barbucha Ja snad odlozim svoji lasku Harryho, ten Nesbo je stejne dobrej...hod aspon stranu!![]()
Přiznání
Ježiš to tam mam zas lízt... tak vteřinku... jeden hezkej na 4467...4470...a - tramtadadááá, zlatej hřeb na 4476!
Nick jak vidim je Nkem a doporučuju pročíst i její příspěvky ![]()
barbucha se přiznám, že jsem tam po dlouhý době nekoukla taky (zobrazilo se mi tu vlákno Ďábel nosí Pradu, které bylo založeno při přesunu, prolítla jsem pár stran a MP se tam dost řešilo) a tyjo, jsem nastačila zavírat pusu ![]()
barbucha Hergot ta je dobra!!
barbucha Docela sprostě jí to tam nandaly
Vlákno Ďábel... snad ani neznám, outfity mi stačily - ale chce to prolistovat anžto si tam samy stěžujou na malej počet fotek.
barbucha Hergot ta je dobra!!
Viď!
Ale celkem po právu bych řekla. Já tam četla ty příspěvky, a to se fakt nedá ![]()
barbucha Ďábel nosi pradu je místní vlákno ale
Potrefenáhusa Jako jo. Sama si pamatuju, jak jsem tam parkrát dostala slušnou čočku, nic příjemnýho a to jsem se ani nijak nebránila.
nellielovett jako styl chování a příspěvky tam byly občas, že mi až čelist do kabelky padala..
barbucha Ďábel nosi pradu je místní vlákno ale
Aha no jo... tak jsem se přechválila, že nejsem sklerotik ![]()
barbucha Cha cha ![]()
Lilly_Ku gratulujem!
barbucha Její příspěvky sice jsou zábavné, ale sprosté byly reakce jiných a byly to hned reakce na fotku, ne na její reakce.
Tak ale za ty moudra, co tam (ještě bez fotek) průběžně trousila, si celkem koledovala ![]()
Přiznávám, že sambo pro mne navěky bude jedině Černoušek Sambo.
barbucha o kom mluvíte... Ja to nechytla od zacatku.. Jako o nekom z MP, to jsem pochytila..
Jo, nějaká Nkem z MP, náhodou jsem na to padla... a zaujalo! ![]()
Sweet Potato Aha, takze ty jsi vdana a tvuj muz je skutecne tvuj muz!
Tak jak jsem si nedávno objednala z Rohlíku 36 piv místo šesti, tak se mi to stalo zas
. Pět pytlů petržele!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí