Zarinya no já osobně bych si nechala to olámaný jen nějak zastřihnout a nechat, co to jde a vyšmikala bych krk a bacha, mám to tejden a překvapivě je v tom fakt zima!!!
Přiznání
711990 s cepici nic moc to vypada dobre jen kdyz mi cuci vlasy.
budu v haji.
Potrefenáhusa ja uz sem rozhodnuta....kratit,komplet.![]()
Zarinya Kolik máš dovolené?
Já teď dostala vynadáno od švagrové, proč si nenechám narůst delší vlasy, ale já to nedokážu, navíc mi to vůbec nesluší.
Zarinya wow, tak to jsem zvedava!
Garfie jako,ze se nudim??![]()
Zarinya Jako že ji budeš potřebovat na to případné domácí vězení![]()
Zarinya Ne, kdyby to náhodou dopadlo katastrofálně
Ale jenom si dělám srandu. Mně se tvůj aktuální účes moc líbí, ale myslím, že ti bude slušet i něco jiného, já bych se toho nebála!
Zarinya Už sa teším na fotku, určite to bude super! :)
Garfie paktofonika dekuju za podporu.![]()
Zarinya střih se mi líbí, taky jsem zvědavá na výsledek. Já se odhodlala se objednat na blond, no mám ještě měsíc a už si teda úplně jistá nejsem.
Zarinya ja jsem fanda kratkych, podobny jsem nosila hodne let.a sla jsem do nej z vlasu po lopatky. Neboj.
To bude fajn, kratky uces je sik, kdyz se to povede. Urcite lepsi nez znicene dlouhe.
nellielovett tyhle veci se musi realizovat rychle.![]()
Zarinya kratky vlasy jsou nejlepsi!
Ja pujdu taky jeste trochu vic na kratko.
continuity no,prave,uz to sama citim,ze jsou to chemlonove coury,ani culik nejde,tam mam tenkou stetku a u obliceje mi to leze ven...diky.![]()
Lilly_Ku muz taky rikal at jeste vic,stejne jako sem to mela pred dvaceti lety....ale to jde dodatecne tak zatim zkusim tohle.![]()
Zarinya Krátké účesy jsou nejlepší ;) Bude ti to slušet.
Zase kdy jindy zkusit krátký střih, když ne v téhle situaci. Já se momentálně taky pyšním přehazovačkou, mám celkem slušný kouty z kojení...
Zarinya krátke vlasy sú super! ja som sa nechala podobne ostrihať pred 2 týždňami a som veľmi spokojná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí