Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 11:42

viktorka_od splavu tak jenom Prague Playoffs (parkur) má na prize money vyčleněno 11.5 mil. EUR, pochybuju, že to třeba na Blízkém Východě nebo nevim kde nemůže být desetinásobek

Offline Spinifex
65 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 12:16

Myslím, že nejdražší kůň se prodal za 70 milionů dolarů a v závodech vyhrál celkem dva miliony. A něco za připouštění, ale myslím, že to nedosáhlo výšky investice. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 13:19
Reakce na Sweet Potato:

Můj dnešní outfit:

ledvinka paktofonika ()

svetr slniecko 

parka viktorka_od splavu, ale to se nesmí říkat, protože ta ji obšlehla od Mutziputzi 

fake pecka džíny

Prádlo mám snad vlastní

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 15:25

ten pocit, když dva týdny uvažujete nad nákupem naušnic, když jste teda ostříhaná a byly by pěkně vidět, a když se konečně rozhoupete a už se na ně v noci těšíte....ráno jsou vyprodané 

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 22:19

Jiná Realita je potřeba impulsivní jednani... Libi. Kupuju  Hned 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:24

Hypochondr dnes zůstal doma, páč má rýmu a teď viděl na Seznam TV něco o zámku v Kostelci nad Orlicí, dodnes jsem o něm neslyšela, ale to je nádhera!!

http://www.zamekkostelecno.cz

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:30

Mutziputzi Tak to docela ziram, pred lety jsem v KnO byla na praxi (teda ne na zamku, ale v jinem zarizeni) a vypadalo to teda PODSTATNE jinak.

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:59

Mutziputzi Tam se určitě zajeďte podívat, zámek je krásně zrekonstruovaný, prohlídku jsme absolvovali vloni v červnu a fakt paráda. Dokonce jsme měli to štěstí, že jsme byli s manželem sami dva s průvodkyní. Slečna skvělá, znala odpovědi snad na všechny naše dotazy. Po prohlídce jsme si ještě dali ve venkovní kavárně kávu a narazili i na majitele zámku, kterému jsme poblahopřáli k naprosto skvělé opravě a poděkovali k příjemnému odpoledni. Přisedl si k nám a bylo na něm znát, že jsme ho mile potěšili naším zájmem.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:12

priznavam, ze si nepamatam,kde to bolo,ale martek01 myslim chccela zlavu na asose...maju 20% na vsetko, kod HELLO20

Offline Miru
16862 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:38

...došel mi olejíček do aroma lampy.

Tak si voním trochu lépe =

v lampičce se hřeje vzorek vůně Garuda...

Offline Miru
16862 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 11:22

...jo, a když 999 říkala..., tak jsem koupila vínko a jelikož mi je nějak zima, popíjím svařák

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 13:27

pecka díky, už jsem to psala do jiného tématu ;-) parka objednaná, vzala sem neteřím i keepcupy, tak sleva bodla

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 12:19

Tak jsem psovi upekla granule. 

Dělám rýži a chtěla jsem ji stáhnout na minimum. A omylem jsem otočila čudlíkem na plotýnku vzadu, kde mám pro granule pro denní krmení (díkybohu v plechové, nikoli papírové krabici).

Ale i tak po pěti minutách granule "ovoněly" kuchyň...

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 24. listopadu 2018 13:45

Priznavam se, ze nechapu, ze v dnesni dobe mlady inteligentni clovek povazuje fyzicke trestani deti za normalni a odmita se byt jen zamyslet nad tim, ze by to skutecne mohlo narusit vztah ditete k rodicum a sobe samemu. Dokazu pochopit, ze nekomu ujede ruka a placne, nikdo neni dokonaly, ale povazovat to za beznou vec, ze se vubec nic nestalo? 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 24. listopadu 2018 14:01

Friga tak ono hlavně záleží u toho "mladého inteligentního" nač byl zvyklý ve své vlastní rodině. znám i starší kteří by nikdy dítě nebili, protože se to prostě nedělá (ano plácnutí může ujet, ale prostě tělesné tresty jako takové ne, nedělali to ani jejich rodiče), i mladé, kteří bití dostávali a považují ho za běžný (=správný, nutný.. ) výchovný prostředek. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 24. listopadu 2018 16:00

Priznavam se, ze miluju Vanoce, a ze se me bavi i nakupovani darku 

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 24. listopadu 2018 16:18

viktorka_od splavu ja vim, ze to ovlivnuje vychova, ze si pak clovek muze myslet, ze je to normalni, protoze se mu to delo taky. Me rodice taky fyzicky trestali, ale nejak jsem dospela k zaveru, ze to normalni neni. Trvalo to nekolik let, nez jsem usoudila, ze to fakt neni dobry a nutny vychovny prostredek. Me spis zarazilo, ze ten clovek, se kterym jsem se o tom bavila, je proste toho nazoru, ze je to zcela normalni a rozhodne to nema negativni dusledky. A nechce se ani zamyslet, ze to tak byt nemusi. Kdyz jsem pouzila argument, ze ja jsem treba svym rodicum lhala, abych se vyhla facce a ze jsem se bala je rozzlobit, tak jsem se dozvedela, ze svoje problemy nemuzu vztahovat na vsechny. Jen jsem si tu chtela trochu ulevit :)

49366 příspěvků moje polička 24. listopadu 2018 16:22

Friga tak jasně, mělo by následovat jenom potlapkání.. to máš pravdu:-)

ale ono holt není snadný přesvědčit někoho aby převzal tvoje názory já zrovna teda žádný vyhraněný názor nemám, spíš si myslím že každý (normální!) rodič zná svoje dítě nejlíp. já třeba věřím, že tys lhala aby ses vyhnula bití, znám zase děti který lžou, i když v životě bity nebyly vůbec, prostě jsou takový. a jiný který bitý byly, a přitom nechci říct nelžou, to asi lže každý občas, ale prostě se nebojí. takový ten ustrašený životní postoj vysloveně s fyzickými tresty asi spojitost nemá...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. listopadu 2018 16:36

Biti děti řekneme od školního věku vejs považuju za blbost, takové dítě už musí pochopit vysvětlování a případně i rozumět (jiné formě) trestu. 

Ale přiznám se, ze u těch menších děti ... asi jsem tyran bez trpělivosti, ale když proste reknes desetkrát nesahej do toho dortu/nemlat toho psa/cokoli, tak na pojedenácté povazuju plesknuti přes ruku nebo přes zadek za přijatelné opatření.

49366 příspěvků moje polička 24. listopadu 2018 16:41

MP Meri potřetí