Pinot Noir jj nebrat a představa společné peřiny mě uplně děsí, bych se zbláznila. já se melu celou noc hrozně a polštáře i peřinu si různě muchlám kolem sebe a pod sebe, nohy musím mít ven ale zas chvíli schovat a vystrčit jen jednu a... a hlavně nemůžu spát u zdi, když někde mají postel přístupnou jen z jedné strany. protože musím přečuhovat z postele ven:-)
Přiznání
viktorka_od splavu
Společná přikrývka ![]()
viktorka_od splavu perinu kolem sebe a pod sebou muzete mit i tak, a dokonce vetsi :) manzelovi, kdyz si stezuje, rikam: kdo driv prijde, ten driv mele :)
viktorka_od splavu Pinot Noir Společná přikrývka nikdy! V hotelech si vždycky žádáme o dvě single přikrývky (pokaždé si vzpomenu na Škopkovy v Itálii
, ale co...) Pod společnou se nevyspím.
MaeGandal on je na tom muz stejne jako ja, ale je silnejsi;-)
Společná peřina mi nevadí, jenže já jsem schopná se do ní ve spánku zakuklit tak, že už není společná
(v současných teplotach pochopitelně néé).
myslim si,ze spolecna prikryvka se musi zacit pouzivat od zacatku vztahu.To se lidi jeste radi tuli.
My meli x let nornalni prikryvku a stacila,no asi po deseti letech jsme koupili 220×240 a tam by se vesel i treti.:-)
Zarinya společná peřina je děsně nepraktická bez ohledu na velikost. Když k sobě pár leží zády a "horní" nohu si chce vyndat tak má smůlu. Já třeba potřebuju být přikrytá jen napůl, jinak se upeču, kor když by to někdo vytápěl ještě pod peřinou vlastním teplem.
ice ja spim jedine prikryta na pul....ale kdo nezkusil tak tezko posoudi,nam to vyhovuje,myslim,ze po dvaceti letech si periny rozdelovat nebudem.:-)
Zarinya Já se hlásím do vašeho týmu, dost dlouho jsme spali pod jednou klasickou peřinou pro jednoho, teď už teda máme jednu společnou velkou. A když jsme někde v hotelu, kde mají ty peřiny dvě, tak se většinou vrátíme k původnímu módu :-).
Zina my taky![]()
Zina my jsme prvnich asi 5 let spali pod spolecnou, nez se chudak pritel priznal, ze je spis moje nez spolecna:D tak mame dve 200x200 a jsme spokojeny ;) pod tim se da spat i spolecne i oddelene;)
999 lehkou nevyhodu vidim kdyz jdeme spat rozhadany,ale nastesti to neni casto.![]()
Tady už se teda dělej peřiny ( Joey se o jídlo nedělí a Brambůrka o peřinu!
) ale k tomuhle se musím vrátit: v Tokyu byl přece Goro!
Zmatenej jak (pes) Goro před Tokyem se občas říkalo.
Máme taky společnou, muž se naštěstí moc nepřikrývá. Blbé je, když se tam vecpe dítě, které nechce, aby bylo přikryté ono i druzí. ![]()
Zarinya My se taky moc nehádáme... Třeba na tom má podíl ta společná peřina :-).
999 ono se pres ni da i dobre udobrit....kdyz uz.Jak se o ni ptetahujem tak to prejde ve smich.:-)
Zarinya :-)
Ja som rada za dve periny. Mne v zime jedna nestačí takže si dávam 2 na seba a priateľ dokáže spať bez periny celoročne a pod mojimi dvoma vydrží len kým zaspím, v lete by som mala zbytočne 2m periny len pre seba keď pod ňou spím len napol. A hádame sa minimálne takže teória s jednou perinou ma diery :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí