Zarinya Ne, tak to uceses vic na patku, nebala bych se toho, ten uces pusobi variabilne a jako stylove k tobe sedi.....;-)
Přiznání
Karja to doufam.
to bude dnes nekonecna noc![]()
Zarinya :-D Hele, ja mela jednou tak desny vlasy, ze jsem z toho nemohla ani spat, ale to bylo odrustani barvy, to byl podes, nakonec jsem to tehdy vzdala....To ti nepreju, a myslim, ze to ani nenastane;-)
Karja no doufam,ze probdim jen tu dnesni noc....nedockavosti...ne ty dalsi,z blbeho ucesu.![]()
ale ja beru momentalne lehky antidepresiva tak mi to mozna bude jedno.![]()
Zarinya Myslím, že se bojíš zbytečně. Ten střih ti bude sedět. Ale musíš vydržet do zítra, no ![]()
Dadoo diky.no jeste aby to zvladl i kadernik.![]()
ono po cca 15letech jit do kratkeho strihu neni lehke.:-)
Zarinya Krása
.
Zarinya na ty migreny? At to hlavme pomuze.
Ja mam nejakou chripku, teplota, boli mne cely clovek a zaludek na vode. Uz me to taky nebavi ![]()
Karja Slovo efilačky vůbec nevyslovuj
.
whiskas co myslis? jeste nejsem ostrihana.![]()
continuity jo,na migreny primarne,ale je v tom i trochu jiny problem...ale musim rict,ze zatim dobry....spim jako zabita a pres den nejsem unavena.
ale nevim jestli je reseni to brat dlouhodobe.![]()
Zarinya Ta fotka, kterou jsi sem dala, ten ultra krátký účes před 20 lety :-).
Na takový jsem nikdy neměla lebku, ani obličej :-D a lepší už to nebude.
continuity
u mě tedy jen žiletky v krku, vodnaté oči a rýma jako prase.
whiskas tak to vis,ze ten oblicej pred dvaceti lety vypadyl lip![]()
lebku mam nastesti kulatou.![]()
Zarinya No, se nesměj, tvar lebky je pro takový účes velmi podstatný. ![]()
whiskas no vsak se dnes mamince podekovala,ze me nepokladala na zada.![]()
Zarinya na deprese se berou mesice i roky, nicemu to nevadi. Vsak on ti lekar rekne co dal, bud rada, ze to ze to pomohlo. Jedno po druhem.
continuity tak jasne,ono je i dost brzy,nehlede na to,ze ten nejvetsi problem jeste nepominul.
Taky sem zatim porad doma,takze minimalizace stresu z prace.....uvidim az se vratim do prace,jak to pujde.
continuity diky a brzy se uzdrav.![]()
Zarinya diky, ja doufam, ze to bude jenom ta brisni na par dni. Slehla jsem si 1,5 paralenu a je to hned lepsi.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí