Janulik03 moora No čtu: nahradit kozu ...chmm, jako to zvíře? K čemu by to bylo..tak prso? Taky divný, ale na Slovensku je možný všechno![]()
no u kabelek jsem pochopila ![]()
já si jednou napsala do nakupního seznamu 2,5 kg musli a dostala jsem 2,5 kg těstovin
Mne s kozou nezarazila ani kabelka, ze jako se třeba delaj z kozi kůže
moora bud rada, ze ne slavek!
Udelala jsem ridicak a vysla mi prace snu, proste dokonslej tyden! ![]()
Lilly_Ku gratuluju!
Lilly_Ku Super!![]()
Lilly_Ku Jsi dobrá, gratuluji.
Janulik03 ještě než jsem to dočetla, mě napadlo... proc by chtěl někdo nahrazovat kozu? Jako to zvíře
smrdí podľa mňa....zas mačku nepodojíš, no...
Lilly_Ku To je teda přiznání!!
Gratuluju!
Pozerala som dokument o slovenke zuzana gombosovej, ktora vxvinula novy bio material co by mohol niekedy nahradit kozu. Videla som kabelky a vyzerali zaujimavo. Priznavam ze som pysna, ked nieco take pocujem o mladych ludoch ci uz slovakovh cechoch alebo hocijakych inych narodnosti. Je to super.
Toto sa mi veľmi páči...mám kamoša, ktorý má ako hbby šitie barefootok a minule dosť zháňal niečo miesto kože, on je vegetarián z presvedčenia a tuto narazil, no (na jeho obranu, nie, aspoň bradu nemá).
Ale aj mne to znie zaujímavo...idem hľadať, kde sa to dá kúpiť...
Udelala jsem ridicak a vysla mi prace snu, proste dokonslej tyden!
Gratulujem!!!!
Lilly_Ku Blahopřeju! ![]()
Lilly_Ku gratulujem
Koža, koža budem sa snazit aspon u tohoto slova pouzit makcen. ![]()
Diky moc vsem, az ted koukam, ze jsem to dala do priznani a ne do radosti :)
Lilly_Ku i tak gratuluju :-)
Lilly_Ku velka gratulace!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.