paktofonika podle mě jo. dřív dělali i bokový, teď maj normální (měla jsem je včera pod sukní do pasu, tak kdyby byly nízký, tak by mě to asi zaujalo), kupovaný před týdnem
Přiznání
Pavlena Příjemné fakt nejsou.
viktorka_od splavu to jsou tyhle?

Zu asi jo
se teda přiznám, že nechápu, jak tyhle šaty mohly někoho zaujmout...
Potrefenáhusa Skúsim teda Calzedoniu a budem si pýtať s vysokým pásom. :)
viktorka_od splavu nemáš prosím link na tu reklamu? Ně by zajímalo, jak vypadají oblečené a hledání se nedaří
paktofonika Mně vyhovují černé punčocháče z Tezenis
Přiznám se, že jsem si jako správná ovečka ty šaty dnes taky vyzkoušela.
A ve kterém HM to bylo? Potřebovala bych XS nebo S, ale nemůžu je nikde sehnat :(
A ve kterém HM to bylo? Potřebovala bych XS nebo S, ale nemůžu je nikde sehnat :(
Noren Jedno XS (a jedno XL) měli ještě dnes odpoledne v Novoplazze.
Zu http://www.tvspoty.cz/hm-pro-vsechna-vase-ja-podzim-2018/
Potrefenáhusa reklama zjevne funguje.
Já bych v nich vypadala jak pako, ale myslim, ze můžou vypadat fajn, zrovna na těch co už je maj určitě jo...chtělo by to důkazy že mam zase pravdu!![]()
paktofonika ja mam uz osm let cerny nepruhledny puncochace z topshopu. Nosim je tak ctyrikrat do roka a jsou furt jako novy :D
Potrefenáhusa ja se v nich treba uplne vidim na festaku (Brutal Assault)
paktofonika kupuju v DM jejich privatni znacku. Vysoky pas zarucen. 40DEN.
Ja se přiznávám, že kdyby je v neděli měli v mojí velikosti, taky bych do té kabinky vlezla ![]()
se teda přiznám, že nechápu, jak tyhle šaty mohly někoho zaujmout...
mně se třeba hrozně líbí, líbily se mi v reklamě, protože se mi líbí ta modelka. ale i barva je "moje". kdybych nevypadala jak stará bréca, jdu do nich.
Jo, to je presne ten kousek, ve kterym bych vypadala jako strasidlo a ostatni top!:-D
Karja řekla bych, že to je "kousek", ve kterém bude vypadat 99 % bab jako strašidlo, akorát modelka, 999 a paktofonika dobrý![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.