Jiná Realita jestli máš 36 s 63 kilama, tak seš fakt přírodní úkaz asi, já při tý váze měla 40, z 36 začínám vyrůstat, jakmile překročim tak 56 kilo
Přiznání
711990 Já si teda taky myslim, že 5 kilo navíc vypadá zcela jinak při výchozí váze 50 nebo 70 kilo, přijde mi to celkem logický
Potrefenáhusa Ja mám pri váhe 58 veľkosť 34. A pneumatiku mám, ale to je proste tým, že mám drobnejšiu kostru a zdá sa mi že aj ľahšie kosti. Podľa toho čo si písala vážiš menej ako ja. Mne číslo nevadí, 58 beriem ale chcela by som mať namiesto tuku svaly to je celé.
Jiná Realita to žes to tak neměla ty, neznamená, že ani ostatní. Já sem tlusťoch, snad jedinej opravdickej tady, ale když sem přibrala, tak sem to sakra cejtila. A to, že se 36 vzniklá z 34 cejtí jinak je pochopitelný, minimálně sou jí těsný kalhoty, žejo. Hrochem bych ji ale nenazvala, přesto chápu, že se tak ale cítí. Pak sou ale i lidi, který se jako hroch cejtí i v tý 34..tam je ale problém jinde než v tuku.
paktofonika 58 by mi taky nevadilo, kdybych se vešla do 34, ale do tý jsem se věšla tak s 52 a to už je u mně totální koncentrák, kdy se mě lidi ptaj, jestli se mi něco hroznýho nestalo a vážila jsem tak jenom když se mi fakt něco hroznýho stalo.
Jiná Realita prepáč, ale toto mi príde poriadna blbosť. Hodne velká blbost. Myslím , že 711990 to napísala trefne.
nevím, proč to berete tak uštěpačně ("chudinka" apod.).
zatím jsem nepotkala nikoho, kdo by měl u velikosti 48 pocit, že je v pohodě a necítil se nijak blbě, a při velikosti 50 by nabral dojem, že strašně přibral. buď nebyl v pohodě ani předtím, nebo mu to i pak bylo jedno.
prostě pokud u váhy překoná člověk mez silné obezity, vnímá se z mé zkušenosti asi nějak jinak, než člověk, který překobal hranici relativně normální váhy za hranici lehká nadváha.
Ounz vono ještě záleží, vedle koho jeden stojí, já se cejtim tak nějak normálně, ale mám teď strašně drobnou fyzioterapeutku, bude asi i menší než já a to mám 163, celou takovou úhlednou, nikde nic nepřetejká, neroluje se a tak, navrch tak odhadem o 15 let mladší a vedle tý to v tom spodním prádle na denním světle teda taky nějak neni vono ![]()
![]()
Jiná Realita já ti rozumim a souhlasim![]()
Jiná Realita vono teda mně se taky to sádlo vráží přednostně do zadku a do stehen a tam se ty kalhoty zvětšujou jedna dvě, i když vršek zůstává cca stejnej
Potrefenáhusa no jasně no, všechno je relativní, tak ale až ti bude po rhb ouvej, dej si se mnou spicha a bude to zas cajk ![]()
Ounz seš blbá ![]()
Potrefenáhusa ještě ke všemu ![]()
Potrefenáhusa No ale konfekčná veľkosť je proste len čísloa na základe toho proste nezistíš kto má akú postavu, % tuku, svalov, či má pneumatiku na bruchu alebo čo.
paktofonika jasně, beru to podle sebe
Potrefenáhusa T8 34/XS je ako červená šatka na býka. Keby som nikde nepísala konfekčnú veľkosť ale len to, že važím 60kg tak to podľa mňa nebude nikto komentovať štýlom, že to nemám v hlave v poriadku.
Potrefenáhusa s tou 36 fakt nekecám, pravda - nosím je elastické věci, nemůžu mít věci s pevnou pasovkou kvůli zdravotním problémům, nenosím z toho důvodu ani kalhoty, a podobně, takže je to milosrdná 36, ale i při 64 kilo před pár týdny jsem pořád nosila věci, které jsou 36/s - jsem nahoře dost drobná, hrudník plochý, a tuk se mi ukládá do hruškoidního typu, a tam se to do sukně vleze
jako štve mě to, ale tu 34 už asi nikdy mít nebudu, ne že bych se nesnažila.
mám zřejmě hodně silnou kostru, která prostě něco váží, a umím špek skrývat mistrně
na té fotce v dotazovacím vlákně, kde jsem hledala nějaké víc cool boty, jsem měla 64 kilo
fotky jsou velice hodné.
už jsem párkrát zažila, že se někdo, kdo se mě snažil zvednout, poněkud nepříjemně překvapil, protože moji váhu nečekal...
paktofonika Já to mám přesně naopak, já si beru standardně L-XL a prodavačky mi to odmítávají vydat, že mám poruchu sebepřijetí, mně je ale M fakt malý, topy myslím.
paktofonika 58 by mi taky nevadilo, kdybych se vešla do 34, ale do tý jsem se věšla tak s 52 a to už je u mně totální koncentrák, kdy se mě lidi ptaj, jestli se mi něco hroznýho nestalo a vážila jsem tak jenom když se mi fakt něco hroznýho stalo.
![]()
jinak teda JR ma recht v tom, ze na 34/36 jsem mela vsude jen kosti a obleceni mi muselo sedet presne. jak mi narostla ta pneu, tak je to vazne trochu jedno, pac se to kdyztak ma kam zariznout
to jsem fakt predtim neznala
se na to vykašli, asi je tvýmu tělu v tý váze dobře. Jako nemyslim vykašlat se na fyzickou aktivitu a snahu, aby bylo tělo v co nejlepší kondici, ale vykašli se na ty pocity, že bys měla vážit, já nevim, o 5 kilo míň
jako dobře se to říká, hůř dělá, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.