateľovi je teplo stále takže sa radšej viac prikryjem, oblečiem a tak :)
paktofonika bacha na to oblíkání: sousedce na chalupě její maminka radila, ať spí v teplákách, a byl z toho nakonec rozvod! ![]()
společná peřina je fajn, akorát my máme 200x220, což vyžaduje různý peklení se s povlečením, většinou kupuju v Ikee jedno malý a jedno velký povlečení a z tý malý peřiny ušiju 20 cm nastavení a povlak na velkej polštář...
paktofonika jo a přijde mi, že na zimu je právě nejlepší spát ve dvou pod tou společnou peřinou
Potrefenáhusa Určitě. Stejně tak spacák se nejlíp vyhřeje dalším člověkem. (To už teda chce dva spojený k sobě, dva lidi do jednoho spacáku jsou moc i pro mazlivý
)
Potrefenáhusa ja objednavam velke povleceni z internetu.V kramu neni sance koupit.
ale mit sici stroj taky bych si asi nejspis usila.
Zarinya ale německá ikea mám pocit ty velký povlečení má, teda jestli máte při ruce.
Kupuju ještě v HM home a Scanquilt taky má, i když ten ho má zvětšený na šířku, ale knoflíky na boku mi nevadí.
Potrefenáhusa ja mam jeste vetsi deku,kterou jsme kupovali v recku.220x240.
tu 200x220 maji i obcas i v norme.
Ikeu mam nedaleko,ale priznam se,ze tam nerada chodim tak nevim.
Zarinya jj, koukám teď na tu německou ikeu a má fakt 220x240, česká jen ty 200x200
Potrefenáhusa ha,diky.![]()
Potrefenáhusa povlečení z ikea mám v kategorii "horší už je jen povlečení ušité z ruské vlajky". brácha si ho tam kupoval na intr a teda na omak hnusnější povlečení jsem ještě v ruce nedržela, jak v tom vydržíte spát ![]()
Jiná Realita Ja mám všetky (2ks) posteľného z Ikei ale tú drahšiu radu nie tie najlacnejšie a držia už 4 rok ako nové, periem každý týždeň. Ja som spokojná. Páči sa mi aj povlečenie zo Scanquilt .
Jiná Realita sice zadne z ikea nemam,ale predpokladam,ze tam maji vyber z vicero materialu jako v jinych obchodech.
Jiná Realita mně přijde super a za ty roky si fakt nemůžu stěžovat. Všechno bavlněný, mám dobrou zkušenost i s těma levnějšíma řidšíma, na ty se tolik nechytaj kočičí chlupy. Peru pořád a rozpadlo se mi jedno asi po deseti letech ve švu.
Možná jste měli nějaký nejlevnější, co nebylo bavlněný? Oni v některých těch úplně nejlevnějších mívali polyester.
Scanquilt má krásný povlečení a bohužel strašně špatnou prezentaci na webu, kde nejsou vůbec vidět detaily a vzor, naživo nikdy nevím, který vybrat.
Potrefenáhusa Tak som pozrela na web a je to divné. Tie farebné sa mi nepáčia ale kamarátka od nich má krásne povlečenie vo farbe slonej kosti, na dotyk bolo veľmi príjemné.
paktofonika ne webu jsou fakt divný, naživo mnohem lepší
Potrefenáhusa Ja mám teraz najbližšie v pláne ľanové len neviem či sú vhodné aj na jeseň zimu? Je to iba na leto?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí