kocoureksuggy no ale ona tam jen tak poskakuje a máchá rukama a ta druhá osoba si oblíká podprsenku
obě vyfotošopovaný k neuvěření. Děsná pitomina.
Přiznání
Pinot Noir diky, diky!
No, taky jsem to z prvního shlédnutí nepobrala . Tak třeba to bude vydělávat hodně peněz - lidi nad tím budou dumat, budou si to pouštět zas a znova....
Pinot Noir takhle jsem si omylem objednala 3x6 krabic vlozek do podprsenky
kazda po 50 kusech:D ale nakonec se hodej, tak i ty piva snad spotrebujete:)))
711990 Uf, zlatý piva! Vložky do podprsenky jsem si u rohlíku taky objednala, nějaký eko bio nebo co, a pak jsem zjistila, že nemají lepítka a koušou! Těch je i jedna krabice moc ![]()
Pinot Noir to jsou ty nakupy pres internet;)
Ale vlastne zlaty nakupy online, dnes v desti asi vsichni vyrazili nakupovat fyzicky. Mne to nejak nedoslo a cestou z navstevy jsem zajela na cernak, ze vezmu syna slavnostne poprve do kina. To byla past!dvacet minut jsme se soukali po kruhovych objezdech, abych nakonec zjistila, ze najit vcas misto je bez sance. Mezitim vsichni troubili jak protrzeni, asi meli strach, te jim ikea vyproda masove kulicky...Domu jsme dojeli za hodinu, bez filmu![]()
Gatita to nenávidím, nenaplněná očekávání. Jsem věčná plánovačka a tyhle situace nedávám.
Gatita Ze jo, já dnes musela vyřídit nějaké nákupy a všude narváno strašný způsobem.
Pinot Noir no hlavne piva lip uskladnis, my meli tech krabic plnou koupelnu
ale zas je muzu doporucit, nekousou a maji lepitka...muzu ti vlastne krabici venovat![]()
Dite to vzalo sportovne a ja bez ovecky shauna taky muzu zit, ale byl to hrozny opruz, tech aut a nervozity. Navic to tam neznam, netusim, ktery pruh jde do kina a ktery k ikee, a bylo mi jasne, ze spatne rozhodnuti by nas stalo dalsi hodinu posunovani smerem zpet...Jsem neobratny ridic a nemam tyhle situace vubec rada. Priste si to naplanuju tak s 50min predstihem;)
Gatita já jsem to viděla!! Jeli jsme kolem čerňáku a bylo to peklo!! A ve Štěrboholích, kde obvykle nikdo nebýva, to vypadalo jako ve zlatou nedeli.
711990 Už to naštěstí nepotřebuju, před pár dny jsem přemýšlela, komu věnuju ty, které mi zbyly. A do toho mi kamarádka poslala čerstvou fotku z ultrazvuku :)
Pinot Noir
tak to je super!
kocoureksuggy Reklamu jsme neviděla, ale nemyslím si, že SJP je plochá ...
No, v té reklamě mi to tak připadá.
kocoureksuggy Tak záleží, jak si kdo vysvětluje plochá, DD asi fakt mít nebude
.
Viděla sem v tv reklamu na podprsenku intimissimi se S J Parker a ještě jednou ženou a vůbec sem to nepochopila.
tu s tím podprsenkovým tancem nebo ještě nějakou jinou?
ta s tancem je fakt ujetá, jak se tam ty ženské divně nakrucujou a ještě ta písnička k tomu ![]()
Jiná Realita Ta písnička se mi náhodou moc líbí a to tancování ignoruju ![]()
Jiná Realita no tu tančící, já to prostě nechápu, ona tam máchá rukama nalevo napravo a ta druhá se oblíká a skáče u toho. Obě nepřirozený a k nepoznání. Je to trapný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí