Ounz Samozřejmě, že to poznají
. A od ségry, lempl, který necvičí :-), vím, že to cvičeni začínají doktoři důsledně vyžadovat.
Přiznání
Ounz Samozřejmě, že to poznají
. A od ségry, lempl, který necvičí :-), vím, že to cvičeni začínají doktoři důsledně vyžadovat.
To je dobře. Lidi, kteří čekají vyřešení problémů od masáže a sami nehnou prstem, nechápu.
Pinot Noir moje tchyne. jak ji fyzioterepeutka 40 minut nemasiruje, je spatna. necvicila nikdy, tak ted prece uz nezacne (a to je tchan velky sportovec). ted chce jit na totalku kolene, tak s timto pristupem se desim uz ted.
doufam, ze bude pak lezet 3nedele na rehabce a pak ji navazne presmerujeme do lazni. snad si tam s ni ti studovani doktori nejak poradi a za ty temer dva mesice ji presvedci, ze cvicit je opravdu potreba. (tchan to podruhe dal i bez lazni, uz vedel, co ma presne delat a nechtelo se mu byt ve spitale tak dlouho).
ale ony uz s temi platbami za fyzio dost prudi i pojistovny, asi prave proto, ze lidi tam chodili na pojistovnu na masaze. ja bych poukazy na chronicke zmeny zrusila uplne a nechala jenom pourazove a pooperacni stavy.
continuity Nevim no, I chronicti pacienti treba pravidelne cvici, ale obcas se to zhorsi/zmeni tak potrebuji zase rehabilitaci, poradit, zmenit cviky a tak.
Pinot Noir Naprosto souhlasím. Kdybych to neviděla na vlastni oči 2x (ségra i máma), nevěřím.
Nemáš na záda pás? Mně někdy bedra taky pěkně chytnou, samozřejmě výhradně v období, kdy necvičím... Pak ale nasazuju pás, když se chystám dlouho stát nebo něco tahat. Naučila jsem na to i muže, fakt to pomáhá, zpevní to páteř.
999 tohle by se mělo tesat do kamene do všech ordinací všech ortopedů, masérů a rehabilitačních pracovníků.
To by nepomohlo, protože určité procento "pacientů" se prostě nehne a nejsou ochotni doma dělat nic, za to v ordinaci čekají zázrak. ![]()
continuity skoro jako tchyne - ale chyba je v doktorech, oni ji to koleno blbe zoperovali, co na tom, ze ona se jen vozi autem a skoro nechodi a po prochazce (max 1x mesicne) ji to boli, oteka atd.
Candance tak to nase tchyne nastesti chodi dost, ma rodinny barak a pejska, takze nejaky pohyb ma.
no konečně

Mutziputzi Ja len akosi nerozumiem prečo robia 3 rôzne obálky resp 2 a jednu limitku.
paktofonika myslim dvojčíslo to je, proto asi 2 a třetí verze pro abonenty
Mutziputzi Minulý mesiac nebolo dvojčíslo a aj tak boli 2 obálky. Ako chápem, že jedna je pre slovenský a druhá pre český trh ale tak furt je to jeden časopis.
paktofonika jsou kreativní no, kupovat si to už nebudu, obsahově je to co jsem viděla podle mě tristní, zkusila jsem první 2 čísla, ale poprvý je obálka normální...ale například tahle teda určitě lepší, to je pro mě Vogue

Ted sem upekla dvojitou davku vanilkovych "rohlicku"a tim mam na vanoce hotovo.![]()
A priznavam,ze me vubec nebavi pect vanocni cukrovi.....takze sem moc rada,ze si nato nepotrpime(ackoliv se u nas doma vzdy peklo x druhu)fakt nejakych 5druhu bych vubec nedala.
Zarinya chocho, a za mě "přiznání" zajistilo dítě, když mě nahlásil tchyni, že jsem pekla z kupovanýho těsta:-) mně to teda nevadí, já to rozhodně nemínila tajit
viktorka_od splavu tak zrovna to testo mi prislo jako to nejjednodussi, to byla otazka minut. Me na tom nejvic nebavi to delani tvaru.proto nemame rohlicky, ale rohliky :) A jsou teda strasne dobry...
My mame tu nechut k peceni v rodine, sbiha se to po vsech rodovych liniich. Mama nepekla, jeji mama nepekla, prababicka teda jo, ale nikdo to moc nejedl a rikalo se tomu "valecne cukrovi", protoze bylo tvrde jako kamen,bez cukru a bez masla. Druha babicka teda pekla a bylo vynikajici, ale taky dost nestandardni.misto formicek mela formy o velikosti babovek na piskoviste a melo to tvary jako moucha nebo zaba. No, nemusim rikat, ze na skolkove besidce koncem osmdesatek jsem s tim byla za hvezdu. Ach jo, mne se po tom tak styska, po obrich mouchach i po "valecnem"...
viktorka_od splavu no,mam to jak Gatita .Testo udelat se mi zda nejjednodusi.:-)Nebavi me tvorit ty tvary.Neco plnenyho s kremem,no to vubec.....![]()
Zarinya
taky mě to strašně nebaví. Ale uvolila jsem se na linecké a úly ... Zatím studená plotna
.
whiskas ja pecu rada,ale ne tyhle pidi tvary.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.