razorblade moje teta to takhle taky má. potí se jí v podstatě jen hlava, ale hrozně.
Přiznání
razorblade áno, keby človek aspoň nevidel, že tie ostatné makali rovnako tvrdo, mohol by si nahovárať, že sa flákali
. Jiná Realita u mňa je to už po 20 minútach akurát tak na to, aby sa okolocvičiaci sťažovali, že ich kropím ![]()
razorblade to presne mam aj ja vratane cervenej tvare (ale nie ze lica ale komplet som jak rajcina). Citim sa vzdy hrozne trapne. Ale ja sa dost potim vsade, nielen na hlave. Rozmyslam, ze sa uz nevratim ku kratkemu mikadu lebo je to dost neprakticke hlavne v lete, vyjdem von, hlava spotena a pol hodina fukania je v p*deli. Lenze to bol asi jediny uces, ktory mi fakt isiel :(
Gatita viktorka_od splavu o tom Tindru jsem z okolí taky slyšela, že to funguje spíš jako seznamka na sexuální aktivity...
Hlásím se do klubu červených a potícich se ![]()
V mém případě se teda jedná spíše o spařenou vepřovou hlavu... růžový odstín kůže, pršák a přirozeně vysoká tělesná teplota ze mě přesně toto udělají během 5 minut
Takže sportování kdekoli v přítomnosti lidí fakt nehrozí. Má-li někdo chuť na flame, můžem rozjet školní tělocvik po 150. ![]()
Gatita No asi jak se to vezme, co mi o Tinderu vypravel muj znamej, gay, tak mazec, o zenaci jsem uz taky slysela, no da se tam asi najit vsechno, ale moji znami z toho maji I dobre vztahy. Jak rikam vsehochut, stejne jako v zivote:-D. Jen jsem nejak pochopila, ze v nekterych pripadech se tam da smirovat poloha nebo co.....
Kamoska v cesku rikala ze Tinder ok, ono je to spis jaky si to udelas, takovy to mas, pred par lety asi nic moc, ted popularnejsi. Tady na tom frci uplne kazdej, co tak sleduju, tak velmi slusnej prisun pohlednych a zajimavych muzu 30-45 (koukam kamoskam, zkousela jsem to taky a za me dobry, zalezi i kde clovek je - tady je obecne hodne single jedincu obou pohlavi, takovy to fotrikovani po 30-35 neni moc popularni) Jiná Realita jako zkus, za to nic nedas, smazat muzes vzdy.
Karja poloha ne, jen vzdalenost, pac ti to aktualizuje, jakmile tam vlezes. Ale to taky neni moc k nicemu imho.
RoSa muze bejt, zalezi, kdyz takovy debily smazes hned, tak jen chodis na rande, ale je to teda narocny casove, ja mela tehdy pocit, ze to chce harmonogram na lednici ![]()
Jiná Realita
Jak najít lásku přes internet
Dalších 6 fotografií v galerii9. 1. 2019, 0:20
Dokument
skryté titulky, duální vysílání, High Definition
Dokument. Může algoritmus vstupních dat, s nímž pracují některé seznamky, najít pro muže lepší dívku, než kdyby některou náhodně sbalil v baru?
Že seznamky představují dobrý způsob, jak se potkat s jinými lidmi, je nám všem jasné. Ale některé slibují víc než to. Tvrdí, že najdou někoho, kdo se k vám skutečně hodí. Využívají zabudované matematické algoritmy. Vycházejí přitom z celé řady vstupních údajů, například porovnávají to, co u své partnerky hledáte vy, s tím, co by zase vámi vybraná partnerka hledala u vás. Ve výsledku dostanete konečný údaj, který ukazuje, jak moc se vy dva k sobě hodíte jako možný pár pro vztah. Ty algoritmy prakticky fungují jako vývojové diagramy. Zadáte počáteční hodnoty nebo instrukce a získáte konečný výsledek.
Ginevra wth ![]()
Ginevra asi si sedím na vedení, ale nechápu souvislost mezi těmi stíhačkami a dokumentem jak najít lásku přes internet
(sorry, mám za sebou několik hodin házení sněhu, byť s přestávkami). jakože je to podobný systém?
Ginevra asi si sedím na vedení, ale nechápu souvislost mezi těmi stíhačkami a dokumentem jak najít lásku přes internet
(sorry, mám za sebou několik hodin házení sněhu, byť s přestávkami). jakože je to podobný systém?
Já zas nevím o jakých stihačkách je řeč.
Tohle bylo jen k tomu povzdechu v diskusi o seznamováni.
Ginevra ten odkaz miliardy nad tím odkazem o dokumentu mě háže na článek na technetu o stíhačkách ![]()
Ježiš, to tam nemělo být, to se tam zkopírovalo nějakým omylem, omlouvám se.
Jen jsem chtěla přispět k tomu seznamováni ....
Ginevra ja si taky rikala co co ty stihacky tam> ze by jako nejaka stihaci inspirace nebo tak
coz teda moc nedoporucuju ha ha
Ginevra
takže dobrý, nejsem úplně blbá. pořád jsem v tom hledala nějakou souvislost ![]()
Už jsem tam ten odkaz na stihačky smazala, aby to nikoho nemátlo.
MP Marge
Já bych se asi zase nechtěla seznámit s chlápkem, kterej je schopen hodiny mlátit činkama a jinejma serepetičkama v posilovně... Mi připadají takový trošku ujetý na svý tělo a to jiný-ženský- by je možná ani nezajímalo (a teď nemyslím sexuální orientaci).
bože to je zas úvaha, kolik jich znáš?
Tady je tinder spis na nezavazny aferky, popripade na honeni ega... lidi, co znam a seznamili se pres internet, tak to bylo spis na edarling, elitepartner apod., proste placeny seznamky.
No žádnýho, ne... dyť píšu, že bych se s takovým nechtěla seznámit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje