continuity Marbuša Lamicka
veď to s tým životným štýlom píšem. A proti gustu...
Bolo to leto 2017.
rasaNori hej, videla som, teda nie tam, ale trávili sme jedno leto v kempe v Taliansku, proste som chcela na konkrétne miesto a keďže sme dlho čakali na možný termín dovolenky, tak keď sme to začali riešiť, tak už bolo málo na výber. No a hotely plné a ešte voľné apartmány na dosť odľahlých miestach, tak teda rozhodli sme sa skúsiť mobilhouse v kempe, lebo ten kemp mal dostatok zázemia pre decká, bazény, ihriská. Strašne zaujímavá skúsenosť to bola, to bolo fakt mestečko, tí ľudia sa tam poznali, mali medzi stanmi/prívesmi ponaťahované na mnohých miestach také nejaké trstinové striešky, deti v uličkách na odrážadlách a trojkolkách, pláž prázdna (lebo všetci sedeli v kempe medzi stanmi a debatili)...a tiež tam boli nejaké bungalovy (boli už plné, inak by sme išli radšej do takého) a niektoré na predaj.
Takže ako som rada, že so to zažila, aj že som videla tú časť Talianska, ktorú som vidieť chcela a týmto to považujem za uzavreté:)))). Apropó, zistila som tam, že mám miernu klaustrofóbiu, to som 40-rokov o sebe netušila.