Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2019 12:37

Samantha já kdybych si dala podprsenku tak, že by nešla otočit, tak mám kolem zad pneumatiku. a to nejsem zásadně sádelnatá (ale do kostnatosti mám daleko). i normální 70 mi trochu špek vyrýsuje.

Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 08. října 2019 15:16

Mutziputzi - jj, v práci má jedna regulérně na zádech hrb , ale je spokojená má malý obvod. Děs, běs.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. října 2019 15:25

jitřenka 

Já teda můžu mít 70C nebo 75B u většiny podprsenek. 70C je ale příjemnější, protože má širší košíčky protože C. Ale zas do 65 už bych se kvůli déčku necpala

Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 08. října 2019 15:38

dynda- ale jo, jen jednu dobu to byl strašný opruz, jak každý ženský nutili malý obvod. Je mi žinantní to nějak vyfotit, ale ten hrb je hrozný. Je oplácanější a tak to vytvoří hrůzu a je přesvědčená o své pravdě.  Já menší obvod nesnesu, jedu ve starém číslování a je mi fuk, že je to 80. Mutzi rozumím, máme to stejně. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 08. října 2019 16:52

Podprsenkove magii věřit nemusíte a pokud máte malá/normální prsa, tak ji asi ani nezazijete. 

Bohužel, čím jsou prsa větší, tím víc je pravdivá. 

Ja opravdu MUSÍM  mít obvod úplně natesno, protože při mé velikosti mi prsa MUSÍ držet obvod.

Kdyz ne, jsou prsa na žaludku, zapínání za krkem a krvavé rozedrena ramena od zarizlych raminek.

Jako fakt nevíte, o čem mluvíte. A já vám to upřímně závidím.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. října 2019 16:56

Dadoo 

Já ti to věřím a umím si i představit, že čím větší prsa, tím větší je množství velikostí, co se dají na ně napasovat, ale málo jich bude správně.

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:02

Dadoo Já tomu taky věřím. Jen jsem reagovala na tvrzení, že obvod má být tak těsný, že nelze podprsenku otočit - to právě neplatí vždy, mě by to šíleně bolelo a navíc to vůbec nepotřebuju. Ale pamatuju si dobu, kdy těsný obvod byla úplná mantra a přiznat, že nosím 75 B byl poukaz na výsměch, že taková ženská postava neexistuje ;)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:11

Pinot Noir Tak to jsem se možná přesně nevyjádřila. Obvod má být tak těsný že bude podprsenka držet i bez ramínek.

Já tam třeba v klidu nacpu dva prsty, takže nic, že bych se v tom škrtila. Ale prostě ji neotočím, naštěstí teda není důvod. Nikde mě nic ani neškrtí a žádné sádlo nikde nemám, takže jen a pouze vpředu kosti, dost vystouplá žebra a vzadu sval. Nic zařízlého a žádný hrb. Když bych šla do rad prodavačky, tak bych měla obvod 60 a košíček asi H, tak do těhle extrémů se teda taky nepouštím. Ani netuším, jestli se to dá sehnat. 

Dadoo Možná to je přesně ono, kdo nemá prsa, tak nemusí řešit, jak mu sedí podprsenka. A kdo má jedničky, tak nemusí mít strach, že mu prsa drží ramínka.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:22

Keď sme u podprseniek. Pohoršujú vás rýsujúce sa bradavky cez oblečenie? Ja nosím len nevypolstrované podprsenky a stretla som sa s pohoršením hlavne u žien. Samozrejme to nie je zámer, stačí že trochu zafúka... 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:30

paktofonika U nás v práci to řeší pořád někdo...ženy. Ale stejné, které řeší každou pitomost. Já se asi dívám jinam, protože už jsem si kolikrát říkala, že se na ty pomlouvané musím kouknout a vždycky, když s nima mluvím, tak zapomenu.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:32

paktofonika jo to se probíralo už na mp, dost mě to překvapilo, že to někoho pohorší. Četla sem tam názor, źe to je naprosto nepřípustné a je potřeba koupit vypolstrovanou podprdu. Takže vypolstrovaný polokoule ok, bradavka (věc to zcela přirozená) nikoli  

jako jestli je v pořádku, že mě někdo tak podrobně zkoumá, že si všimne, tak je v pořádku, že se občas rýsne..

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:35

paktofonika absolutne ne

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:36

Ounz jj ty upjate kysny na mp, to stalo za to :)))

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:37

Ounz tak já už jsem to sem psala, jak moje kamaradka učitelka na střední mazala pro vyztuzenou podprsenku poté, co ve tride zachytila psanicko se svoji karikaturou...

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:38

jinx no..jako některý názory byly fakt pekelný

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2019 17:38

Potrefenáhusa tak střední, tam s tim cloumaj hormony (a určitě si pak žactvo našlo jinou čast ke karikování  )

Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 08. října 2019 18:10

Dadoo - no jo, ale já mám zase z menšího obvodu odřeniny do krve, takže ta masáž, že  mám určitě blbou velikost je pitomina. Holt každá to má jinak. A teda bonus oproti tobě je, že  občas  chodím bez.   

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 08. října 2019 18:21

paktofonika ne a krom mp jsem se nesetkala s tim, ze by to nekdo v realnem zivote resil. Ty teda jo? To nekdo resi?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. října 2019 18:25

Lamicka ja se v realu nikdy nevsimla.Zrejme zenskym na prsa nekoukam.

Online barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 08. října 2019 18:31
Reakce na Pinot Noir:

​No, já teda vždycky myslela, že právě naopak. Že špek ten tlak snese. Můžu tě ujistit, že na kostech to fakt bolí ;)

​Špek je měkkej, ten to snese