Fakirka Nevím, jestli by nějaký Žid dal dceři jméno Jezábel.
Navíc ti ani nebyla Židovka.
No vlastne .asi pravdu. Je to spíš biblické jméno...
Fakirka Nevím, jestli by nějaký Žid dal dceři jméno Jezábel.
Navíc ti ani nebyla Židovka.
No vlastne .asi pravdu. Je to spíš biblické jméno...
Tabea Moritz je uzasny jmeno! Vcetne ceskeho ekvivalentu :)
Jiná Realita Tristan se mi taky vzdycky libil. Myslim, ze na to jmeno ani nemusis uit v Nemecku![]()
Jiná Realita Mně se právě vyslovené hrozně líbí, i psané. Možná právě jak je to každé jiné.
Kdybych měla v anglojazyčném prostředí dceru, byla by asi April (Dopisy Dubence
) nebo Summer.
Neni nic horsiho nez kreativne pojmenovat dite, leda ze si je clovek jistej genetickym koktejlem a vi, ze to unese.
Jiná Realita ked sme ako decka pozerali profesionalov, tak v titulkoch sa mi vždy pacilo Lewis (neviem uz ktory z tych hercov sa tak volal) ale to sklamanie, ked som zistila, ze sa to tak necita ![]()
No jako...ze jsem mela byt Melinda nebo Melisa (oboji zkracene Meli) jsem tu uz myslim psala. To bych jeste asi unesla. Ale co radsi moc nerikam je jeste jedno meno, zkracene Deli, jinak v plnym zneni jako jedno mesto USA. Prej to bylo v nejakym serialu nebo co![]()
![]()
![]()
, hlavne se mati libila ta Deli.
Nakonec mam ma podobnou jen tu zkracenou verzi jmena (-eli) a muzu bejt rada, ze jsem rada.
Lama_z_Lana tak dej ještě nějakou nápovědu, nebo nad tím budu dumat celý odpoledne
Tak Betty Philadelphia?
MP Meri no ale z toho krest.jmeno neodvodim. Nebo nemam fantazii
razorblade nojo, ale nemohl by být novák, žejo. ani nevím, jaké přijmení by musel mít. to by muselo opravdu pěkně ladit! já znám tristana hebestreita, to mi k sobě dost jde.
Jiná Realita to zní skoro jako Leonard Hofstadter
Moji rodiče mi dali ve své době dost neobvyklé jméno. Tehdy mi to tak vadilo. Já se chtěla jmenovat Jana (ve třídě jsme měli 3 ) Perta, nebo Eva.Prostě nějak běžně tehdy. Rok se s rokem sešel a já jsem se svým jménem spokojená. Když jsem později zjistila původní hebrejský význam, tak musím konstatovat, že to jméno ke mně celkem sedí.
mně přijde, že ty katolický jména jsou takový celkem nudný a umírněný, v protestantských zemích jsou ty Yael, Abrahamové, Debory, Nathanielové, Samuelové, Amosové, Isaacové nebo Noahové mnohem běžnější
Peggynooo - a tak naznač
já když byla malá, tak jsem chodila do hudebky s jednou Ester a byla to největší exotika široko daleko, dneska těch Esterek je jak máku
Potrefenáhusa Ale jo, v dnešní době nic neobvyklého, jsem Daniela. Ale v 80-tých letech na základce jsem byla asi jediná. Tehdy mi to vadilo. Teď v pohodě.
Potrefenáhusa samuel ![]()
Peggy Jsi soudkyne nebo te soudi buh? Si neumim moc predstavit jak tohle vyznamem sedi?![]()
Treba ja jsem jasna a zarici, to vybrala dobre![]()
Peggy Jsi soudkyne nebo te soudi buh? Si neumim moc predstavit jsktohle vyznamem sedi?
Já to pojala po svém - ten druhý význam. Že mě soudí bůh. Ve smyslu, že se nemusím nikomu zodpovídat, jak činím a konám, že mě bude soudit bůh. Samozřejmě se chovám v mezích zákona a demokratických principů. Nadsázka samozřejmě. Já se neberu tak vážně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.