Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 18:15

Karja ja na deti taky prevazne objednavam, mam par oblibenych znacek a uz vim jak sedi. Za celou dobu jsem vracela jen holiny z Tchiba a jedny saty z HM. 

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 19:11

Lamicka Tak ja jsem asi dementni, ale zrovna to HM me dost casto zaskoci. Lidl velikostne trefim, ted ta bunda je ale desne tvrda, ze ss v tom neda hybat, ale velikosti mi pripadaji furt stejne, kdezto HM....no a objednavam boticky po vicero, s tim, ze fakt dvoje vratim, protoze u nas neni v rozumne vzdalenosti (ehm treba 30 km) zadny dobry obchod..... A I tak uplne vidim, jak se 40 minut nekam tresu, dcera tam chytne rapla a nic si stejne v klidu nezkusi;-)))

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 20:42

Karja ja mam hm uz nejak vyzkousene, jen kupuju vetsi a vetsi velikosti. Ja se ti nedivim, taky bych nejela :)

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 20:53

Lamicka No I kdyz I v ty Praze nez se nekam clovek dokrdcal MHD do nejakeho specializovaneho obchodu, tak by to ted zavanelo hysterakem na miste:-D. 

Online notna
9469 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 20:55

Pinot Noir Mně to převážení věcí sem a tam taky přijde na hlavu. A to bydlím v Kotěhůlkach.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 20:55

Pinot Noir Kdyby se mi stala situace "vsechno jsem vratila", tak uz na tom samym eshopu nenakoupim. 

Nakupuju prevazne u nekolika osvedcenych znacek, ale i ty nekdy neprijemne prekvapi. Treba zrovna ten proflaklej COS je zcela nevyzpytatelnej. Mam ho rada, ovsem kdyz vyrazim do obchodu, kterej nemam zrovna za rohem, skoro nikdy tam nemaji to, co chci. Parfu dela  uplnou osvetu a minimalizuje uhlikovou stopu, pac ti tady prazandy poradi, jak kterej kousek sedi

A pokud neco hodne chces, ale nejsi si jista velikosti, ale vis, ze s nejvetsi pravdepodobnosti bude jedna z nich dobra, tak to zas neni tak blby....misto 'k tobe, zpet, novy k tobe' je to jenom 'k tobe, jedna vec zpet'

Taky dost obchodu zavadi limit, kolik toho muzes bezplatne vratit, za dalsi veci  je treba malej poplatek..to dost lidi tohohle typu odradi. 

No ale proste to k tomu smeruje,  kramy zaviraji jeden za druhym.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 21:00

Karja No, my se v Praze naposled kodrcaly pro boty, na místě jsme zjistily, že je v obchodě nemají, tak jsme se kodrcaly zpátky a stejně jsem objednávala přes internet, tak si říkám, že se na to kodrcání příště rovnou vybodnu.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 21:00

Karja No ja mam bud maly deti anebo je v HM vsechno o velikost vetsi 

To mi ale zase tolik nevadi, vetsi jim proste schovam a dam za rok, vetsinou to casem trefi. 

Hele ale docetla jsem se v jinem vlakne, ze je dcera ziva, tak mozna by se ti nakonec bunda, ve ktere se nemuze hybat hodila! 

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 21:31

DruI Jo, no pritel je sel koupit vedle u prace, s tim, ze vezme dvoje troje a pak je vrati a tam mu fakt ve velkem kamennem obchode rekli,ze tyhle male velikosti nemivaji moc skladem,at si to objedna po netu a pak vrati....Ale tak ty detsky botky, to je takovy specifikum;-)

Setare  No to je fakt, ale ja jsem dnes z toho takova podrazdnena, protoze jsem fakt cast nedele proslunene nedele stravila nakupy fyzicky I online, kazdej den mi neco prislo a stoji to vesmes za nic!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. zaří 2019 21:59

Pinot Noir 

Mě k tomu ještě štve i to množství zboží, které se vyrobilo podle mě úplně zbytečně. Takový ty divný sladkosti pro děti, barvený kdovíčím, plastový hračky, co se hned rozlámou při běžném provozu, cetky, umělý oblečení... Vlastně obecně zboží, co se musí brzy vyhodit. Pak se taky ze mě stává domácí ekoterorista, chodím a zhasínám, vypínám, šetřím vodou. Podle toho, kolik věcí mě štve už teď, tipuju, že budu taková ta prudivá důchodkyně. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2019 08:41

Já teda nevracim, páč jsem líná, zároveň teda online moc nenakupuju a když, tak leda věci co prostě vim, že budou OK...takový to "vzala sem ve třech velikostech a osmi barvách, ale nakonec pude všechno zpátky" ve mě teda evokuje taky pomyšlení na roztažnost a zpovykanost dotyčný, když to neumim, tak holt nenakupuju a když nemam krám po ruce, než tohle, radši bych se zamyslela jestli je to nutný...já teda obecně nejsem ochotna věnovat rozmejšlení jestli to nebo tamto a kterou barvu, šířku, velikost a dýlku víc než minutu, to se na to radši rovnou ...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 27. zaří 2019 15:54

dynda Tohle me taky irituje, ale holt kazdy zbozi ma kupce a da se na tom vydelat. 

No a to zhasinani, zavirani lednice a tak...ja to mam teda jednoznacne z domova, mama nas cepovala furt, matne si vzpominam, ze mi to lezlo jednu dobu na nervy a urcite jsem se dusovala, ze ja to delat nebudu! A...no uz je to tady Ale blby mi to neprijde, ted uz ne

A my jsme meli doma malej bojler a kdyz se meli vsichni vysprchovat, tak se muselo setrit, jinak na posledniho nezbyla tepla voda - ted trpim, kdyz si manzel denne dava dve dvacetiminutovy sprchy, obcas to teda okomentuju

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 28. zaří 2019 07:49
Reakce na Mutziputzi:

ale hele, batohy a birkenstock - vždycky nosný téma))

​pritom by stačilo nekam dopredu na stránku pripichnout upozornění, ze birkenstocky se kupujou o číslo menší a krom gizehû vzdycky úzký! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. zaří 2019 07:52

Potrefenáhusa no a vidis, ja naopak spis vetsi a gizeh nosim bez problemu i s nohou jak slon...a uz by to mohlo zas jet

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. zaří 2019 12:00

Potrefenáhusa Nie nie, o číslo väčšie a všetky, vrátane Gizeh iba úzke. :D

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 28. zaří 2019 12:28

Mutziputzi paktofonika ok, platí to teda jen pro zcela standardní 38->37 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 28. zaří 2019 12:43

Obcas neco vracim, ale vzdycky postou. COSovi jsem napsala, ze bych musela slozite a daleko do sberneho mista, poslala jsem jim to postou a oni mi proplatili postovne. Ale to je vyjimka, tam si radsi vzdycky veci vyzkousim. No a na postu chodim pracovne, takze to beru pri jednom a zadnou zbytecnou stopu tim padem nezanechavam, hec!

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 28. zaří 2019 14:48

Potrefenáhusa to teda neplati, ja mam standardni 38 a mam 38 siroky

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. zaří 2019 15:49

Karja mutzi taky nevraci. akorat prikupuje zidle;-)

​haha, lol, tohle je hláška týdne

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. října 2019 21:07

sakra, já jsem se dnes nějak psychicky odrovnala při přečtení komentáře pod skladbou, která se jmenuje "hymnus za padlé". psal tam starý pán, že nikdy nezapomene na jeho tři kamarády, se kterými si slíbili, že po válce zajdou na horu mingus mountain vypít si společně pivo. vrátil se jen on. a každý rok vyleze na tu horu se čtyřmi pivy a vzpomíná na ně. z mingus mountain je nádherný výhled do krajiny. a já dnes celý den před sebou vidím toho dědečka, jak tam sedí, před sebou ta tři nenačatá piva a před očima má věci, které si těžko někdy budu umět představit.

prostě se toho obrazu nemůžu zbavit.