RoSa Ja som si to pomýlila. Nemyslela som mikrovlákno ale frote plachty. Brrr.
jo, ty jsou hnusný, škrábou! a navíc i blbě vypadají povlečené.
RoSa Ja som si to pomýlila. Nemyslela som mikrovlákno ale frote plachty. Brrr.
jo, ty jsou hnusný, škrábou! a navíc i blbě vypadají povlečené.
Naškrobenej damašek ![]()
Potrefenáhusa paktofonika Od Scanquiltu mám jen jedno povlečení. Byla to tuším ta jejich nejvyšší řada, materiál biobavlna. Je moc příjemné, ale tak strašně obšité knoflíkové dírky jsem ještě neviděla! Jen rozstřihnuté a objeté jednoduchým entlem. Možná jsem měla smůlu a není to u nich strandard.
Mám ráda povlečení z Veby. Ale ani nevím, jestli prodávají něco jiného než damašek.
Jiná Realita Sto lidí, sto chutí, mně jsou froté prostěradla zase naopak příjemná, to drhnutí mi vyhovuje, vadí mi, když je prostěradlo moc klouzavé. Naopak froté povlečení, co mi kdysi máma nakoupila, putovalo okamžitě na Ukrajinu.
Musim sa priznat, ze ked tu citam o postelnych navlieckach, hned mi naskoci prihoda mojho muza. Ked zacalo byt dostupne satenove povlecenie, tak som nadsena kupila hladke satenove navliecky aj plachtu. Povliekla som postel a este som v tom nadseni kupila aj satenove panske pyzamo. Muz isiel spat a v noci spadol dvakrat z postele. Vsetok ten hladky klzavy material ho nedokazal udrzat v posteli
odisiel spat na gauc a rano vyniesol pyzamo do kontajnera. Pokorne som sa vratila k bavlne.
Teraz milujem lanove navliecky, jedina chyba je ze su stale pokrcene. Inak je to super.
Janulik03 Chudák..
Janulik03
Řehtám se nahlas! Kdy konečně přijedeš?
Janulik03 lol ![]()
Vy sa rehocete, ale ja som mala tichu domacnost. Za prve ma urazilo, ze vyhodil drahe pyzamo, za druhe mi povedal, ze som to urobila schvalne. A este ma podozrieval, ze mi to bolo smiesne ked padal. No, bolo, ale nepriznala by som ani zasvet. On je taky ten chytlavy typ, prudky, hlucny, vsetky emocie von. Taky talian, no. Tam zapadne okamzite ![]()
To bych chcípla ![]()
A vůbec, hlásím se do damaškovýho týmu ![]()
Kdysi dávno mě chtěla uctít zeťova matka a jako vážené návštěvě mi povlíkla taky celou postel do saténu. Já nezahmouřila voko, páč jsem neměla zrovna čerstvou pedikuru - jak příšerně mi zatrhávaly paty vo to!
Ráno ze mě byl uzlíček nervů. Vod tý doby ovšem v kteroukoliv denní i noční hodinu a roční dobu můžu posloužit patama jak miminko. Ponaučení si ponesu až ku hrobu!
barbucha inak to je fakt. Staci mensia drsnost a uz to je poznat. No ved aj som skoro chcipla, lebo som sa dusila do podusky, aby ma nepocul smiat. Mohol by sa stat predcasnym vdovcom. ![]()
barbucha ja mam vecne ekzem na loktech, takze jen pri cteni toho tvyho popisu jsem se uplne osivala
saten, ble!
Já jsem zjistila, že nesnesu jiný povlečení než bílý. V čemkoliv barevným a nedejbože krepovým bych se zbláznila. Kupodivu jsem koupila moc hezký ve FaF - vyšívaný ![]()
Přiznám se, že absolutně netuším, z jakých materiálů jsou moje povlečení. Každé je na dotyk jiné, ale je mi úplně fuk, co to je.
Já snesu leccos, i knoflíky u hlavy, alev mikroplyši spát nedokážu. A z dětství mám dobrý vzpomínky na damaškový povlečení, i jsme přemýšlela, že si nějaký koupím, ale v našem psím provozu je to asi blbost.
Povlečení z IKEA jsem měla docela dlouho, přišlo mi ok, akorát jsem si k němu musela koupit menší polštáře na ty jejich malý povlaky. A jedno fakt kvalitní povlečení jsem si koupila v maďarským JYSKu, už ho mám skoro deset let, beru často a vypadá pořád stejně. Smutný je, že se hrozně zalíbilo mojí paní na úklid, tak si to samé koupila tady v Čechám a po roce a půl se jí úplně rozpadlo.
Pinot Noir
Totalne ukradeny, vzor, barva, samo zas ne uplnej hnus jako americka retus nebo Matragi, ale jinak polomrtva lehnu a spim.![]()
A ako sa volá také to vlnkovaté povlečenie? Zažila som to iba raz a ani oka som nezažmúrila.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.