Pinot Noir Je lepší objednat jednu a tu vrátit? Pak objednat další... ?
Nebo je lepší jet si to nakoupit , ale pak se nevracet už domů?
Lidi snad nebydlej jenom tam, kde se dá do příslušného obchodu dojít (dojet MHD).
Pinot Noir Je lepší objednat jednu a tu vrátit? Pak objednat další... ?
Nebo je lepší jet si to nakoupit , ale pak se nevracet už domů?
Lidi snad nebydlej jenom tam, kde se dá do příslušného obchodu dojít (dojet MHD).
Samantha Tak třeba není nutné mít všechno, co vidím na internetu. Tady v nákupním vlákně jde o nezbytné věci zřídkakdy. Já třeba nikdy nic nevracela a žiju ;)
Samantha zasej len.. a dal to jiste znas;-)

Tak to te celkem obdivuju, pokud jsi nikdy nic nevracela.
Karja mutzi taky nevraci. akorat prikupuje zidle;-)
viktorka_od splavu :-D:-D
Ja premyslim co vracim....no nejcasteji do Lidlu, ale tam je vyhoda, ze na to ma clovek 90 dni, takze posbiram treba dve objednavky. My tam nakupujeme teda hodne...a obleceni se taky vzdycky nevydari, nejak me kamenne obchody nebavi uz.
Karja Nijak obdivuhodné mi to nepřipadá
. Spíš obdivuju ty, kterým se tím chce opakovaně zabývat (když už je netrápí ta neekologie).
Pinot Noir Tak vis co, zas jako kdyz je to fakt desny, tak co s tim...zrovna ten lidl zabalim a hodim do jedne zasilkovny, to je otazka asi 3 minut. A jako rozhodne nenakupuju stylem, ze jako uvidim jaky to bude, jsou to veci, ktery fakt chci a dost nesplni ocekavani. Jen na tu jarni svatbu jsem si objednala ctvery saty zamerne, ze zbytek vratim.
Pinot Noir ja mam do najblizsieho vacsieho mesta 50 km, BA je 100 km. Rada si teda objednam s rizikom vratenia, lebo nemam zaujem o tri cinske obchody v okoli. Byvat vo velkomeste tak tiez adi neobjednavam.
viktorka_od splavu No já mám tu výhodu, že si oblečení mohu jet/jít nakoupit. Takže len neseju :)
Ale zase bez zásilkovách služeb bych byla bez jídla, pes bez žrádla.
Zlatej "rohlík" a "spokojenejpes".
Pinot Noir Tak me treba ten eko aspekt trapi, nenakupuju kraviny bez rozmyslu ve stylu houbicka ve tvaru kocici hlavy z Aliexpresu, v prumeru bych rekla, ze vracim tak 5% toho, co objednam, ale nekdy to fakt ani jinak nejde.
Tuhle jsem treba vyrazila nakoupit obleceni detem, ze to koupim jako vsechno najednou...no haha, zabila jsem tim skoro celej den a stejne jsem musela doobjednavat na netu. Ja zase nesnasim takovy to pochuzkareni z kramu do kramu, vetsinu jdu koupit neco konkretniho, casto predem vyhlidnutyho na netu. V 90% pripadu to nemaji v kramu vubec/nemaji danou velikost/je to usmudlany a tak...
A jak pise Janulik, ne vsichni maji v okoli dostatecnej vyber.
Janulik03 ja tiez tak podobne. A priznam sa, radsej by som si sla vyskusat veci do obchodu ale ak mam ist tych 100km do BA, tak to nechám ekologicku stopu este vacsiu (okrem toho, ze teraz chodit po nakupoch naozaj nemam cas). Jako keby som byvala v Prahe, tak na objednavanie tiez dlabem ![]()
Pinot Noir Souhlasím s tebou.
Pinot Noir mne to taky trochu zveda mandle. Pres net nakupuju minimalne a hlasim se do klubu tech, co nic nevraci. ale to je dane i tim, ze ziju v praze a mam tu vsechno pod nosem. Ze zahranici taky neobjednavam, nemam dojem, ze bych neco nutne musela mit![]()
Rohlík a další neřeším, tam nakupuju a jsem za tyhle služby nesmírně vděčná. Je úplně jedno, jestli jedu pro nákup autem já, nebo mi to veze Rohlík. I když vlastně ne, není to jedno, veze do naší ulice dalších aspoň pět nákupů, takže jede jedna dodávka místo pěti SUV ;) Šlo mi spíš o ty nákupy sedmých černých šatů a pátých bílých tenisek.
Pinot Noir Tak zas si to muzes vzit pesky ne?:-D A zrovna sedme cerne saty a pate bile tenisky tu nakupuji same prazandy, u tech bych nerekla, ze by si to posilaly.
Setare Presne, v nedeli jsem pres pul dne byla po obchodech s nakupnim seznamem asi o 20 polozkach, no tak mam asi 5, zbytek jsem doobjednala na netu a proklinala se, ze jsem to neobjednala vsechno a vubec temi obchody ztracela cas. A prave jak jsem mimo mesto, tak mi odpada takovy to ,,dnes skocim tamhle zitra tam,, musim to brat vsechno najednou narazove a to me desne nebavi....
Karja Jasně, že jsou situace, kdy se to sakra hodí. Ale mám podezření, že ty největší hromady zboží necestují sem tam ani za matkami s novorozencem, ani za nemocnými, ani na kotáry. (Už proto, že pro ně ani to vracení neni úplně snadné)
Karja To nemůžu, se dvěma dětma nenakoupím potraviny tak, abychom měli všechno, co potřebujeme. To je sprint mezi regály, kdy vezmu jen to nejnutnější, např. studovat složení vůbec nemám šanci.
A pražany/nepražandy, to je šumák. Ty hlášky, že polovina věcí půjde zpět, všechno jsem vrátila, objednej dvě velikosti, však vrácení je zadarmo, se tu objevují velice často. A taky jsem si všimla, že někdo má zmáknuté vrácení na mnoha e-shopech, takový sport trochu ;)
Sweet Potato Pinot Noir Nevim no, ja si nemyslim, ze zrovna tady je cilova skupina objednavani kravin a vraceni. Ale jinak muj puvodni prispevek byl fakt o tom, ze te obdivuji, ze nic nevracis, protoze jsem postrehla, ze na kluky taky objednavas, treba tchibo a ze trefis velikost, ja kolikrat fakt jsem uplne vedle u sebe natoz u ditete....
Ale mozna jsem potrefena husa, pac mi doma lezi jeden Lidl s detskou divnobundou a jeden answear s malyma botama, doted jsem mela nohu 38, a ted jsem zrala na 40:-D
Karja Na děti oblečení převážně objednávám a vždycky jsem se trefila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.