paktofonika Se silonkama neumím poradit. Jsem strašnej trhan, mám je jednorázový, takže co potkám, to koupím :-).
Přiznání
Potrefenáhusa Zu viktorka_od splavu Já si je koupila dávno před reklamou :-). Fotka blbá, máme v ložnici špatný světlo...
No jo, ty to dáš ![]()
Jinak jsem se spíš přikláněla k názoru Potrefenáhusa ... A já kdybych si je oblíkla, tak mi lidi budou dávat drobný.
Ale to je stejnej případ, kterej popisuje už Betty McD.: když si vzala nějaký hadry, lidi ji litovali ("to je hrozná doba, je mi vás tak líto"), přičemž když v nich šla její sestra, tak zněl jeden hlas: "bože Mary, tobě to sluší" ![]()
barbucha Tak na běžné nošení nejsou... Ale včera v té čtvrté cenové měly úspéch
.
Ráda věřím, když tě v nich vidím ![]()
999 já myslím, ze tobe by slusel i pytel od brambor ![]()
zitra rano jedu pryc a strasne, ale strasne se mi nechce balit
999 tie saty som videla vo vyklade na figurine. Mali tam postavit teba, to by teprv mali odbyt. Mne sa teda nepacia vobec, ale to je nic podstatne. Presne ako Potrefenáhusa pise, stavi ti aj vrece od zemiakov prepasane spagatom.
byl u nás agitovat soused za jednoho kandidáta do senátu a přiznávám, že jsem ho nedokázala vyhodit
což znamená že přijde znovu. nastrčím muže ![]()
viktorka_od splavu hm, dik, mam je taky :D
999 tedy Tobě fakt sednou
Potrefenáhusa Janulik03 Magráta Díky :-).
A vrece od zemiakov mě fakt pobavily...
.
999 Vyzeráš v nich super a závidím ti topánky. Sú z tvojej obľúbenej obuvi? So silonkami to mam naopak mne jedny vydržia celú sezónu. Aspoň tie čo som používala, na eshope majú tak objednám a zatiaľ poskúšam čo mi tu radili.
paktofonika 999 já nosím roky víceméně jen ty z calzedonie a vyhazuju jen když už jsou odrbaný od kotníkových bot, neroztrhla jsem je snad ani jednou, ale nosím ty tlustší, 30, 50 nebo 100
paktofonika Díky :-). Tentokrát ne, jsou Tod's, koupila jsem si je vloni. To, že neškubeš silonky ti závidím...Dej mi sem prosím odkaz na ty, co nosíš. Dík
Potrefenáhusa Díky, otestuju je, tam jsem si je zatím asi nekupovala.
Tak jem si dnes vzala ty saty, ve kterych @999 vypada uzasne... a never again. V zrcadle se mi zdalo, ze je to ok, ze mi i slusi, ale pak jsem se nechala natocit na kameru a kdyz jsem se videla, tak jsem ten zaber rozhodla nikdy nepouzit... aaaaaaaa
normalne na kamere vypadam normalne tlusta, ale v tech satech vypadam na 150 kilo, takze mi nezbyva, nez doufat, ze do brutalu shodim 30 kilo a budu je moct vzit, nebo je zahrabat na dno skrine :D
Byla jsem se ségrou nakupovat, vždycky ji pošlu do kabinky, a pak jen nosím oblečení :-). Přišla za mnou nějaká paní a ptala se, jestli jsem stylistka. Tak jsem řekla, že leda sestry, ale jestli chce, tak jí poradím. Přidaly se ještě další dvě, bylo to fajn, a já si říkala, že by to nebylo špatné povolání...
.
999 taky chci sestru! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.