razorblade bola som na predpremiere a bolo to super, vtipne a udrzalo si to uroven serialu. Tie dve hodiny ubehli strasne rychlo :)
Přiznání
Neumím sem vložit odkaz ve zkracovátku![]()
![]()
stes taky neumím vložit odkaz, dokonce ani nevím co je zkracovátko a že jsem se i pokoušela.
Potrefenáhusa aha...no zkusím něco někam, metodou pokus omyl...díky
Garfie napadlo mi to, když jsi dávala koment k Ferovi v jiném vlákně a místo celého odkazu jsi to tak měla
stes no do prvního řádku dáš ten odkaz a do řádku pod tim (text k zobrazení) dáš ten krátkej text, co chceš
Potrefenáhusa jo, jasný, díky
stes Je to jedoduchý, neboj :-) Můžeš to vyzkoušet na dalším Ferovi!!
Garfie asi jo :-), ten na to bude ideální
nejde mi to. Jsem asi dost tupá. Takže nejdřív uložit odkaz jako foto třeba do dokumentů?
Pardon za mou tupost.
Teď úplně nevím, jestli chceš přidat foto (ale to asi umíš?) nebo jen odkaz. Na odkaz použiješ tu ikonku vlevo (viz.výše)-bude to vypadat takto (i s výsledkem)

Garfie ano to vcelku vím, ale cvičně jsem si uložila článek o čapím hnízdě/byl první na ráně/ a když kliknu na vložit odkaz, v té tabulce tak tam nic nemám.
No jsem marná
Tak Betty tak jak jsem ti to vyfotila, do toho prvního řádku "odkaz" zkopíruješ ten odkaz, do druhého "text k zobrazení" napíšeš co chceš, v mém příkladu "článek o proseccu" do těch dalších dvou nic psát nemusíš a dá "ok".
Jako v nejhorším jde pořát kopírovat přímo do textu, jen to není tak elegantní ![]()
Garfie já ti moc děkuju, ale tvůj výklad mi nepomohl. Nemůžu do prvního řádku zkopírovat odkaz když ho prostě nemůžu najít. I když jsem si ho předtím uložila.
Ale díky za trpělivost, zkrátka se obejdu bez další dovednost. Nebude to poprvé. ![]()
Tak Betty a kam sis ho uložila? Ctrl+ c?
Tak Betty Chyba je na mojí straně, asi to špatně vysvětluju, ale jak říkám, je to jen taková frajeřinka, spousta lidí to tady nepoužívá. :-)
Potrefenáhusa Ano kápla jsi na to. Kam sis to uložila? Do dokumentů. Pravým tlačítkem myši uložit jako. A ctrl+c mi taky nic neříká.
Já to vzdávám. Jsem tu teď za exota.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí