Přiznání
Pinot Noir Teda pardon, ale ...
Kolik to stálo?
Pinot Noir
ja jednou objednala 2 brambory misto 2 kg
Samantha Jeden 35 korun, jako žádná tragédie, no ale... ![]()
Pinot Noir udelej tabouleh ![]()
continuity asi ne natě? ![]()
já jednou objednala docela hodně magajogurtů, nějak mi z obrázku přišlo, že je to malej kelímek
Pinot Noir muzes z ni udelat zdrave hranolky :D a jestli nate, tak treba zasobu pesta? :D
Potrefenáhusa jako korenove? ![]()
No to by me ani nenapadlo, z toho temer nevarim, pro me je moc sladka.
continuity Sladka? Nechces ji po letech zase zkusit? Mne sladka nepripada vubec:-D
já se přiznám, že už jsem alergická na Martu Jandovou, muselo to ven ![]()
Pinot Noir diky za inspiraci, hranolky z petrzele uz jsou v troube ![]()
continuity já to dávám do polívky, kombo mrkev celer petržel
continuity Karja Kořenové. A je sladká, ale já ji mám ráda. I příkrmy s petrželí slaví úspěch. Naštěstí ![]()
Potrefenáhusa ja taky, ale maximalne jednu a vyvazuji to pulkou celeru a libeckem. Co bych delala se tremi pytly nevim. Ja neupotrebim ani tri koreny najednou. ![]()
Pinot Noir Sladka? Ja uz mam z tech sladkosti asi uplne posunute chute....vcera jsem si stoupla na vahu a objevilo se tam prvni cislice, ktery se tam nikdy objevit nemela. Ja se priznavam, ze si myslim, ze to v nejblizsich dvou letech nezhubnu:-D A nevim, kdo dostane moje hadry!
continuity Ja mam ted zeleninu v mrazaku a hazu ji do vyvaru jen na poslednich deset minut. Takze postupne eo vyvaru a zakladu nejakych omacek. Davam ji teda I do ruznych zeleninovych polevek, mne prijde, ze tomu doda chut a riz. A nebo prikoupit 5 pytlu mrkve a celere a udelat si zeleninove vyvary do mrazaku:-D:-D
Karja to bude dobry![]()
ja v tehotenstvi byla posedla svatebnima kolackama takze sem nabrala 25kilo.....no a slo to zhubnout taky.![]()
Pinot Noir Zrovna s petrželí se mi to nedávno stalo taky, jak mají ovoce a zeleninu na kusy a petržel zrovna ne. Spotřebovali jsme ji snadno.
Zarinya Jako s tou jednou to slo, to jsem se I nekam dostala, nachodila hodne km s kocarem, I mela cas se najist neco uvarit, ale se dvema malejma si fakt nedelam iluze. To bude 5 minut casu ve kterym spraskam tri susenky!
Karja no,prave,nebudes mit cas se ani najist.![]()
hele ja mela zlaty,spavy mimino takze mi trvalo rok to zhubnout,ale povedlo se.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí