Pinot Noir Tak já je držet též nepotřebuju
, ale když už si ji občas vemu, tak chci aby mi to nedrželo na ramínkách a neničilo záda. Je pravda, že s malejma bych to řešit nemusela a asi to ani řešit nepotřebujete
.
Přiznání
Tak já myslím, že co se týká nějaký sexy manipulace s podprsenkou, jde spíš o rozepinani. To zvládám na zádech. Jak se do ní zpátky oblecu uz zas tak moc zajímavy neni. Ale snazim se, je to boj zapnout to na zádech. ![]()
Kora viktorka_od splavu Se mi ulevilo
Renusatko ja treba ty super tesne obvody na podprsenkach vubec nemuzu nosit, mam po tehotenstvi vyskakovaci rebro a kdyz si to privodim, boli to jak cert.
Renusatko těsný podprsenky nesnesu, aby to neslo pretocit, to mě úplně fyzicky boli, jen si to představím
mne už to přijde dlouhodobě jako celkem mýtus ty malý obvody, mozna s nejakyma fakt velkýma prsama?
Potrefenáhusa podle mě je to nějaká blbost, na ktery si udělaly kšeft báby s podprsenkovejma obchodama. Pokud by to bylo tak těsný, že by s tim nešlo hnout, tak se ani nenadechneš, nepříjemná představa..
Potrefenáhusa Já myslím, že hodně těsný obvod může mít jen ta, která má na zádech jen pevné svaly nebo naopak jen kosti, protože když se to zařízne do sádla, tak au au. ![]()
Potrefenáhusa Já bych se udusila mít to natěsno, klaustrofobik prostě...já teda jsem obecně skeptická krs tu podprsenkovou vědu, nejzábavnější jsou takový ty resumé v duchu Nesedí ti 80B, protože máš jednoznačně 65G!
Potrefenáhusa Ounz to co mi vyhodnotila v nejake specialce jako perfektne sedici podprsenku, jsem na sobe mela pak jednou asi deset minut. To se nedalo. Vyhodnotila jsem to tak, ze probiha nejaka soutez typu, kdo narve klientku do mensiho obvodu.
I o cislo vetsi obvod mi prsa normalne udrzi, kolikrat mi spadnou raminka a div se svet, podprsenka nesjede az k pupku, jak by se mohlo zdat z tech poucek. A nejvic pohodlne jsou ty, co se v pribehu casu trochu vytahly ![]()
Jine mam akorat na behani a skakani. To potrebuji ty prsa trhu uzemnit, ale uzsi obvod to stejne neresi.
Renusatko V pase máš většinou menší obvod než pod prsama, takže to to otočit jde celkem v pohodě
Klara
. Také chci vidět jak zapínám. Ale tak já mám prsa po tatínkovi.![]()
Potrefenáhusa Já myslím, že hodně těsný obvod může mít jen ta, která má na zádech jen pevné svaly nebo naopak jen kosti, protože když se to zařízne do sádla, tak au au.
No, já teda vždycky myslela, že právě naopak. Že špek ten tlak snese. Můžu tě ujistit, že na kostech to fakt bolí ;)
Bledule Na kostech moc au au, já si naopak doteď myslela, že to je pro ty vypolstrované.
Mutziputzi Ono to 65G asi zní líp, tak na to ženský rády slyšej.
Pinot Noir Nejde o jen to, co snese špek. Ale když se tam ta podprda zataví, tak mi to připadá dost hnusný...
Samantha zataví ![]()
Samantha To musí bejt hnusný!! ![]()
Pinot Noir Sweet Potato Asi bude nejlepší mít ten obvod Tak nějak přiměřeně. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí