Priznávam,že po tomto čakám, kto sa ešte rozhodne kandidovať
Tiež ma to napadlo včera ![]()
Ad tá Kaia. No je to ešte dieťa, tak vyzerá a oblieka sa ako dieťa/pubiška. Včítane toho odretého kolena:).
Mňa akurát vydesil ten styling na nejakej z tých obálok.
slniecko je ji 15. Sama ruká,sama noha. Pripada mi jak cerstve narozene hribe. Taky ma dlouhe a tenke nohy. Ten dojem ještě zvyšuje její vyzablost. Protože hubený je až příliš.
Až se trošicku ženský zakulati,bude dokonalá.
Dadoo no však.
pecka no večná škoda ze Jakubec ešte nemôže oficiálne kandidovať, to by sme to mali komplet. Najvtipnejsi koment na kandidatúru Drobovej bol, že konečne priznala ze ma cez 40 ![]()
paktofonika Jee, tak uz se stehujete? Tak pokud ano, tak je to parada a preju ti, at jsi spokojena;-).
Karja Ďakujem, síce ma trochu znepokojuje pohľad na nerozbalené krabice ale v podstate sa dá povedať, že som spokojná. ![]()
paktofonika Tak to je super, no aspoň při stěhování zdredukuješ majetek:-D. Tak hodně štěstí v novém domově;-)
carries ok, to ja kľudne priznám tiež
.
Zvažujem najvhodneší program...
Karja Ďakujem, síce ma trochu znepokojuje pohľad na nerozbalené krabice ale v podstate sa dá povedať, že som spokojná.
![]()
paktofonika tak ať se vám líbí ![]()
slniecko ja ešte nemôžem kandidovať, ale budúce voľby som tam
som teda zvedavá kto vyhrá, predbežne prieskumy vychádzajú dost desivo
Jsem si skoro ve 30 koupila prvni vec na vrasky:D ovsem s moji neschopnosti pravidelne pece se obavam ze to budou opet vyhozene penize a mily produkt bude zase stat na umyvadle![]()
Tak hlavně, že ji podpořila Jasmína Alagič. A "vzhliadnutí videa", to je slovensky správně?
MP Meri Ani nie, skôr "pozretie videa" by mohlo byť správne.
Vcera jsem cetovala vlakem, tak jsem se "konecne" dokopala si koupit tu druhou Vogue. Mne se obalka i s ni souvisejici fotoeditorial "z archivu Heleny Vondrackovy" libil. Akorat cist se to teda neda. A to jsem opravdu velmi, velmi nenarocny ctenar. Mam z toho dojem, jako kdyz si trinactilety holky hrajou na modni casopis. Nejak nemam predstavu, pro koho vlastne ten casopis pisou. A se mi prvni cislo veskze libilo.
Lama_z_Lana no já sem to tuhle prolistovala v trafice a když sem byla za půlkou a pořád jen reklamy a nebo prázdný stránky (rozumněj stránka s nadpisem nebo fotkou obličeje v detailu), vrátila sem to zpátky do regálu..
Ounz No zas na druhou stranu, listovani obrazkama (aj tema reklamnima) je pro moji hlavu docela uvolnujici. V tomhle cislo jich mohlo bejt i vic ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.