Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. října 2018 16:27

viktorka_od splavu nebo prostě něco stylového...

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 11. října 2018 16:46

Jiná Realita myslim ze lokomotivu menia pocas jazdy, ale nestudovala som to podrobne. 

Mne muz slubil jazdu transibirskym expresom z ciny az na sibir. Len termin nedal, tak cakam  a nepripominam sa, mam svoju hrdost 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 11. října 2018 17:49

Janulik03 tak po tom taky pokukuju. Jenže zatím nic, letos jsme byli jen v Moskvě a Petrohradu. Bylo to super, ale ještě by mě teda zajímal ten Bajkal a tak...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. října 2018 17:52

Priznavam se, ze jsem asi hluboce prizemni osoba, ale koupila jsem si vogue, abych si prohlizela hezky, vkusny a napadity fotky... misto toho cumim na fotku chlupaty nohy v lodicce, na syrovy maso v kabelce prada a korunu tomu nasazuje nekolik stran rozmazanejch fotek s ruzne se kroutici modelkou u ohne, ktera me ma presvedcit, abych nosila cervenou

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 11. října 2018 20:28

viktorka_od splavu Jiná Realita 

To jste mi polichotily, dík.

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 11. října 2018 22:51

Já měla vždycky pocit, že kdybych přibrala tak se mi změní identita. 

A jak zmiňovala myslím 999 , že jí nikdy nikdo neřekl, že je hubená, tak to se říká až když je jedný  přes šedesát.

To už nejsi štíhlá, ale hubená.

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 11. října 2018 22:54

Zavidim, mne nikdo nerikal stihla ani s BMI 19 - to jsem byka vyhubla. S BMI 21 jsem takova normalni.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. října 2018 07:04

Jiná Realita Obávám se, že ta krásná stylová lokomotiva by nesměla překročit hranice ČR po vlastní ose.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. října 2018 08:34

Bledule 

to je možný, ale proč potom takový vlak na každém místě, kde mění lokomotivu, nemá místní stylovou? která neopustí hranice.

i když netuším, proč by v rámci unie nemohl ten vlak mít jednu.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 12. října 2018 08:59

razorblade Dík, byla jsem v pokušení jedno číslo zakoupit, už mě to přešlo 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:02

Jiná Realita Bylo by to krásné, ale asi drahé. Jedna věc je, že lokomotiva musí být kompatibilní s místním zabezpečovacím zařízením a musí být na toto certifikovaná. Dále musí mít strojvedoucí poznání pro danou lokomotivu a trať a to všechno závisí na dohodě mezi jednotlivými železničními společnostmi v zemích, kudy expres projíždí.

Osobně si myslím, že největší problém bude asi domluvit se.

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:13

Tak Betty Ty jo,  to máš pravdu, z mojí mámy je taky hubená ženská... .

A souhlasím s tou změnou identity, vůbec si to nedovedu představit. Ale připrav se na jeden paradox, okolí tě bude odmítat vnímat jako staršího člověka, který má občas právo na určité úlevy... Vidím to právě u své matky. Štíhlá, rovná postava, pružný krok, nikdy se nezadýchá... Ovšem ve věku 70 + tam samozřejmě určitá ztráta energie je, ale my ji odmítáme připustit.... Něco podobného jsem teď řešila se svojí kamarádkou, tam ale u otce. Vysoký chlap, štíhlá postava, sportovec, který se pohybuje jako mladík. Rodina ale z některých reakcí vyvodila, že může mít Alzheimera. Testy ho vyloučily, doktor si ťukal na čelo... Prostě osmdesátiletý chlap, který už má své vrtochy, jen ta tělesná schránka mate...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:16
Reakce na Mutziputzi:

711990 já si ale pořád myslim, že u velikosti 48 už estetika tak jako tak vzala za své a přechod na 50 toho už moc nezkazí, zároveň to nejsou velikosti, kdy se nosí upnuté oblečení na míru, takže ta "vůle" asi nezpůsobí nutnost upgradu šatníku. Velikost 36 a 38 je sakra rozdíl, vizuálně a v džínách totál.

​Přesně, ale já to tady raději nebudu komentovat, bych si zase naběhla a jelikož nejsem tak statečná jako ty, raději tentokrát vidle nechám ležet . Ale vím své 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:17

Bledule a ještě netuším jak je to s "vývozem" technické památky za hranice? a jestli vůbec předpisy ve všech zemích umožňují provozovat páru? i u nás je každá jízda mega akce za účasti spousty dalších lidí... ačkoliv teď si vzpomínám, že v budapešti bývaly dokonce mezinárodní závody

Jiná Realita místní stylová by byla super:-) a tak kdoví jestli i normálně takovou nemá, pokud se ale cestou pokazí, stejně to dopadne jako na fotce:P

49366 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:29

999 já se teda setkávám s bezohledným chováním ke starším/slabším rodinným příslušníkům úplně bez ohledu na tvar postavy... je jasné, že si to člověk třeba neuvědomí, nepřijde mu to - ale když už to 

Tak Betty no je to blbý, ale asi zákonitý.. když se ztratí ty výplně svalové a kolagenové, tak jdou buď nahradit tukem nebo ničím... a když ničím tak seš hubená. štíhlý jsou ty "vyplněný"

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:38

viktorka_od splavu To jsem to tak debilně napsala, že jsi hned vytáhla bezohledné chování?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:40

999 Taky jsem si tvůj koment přelouskla ještě jednou a marně to tam hledala

49366 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:42

999 to ne, já si to vždycky vztáhnu nějak na sebe (v tomhle případě na starší příbuznou, která opravdu vypadá na svůj věk a je spíš obézní ale posledně mě uplně šokovalo právě chování jiného člověka k ní - malá kulatá s délkou kroku 20 cm ve vedru prostě nestačí v chůzi a prosí o zmírnění tempa..

ale připomenulo mi to tvoje "ale my si to odmítáme připustit" - samozřejmě nevím, cos tím myslela, jen se mi ta situace vybavila

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:46

viktorka_od splavu Bylo to z mé strany myšleno velmi láskyplně...

49366 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:54

999 to má maminka štěstí