Janulik03 Ale ja som sa neurazila, len táto téma vždy vzbudzuje emócie a nakoniec sa aj tak dozviem, že si vymýšľam. Myslím si, že ak by som trpela napríklad anorexiou prípadne inými psychickými problémami mám v okolí super ľudí ktorí by ma určite upozornili, že niečo nieje v poriadku. :)
Přiznání
paktofonika ked ono povodne sa vobec nejednalo ale o teba. Jr tu rozvírila svojim názorom niečo a my ostatné už len sekundujeme a reagujeme.
Mutziputzi já vim, že to tak máš, to ani nerozporuju, jen sem napsala, že každej to tak nemá, třeba já. Ale samo sem holt potrefená husa
Ounz ja to tak taky nemam a jako potrefena husa se necitim (jenom jeji segra;-)
viktorka_od splavu vnímáš významný estetický rozdíl mezi 90 a 120 kily?
Mutziputzi samozrejme. muj muz je treba s 90 kg hubenour![]()
viktorka_od splavu vnímáš významný estetický rozdíl mezi 90 a 120 kily?
ano. Vnímam a je tiež rozdiel, vo výške a oblečení.
viktorka_od splavu Já vím!!! Nejde mi to, ale budu muset, zvlášť když to v poslední době začíná být boj ne za zhubnutí, ale za udržení
přesně... teď už jen udržovat nenabírání , nic víc nezmůžu
ale sakra, jak (nepozorovaně) nenápadně se to objevilo ![]()
Ale samo sem holt potrefená husa
To konečně potvrzuje moji teorii - od vždycky si vás pletu :D
MP Meri já sem s malým p
MP Meri Já taky!
Kdysi jsem v tom měla namotanou ještě viktorka_od splavu, ale tu už mám identifikovanou bezpečně. Ounz a Husa mi přijdou, že jsou podobný typy a v reálu by z nich byly kamarádky :-)
Garfie ja uz se za ty roky taky docela zorientovala, ale Husu a Ounz jsem si pletla dlouho a tebe se Sweet potato jeste nedavno![]()
viktorka_od splavu garfie se sweet si pletu pořád :/
Mně se to tady plete moc, kolikrát fakt nevim jestli mam bejt hodná nebo nehodná![]()
Mutziputzi nevis, tak to beres smahem;-)
Asi rozumím, taky nosím 34, přechod do 36 se mi taky někdy stane a je to katastrofa! U mě to zatím vždycky bylo spojený s tím, že jsem se z nějakýho důvodu nemohla hýbat, takže mi kromě nárůstu špeků v oblasti břicha, zadku a stehen taky ubydou svaly. Takže z lýtek špejličky a v pase rozměklá hmota, která se nevejde do oblečení. V reálu 3 kila navíc je třeba 5? kilo tuku, protože ty ztracený svaly taky něco vážily. No, hezký to není.
viktorka_od splavu já chlebem![]()
66 tisíc za lístek a pak to táhne takhle lokomotiva? wth?

Jiná Realita chtela bys parni? nevim jak dlouho jede ale s parou by to bylo na mesic![]()
viktorka_od splavu když už nic, tak aspoň mohli mít snad lokomotivu v barvě toho vlaku. to by bylo asi nejmenší, co by se dalo udělat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.