Já jsem něco mezi Chandlerem a Rossem.
Přiznání
Ja nejsem nikdo, protoze jsem v zivote nevidela ani jeden dil!
Tak to já jsem asi jen část Moniky. Papíry opravdu nežehlím. Vlastně, v posledí době s úklidem vůbec pokulhávám :)
Ja nejsem nikdo, protoze jsem v zivote nevidela ani jeden dil!
A to tě ještě ze států nevyhodili? ![]()
Samantha Jsem v podmince ![]()
Sweet Potato jasneee![]()
No nazdar![]()
V priznani jsem spravne, byli mi totalne nesympaticti. Do jednoho.
Jojo, taky jsem se chěla přiznat, že jsem nikdy nepochopila oblibu tohoto seriálu. Ale já obečně nemám ráda sitcomy. Třeba jeden díl HIMYM pro mě bylo psychickým i fyzickým utrpením.
Ale jako to neznamená, že nekoukám na jinak i blbější seriály ![]()
![]()
Lama_z_Lana HIMYM miluju, Barney si u me ve virtualnim zebricku stoji hodne vysoko!
Mutziputzi To je ten rádoby svůdník? To je za mě velký špatný ![]()
![]()
Muz oslavuje sestdesiatku. Vcera v praci kam viezol kopu chlebickov, slaneho, sladkeho, ....,, prisiel az vecer domov. Dnes v garazi po praci si podavaju klucku od dveri susedia, len bol hore doplnit flasu.
Kupila som mu kotlinu na varenie gulasu lebo pan je presvedceny ze uvarit vonku teraz gulas je super napad a pozvani sa tesia na sedenie na terase
.
Priznavam ze sa tesim ako bude ten gulas varit ![]()
obavam sa ze bude potrebovat silnu asistenciu, som zvedava ci o nu poziada alebo to da. Posuva svoje hranice ![]()
Lama_z_Lana barney dobrý, ostatní děsní. přátelé protivní snad krom joeyho. nejvíc mi de na nervy ross, nechápu že má být jako svůdník nebo co
já su holt staromódní, můj nejoblíbenější je asi dva a půl chlapa (byť teda charlie sheen za mě taky nic:-)
viktorka_od splavu No já mám "vkus" chlapi prazvláštní, co se dá dělat ![]()
Mě zpočátku bavil Big Bang (svůj k svému asi
), ale to přiblblý vztahový melodrama, co z toho udělali....škoda slov.
Lama_z_Lana Ehm, čtu, že tě bavil Big Ben, a přemýšlím, co bys mohla mít společného s tím bavorským detektivním tlouštíkem. A jaké tam mohlo být melodrama?
Asi bych měla jít dnes brzo spát.
Mě zpočátku bavil Big Bang (svůj k svému asi
), ale to přiblblý vztahový melodrama, co z toho udělali....škoda slov.
jj to souhlas:-)
viktorka_od splavu Ross že má být svůdník? To si asi s někým pleteš.![]()
Sweet Potato no furt se žení a rozvádí ne? já to teda nikdy nějak pozorně nesledovala, ale pro mě to je absolutně nepřitažlivý typ chlapa (u toho sheena věřím že ostatním se může líbit)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025