Mutziputzi jezis co je tohle za modu??A kdo to vymyslel?To jako jedna jde vidi jednu ,ktera to tak drzi a zacnou to delat taky?same otazky a nechapu...
A mas pravdu,chlapa sem tez nevidela.
Přiznání
Zarinya Nevim co tim sledujou, ale viděla jsem to u osob, které znám - IQ tykve a dovozuji, že to s tím souvisí i u těch co neznám![]()
Mutziputzi ja nikoho neznam,ale potkavam to v posledni dobe dost casto a souhlasim s tebou.![]()
Zarinya Já myslim, že to ňáká pipi viděla u osoby, co má sluchátka, tam je to ještě pochopitelný, sluchátek si nevšimla a už to jede![]()
Mutziputzi
,no,uplne retezova reakce,vsak nebydlim v cechach.Ted je otazka odkud kam to dorazilo.
Taky si myslíte, že ty ženský (chlapa jsem neviděla nikdy), co chodí po ulici a mobilujou tak, že si drží mobil kolmo u pusy a ne na uchu a ne, nemaj sluchátky, jsou blbý krávy?
Myslím.
Mutziputzi mne vzdycky prijde,ze to u ty pusy drzej jako chlebicek. Jen se zakousnout. Taky netusim, proc to tak delaj.mozna aby si ten mobil neobtiskly do mejkapu?na jinou vyhodu jsem neprisla:)
Gatita tak ona min boli ruka v tehle pozici,presto to tak odmitam drzet.![]()
Mutziputzi Taky si to myslim Zarinya Ve Finsku jsem to jeste nevidela, myslim, ze bych si vsimla. Ze severovychodu se tahle nakaza nesiri
Poprve jsem to videla v Praze a taky me napadlo, ze slecna drzi mobil jako chlebicek, jak pise Gatita
Friga tak to vypada jako "nakaza"z Prahy..
ja bydlim v Norimberku coz neni od Prahy nijak daleko.:-)
Gatita Přesně, teda spíš jako normální chleba s máslem, některý mobily jsou dost veliký
a přijde mi to na palici.
Mutziputzi Z toho neboli ruka a chlapi to nedelaj, ponevadz se tak dlouho nevykecavaj a nejsou kravy! Ale to to maji ty kravy nahlas nebo jak se to provadi?
Gatita chacha, že to držej jako chleba máslem mě taky napadlo ![]()
Taky si myslíte, že ty ženský (chlapa jsem neviděla nikdy), co chodí po ulici a mobilujou tak, že si drží mobil kolmo u pusy a ne na uchu a ne, nemaj sluchátky, jsou blbý krávy?
Já v takové akci viděla i chlapa
.
whiskas a taky mel mejkap?![]()
viktorka_od splavu Detaily jsem nestíhala, fascinoval mě komplexní obraz
.
whiskas to nebyl "chlap".![]()
Zarinya
to je možné, detaily jsem nestudovala, ale na první pohled osoba působila jako neženského pohlaví. Minimálně neměla (ta osoba) kabeličku
.
Já to tak občas taky dělám
jednak proto, že manžel občas frflá, že mi náušnice mlátí do mobilu a ten zvuk je mu nepříjemný a druhý důvod je ten, že si ze zvyku cpu ten telefon na ucho a pak si tím uchem různě vypínám/ přidržuju hovor, to se mi u hlasitého odposlechu nestane ![]()
Já vim, že je to blbý, ale nesnášim projekt Ježíškova vnoučata, resp. nemám v principu nic proti, ale zas s tim budou vomrzovat až do Vánoc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.