Přiznávám se že mě začínají štvát chlupy našeho psa, vyčesávám denně, luxuju a stejně jsou na všem a ve všem![]()
Přiznání
Jiná Realita komin drzi? Som na teba myslela
Janulik03 trochu opadal, ale je tam
ráno bylo divný, vzbudila jsem se, čekala jsem lomcování, a venku byl naprosto dokonalé ticho. nehnul se tam ani list. lidi asi vyděsily předpovědi, protože venku taky vůbec nejezdí auta. najednou nikdo nikam nemusí.
rasaNori nám noční vítr nametl přede dveře obrovské psí chumáče
ráno jsem o ně málem zakopla ![]()
Ja mam oboji, chlupy i vitr :-) Pes novofundlandak lina jako blazen a to jsem si vzdycky myslela, ze dlouhosrsty retrivr je extrem... Jo a vysadila jsem do truhliku kytky, ze jo, do deseti minut snehova vanice
Jiná Realita hlavne teda ze vsetko v poriadku
Janulik03 já jsem se v noci i odhodala vyrazit se psem, sice mi skoro odfoukl, ale nějak jsme přežili ![]()
rasaNori Mně ty psí chlupy mordujou už dlouho, zcela vážně jsem kvůli nim uvažovala o královským pudlovi (chytrý je to, nelíná to, loveckej pud to nemá, lidi ani psy to nežere) - ale píšou jednou týdně na stůl a vyčesat a jednou za měsíc nechat ostříhat a na to já nemám morál.
Zina Některý kapku žravý jsou. Ale jednou za měsíc stříhat? To leda nějakýho výstavního myslím.
Zina Sweet Potato pudlove mi prijdou nejhezci, kdyz jsou kapku zanedbani :) svagrova mela cokoladove hnedeho a byl to krasny a mily pes
. Nikdy predtim jsem si nemyslela, ze budu fanousek pudlu.
Zina mne jak driv ty americký novotvary přišly strasne protivny, tak už nějakou dobu docela zálibne pokukuju po labradoodlech, ale jak to maj s chlupama, to netusim
Potrefenáhusa Portugalskej vodni je nadherny pes!
Kdyz jsem teda v tech priznanich, tak me strasne mrzi, ze psa nemaji uz ani nasi a u nas neprojde pres manzela. Skoro si rikam, ze by bylo nejlepsi, kdyby jednou decka domu pritahli nejakeho voriska od popelnice.
Potrefenáhusa Labradoodle by právě taky línat neměl.
My jsme pudla mívali, jen středního, ale to česání kapku vopruz byl. Filcovatí jin to rychle.
Nelinaci je i briard a to je vyborny pes. Cesat se musi, rozhodne to vsak bylo jednodussi nez cesat dite. Mimalne nerval: Taha! i kdyz byl kartac jeste v zasuvce.
Potrefenáhusa Sweet Potato Labradoodle se mi líbí, když se povede, tak je to fakt pěknej pes. Jenže to není uznaný plemeno, ale kříženec, takže co bude mít za srst, je sázka do loterie. U první generace je ta šance, že bdue línat, docela vysoká, u těch dalších už je zas nic moc stav, protože se u nich neřeší kyčle a lokty a dost trpí na DKK a DLK. Navíc já při mým štěstí bych si přinesla dom něco, co by línalo jak o život, zato by se to muselo denně česat :-) :-).
Sweet Potato Ty velký pudlové by snad moc kousavý být neměli, ne? Jinak o tom stříhání mi to říkalo víc lidí, možná to byli nějací pilní vystavovači.
Jinak mně se pudlové dost líbí, tu pověst blbejch psů mají podle mě neprávem. Až mě opustí masochistický tendence pořizovat si do zazvěřenýho okolí lovecký psy, tak na nějakýho nejspíš dojde :-).
Potrefenáhusa labradoodl
ma ho primarka u nas v praci,to je tak milej pes.Jsem do nej uplne zamilovana.:-)
Ja az se jednou postesti mam v planu sarpeje![]()
Zina Pudlové jsou jedni z nejchytřejších! O velkých jsem vždycky slyšela, že jsou ostří, ale ono to může pramenit z přístupu cizích lidí “ťuťu ňuňu voveča”, a ona má ovečka pořádnej chrup. Takže možná prevence?
Zarinya šarpeje si rozmysli, mivali šílený kožní problémy
muž si koupil před půl rokem oblek. Včera jsme šli na vesnický bál a chtěl strčit vstupenky do kapsy. No nešlo to, kapsy zašitý. Nechápu jak jsem na to mohla zapomenout, přittom na zadní rozparek jsem si vzpoměla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025