barbucha tak ja tam mam klicovy =ne,kazdemu= ![]()
Přiznání
Ale no jo porád... my jsme tehdy dost zíraly, jak chlap může bejt takovej úchyl... takže jo, jsou takový.
Jinak dneska jsem si na tuto podnětnou (kozovou) debatu vzpomněla na mamografu. Tam bych bejvala chtěla mít starosti s trčící bradavkou! ![]()
Janulik03 já znám osobu, která chodí shrbená a neustále ji bolí záda, protože má obří prsa...na která je nesmírně hrdá. nejen že je nosí dobrovolně, ale ještě s hrdostí. já jsem z těch, které jsou šťastné, že nemusí nosit nadměrnou překážející zátěž, takže to moc nechápu (hlavně proto, že na tom fakt není nic estetického, shrbená osoba s prsy u pasu...jako chlapům to asi přijde ok vždycky, hlavně když jsou velká, co já vím).
ja jsem jeste nedocetla vlakno, ale na jistotu ti muzu rict, ze velikost neni nejzasadnejsi kriterium (pro chlapy). Jasne, nekterym se libi vetsi nebo mensi (nektery vetsi dokonce desi). Dulezity je tvar, stav (pevnost) a proporce. Drzeni tela samo udela dost.
Pro ilustraci, mam treba kamosku co ma stejnou velikost jako ja, koupila si nedavno, kdyz cestovala, dve moc hezky podprsenky a vubec ji nesedi, protoze ma proste jiny tvar, me sedi naramne, uz je mam v supliku :)
Bradavky teda neresim nikde, nijak a na nikom.
Přiznávám, že mě mrzí, že tu Nobelovu cenu za mír nedostala Gréta.
razorblade Ad "Nechovej se jako ta zakyslá pinda" - rodiče mají v ambulanci sestru, která se poměrně tak jako celkem vyhýbá práci, ale nejen tam, i doma. Legendární historka o ní praví, že nedává o Vánocích na stůl vánoční ubrus, "protože by ho pak musela prát". Takže když nás se ségrou posedne lenost něco dělat, vzájemně se napomínáme "nedělej paní V." Funguje to výborně ![]()
Aranel ja to takhle mam i v praci. kdykoliv chci napsat nejaky desny klise, tak si reknu "nedelej V!" (ted si vsimam, ze vsichni ti desni lide jsou na V, zakysla pani je taky V:D)
Aranel ja to takhle mam i v praci. kdykoliv chci napsat nejaky desny klise, tak si reknu "nedelej V!" (ted si vsimam, ze vsichni ti desni lide jsou na V, zakysla pani je taky V:D)
![]()
Aj my máme v rodine klišé "pani V.", v tomto prípade v roli neschopnej a skostnatenej úradníčky ![]()
slniecko razorblade Ještěže jsem od M!! ![]()
uz mam tech vlasu plny zuby tak se jdu zitra ostrihat na kratko.....
Nejde mi to z hlavy uz 14 dni,a moc se tesim,ale dost bojim zaroven.![]()
Zarinya Těším se na fotku!
Pinot Noir to se jeste nevi....treba ani pul roku nebudu moc vyjit z baraku.![]()
Zarinya tobe to urcite bude sluset ![]()
Lamicka dekuju za podporu.![]()
Zarinya já si tři roky nechávám růst vlasy, aby bylo okolí nadšeno a já se trápila, že se nakonec sama sobě vůbec nelíbím. směle do toho a i kdyby se ti to nezdálo, myslím, že dorůstání není takový problém, stačí na to nechvátat a nechat si dělat nějakej střih pro každou délku těch dorůstajících!
Zu diky,i kdyz ja mam nejvetsi obavu prave z dorustani(kdyz to nedopadne)to sem uz zazila dorustani z cca peti cm a byla to nekonecna hruza.![]()
Zarinya tak ostříhej jen to vzadu na krku a předek nech delší, mně přijde největší peklo dorůstání ofiny a předních vlasů, něco jako to má pinot, klidně kratší, ale předek nechat, co vlasy dovolej (mně se kolem obličeje dost lámou, takže moc nedovolej)
Potrefenáhusa no,ale kvuli tomu predku jdu na kratko....mne strasne znicili vlasy v kadernictvi a prave po stranach mam ty vlasy upadany,uz mam i skoro ofinu,ted ty dlouhy vlasy mam jen na temeni hlavy.
a uz me to stve....prijde mi ,ze sem jak ty chlapci s prehazovackou.![]()
Zarinya kdyztak si pockej, az bude pocasi na cepici
ale jinak samozrejme drzim palce! jaky styl ucesu mas v merku?
Zarinya tiez som zvedava co vymyslis a drzim palce nech si spokojna. Tiez mam stale nutkanie to dat dole ma pocit ze som sa lepsie citila na jar s kratkymi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí