Janulik03 A levněji ![]()
Přiznání
Priznávam,že po dnešnom rozhovore s matkou môjho ex (žiaľ, tentokrát sa mi jej nepodarilo vyhnúť) sa mi potvrdilo,čo som tušila od začiatku konca môjho vzťahu.Moja "nástupkyňa" je žiarlivá stíhačka,ktorá môjmu ex nedá dýchať.Škodoradostne ma to teší
viem,že sa za to budem smažiť v pekle,ale po všetkom,čo mi oni dvaja nachystali,je to mini satisfakcia.
pecka :-D Doufam, ze je to pekna potvora, a dava mu doma poradnou cocku!:-D
Karja podľa toho, čo som dnes počula, áno..Vraj má ex novú kolegyňu a kázala mu ju odfotiť,aby vedela,čo je zač.Asi sa bojí,že by sa jej stalo to isté,čo mne :)
pecka s dost velkou pravděpodobnosti se ji to i stane
Potrefenáhusa to už našťastie nie je môj problém.Ale skôr si ona nájde bohatšieho sponzora.
pecka To si piš, že se jí to stane..![]()
pecka že by boží mlýny?
Catherinne vyzerá to tak...ale tak ja som mu popriala minimálne taký dlhý vzťah,ako sme mali my dvaja
pecka tys taky dobrá duše, ale nahoře jsou spravedliví. Jo ať si to chlapec užije, když mu teplo domova bylo málo.
Priznávam,že po dnešnom rozhovore s matkou môjho ex (žiaľ, tentokrát sa mi jej nepodarilo vyhnúť) sa mi potvrdilo,čo som tušila od začiatku konca môjho vzťahu.Moja "nástupkyňa" je žiarlivá stíhačka,ktorá môjmu ex nedá dýchať.Škodoradostne ma to teší
viem,že sa za to budem smažiť v pekle,ale po všetkom,čo mi oni dvaja nachystali,je to mini satisfakcia.
Já se teda přizním, že mi troška týhle škodolibosti přijde zdravá. No a stím, jak ti to poslední dobou sekne, bych byla škodolibá na kvadrát ![]()
Ale já jsem v tomhle teda dost vyhraněná.
Lama_z_Lana hlavně by člověk musel bejt fakt svatej, aby jistý zadostiučinění necejtil, žádný výčitky!
Potrefenáhusa Přesně ![]()
Lama_z_Lana diky.Preto som minule písala,že ma teší,že aj vďaka Vám viem,že to s mnou nie je až také zlé.Moja nástupkyňa si totiž k lepšiemu výzoru pomáha rôznymi zákrokmi,no príliš jej to nepomáha.
Lama_z_Lana diky.Preto som minule písala,že ma teší,že aj vďaka Vám viem,že to s mnou nie je až také zlé.
To mě zarazilo hned jak jsem to četla a musela jsem se vrátit k tvý fotce, jestli jsem se nepřekoukla. Jakýpak až tak zlý? Vždyť jsi moc hezká a vždycky ti to tak sluší! ![]()
pecka no ja te uplne chapu, v tyhle situsci jsem se citila vzdycky stejne, dokaze to pekne rozhodit.
barbucha to vieš,sme ženy.A keď som bola vymenená dotyčnou, rozmýšľala som,či je to so mnou také zlé, keď plasty sú lepšie
...ale je jasné,že muži nás vnímajú inak
pecka hele, já myslím, ze i když se člověk neubrani, tak tady v těch situacích je zbytečný se s někým srovnávat. Asi teda co chtěl, to má, tak ať si to užije, no
Potrefenáhusa
súhlas so všetkým
Jsem jak stara baba
pustila jsem si trailer na film Downton Abbey a malem jsem se dojetim rozbrecela
ja, ktera nebrecela ani u Lassie!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí