Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:03

rasaNori já jsem myslela, že je to i tím, že žiju na konci světa a v sociální/intelektuální/zájmové/... bublině, do které jaksi vůbec nezapadám. a taky tím, že nejsem zrovna barbie. ale příbuzná bydlí v praze, je to kočka, má milion zájmů, stýká se s hromadou lidí podobné bubliny...a stejně jí trvalo hodně dlouho, než si našla někoho, s kým to vypadá vážně. po třicítce se jí rozpadl dlouhodobý vztah a taky to neměla lehké. 

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:07
Reakce na Mutziputzi:

Neni nic horsiho nez kreativne pojmenovat dite, leda ze si je clovek jistej genetickym koktejlem a vi, ze to unese. 

​Genetickej koktejl ti je na prd, když ti (resp. potomkovi) náhodně přistane příjmení plný háčků a čárek. A to je hned, stačí jedno šlápnutí vedle

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:11

rasaNori Kamoska se po tricitce seznamila tak, ze sla na rande s kamosem svy kamosky. Oprostila se od nejakejch prehnanejch ocekavani, pristoupila k tomu s otevrenou mysli a s typkem si docela sedli a vypada to i do budoucna velmi dobre. Ale uvedomila jsem si u ni, ze je to hodne o hlave, coz u spousty lidi (vcetne me) je velkej problem...

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:12

rasaNori hele, když se oprostis od toho, že ti je 30+ tak to jde. Já jsem si nakonec  našla partu přes jedno internetové hobby fórum a jeden kluk odtama mne dotah do jiné party a bylo to.

Takové úplně klasické seznamky jsem nikdy nezkoušela.Tehdy byl na Slovensku pokec, ale ten byl plný uchylu a ztroskotanců, jak se později zjistilo.  tam jsem to spíš zkoušela přes chat. Ale nakonec jsem si dala inzerát, že hledám parťáka na hory a to klaplo výborně. Kluk by asi bral i něco víc, ale ruzne jsme to táhli asi rok a půl a občas jsme jeste se potkali i s mým mužem a jeho pak manželkou. Jen je daleko na nějaké pravidelně návštěvy.

S mým prvním může jsem se seznámila pres internet, ale to bylo taky diskusní fórum k (dnes by se tomu řeklo) politickému blogu. Bylo to v pravěku, kdy internet jsem měla jenom v práci a to ještě přes modem.

No vzhledem k tomu, že u nás nepanuje poslední dny úplně dokonalá pohoda, muž se vrací ze sluzebky, vlak na hodinu sekeru a právě jsem vysklila koupelnovou skříňku, tak možná budu muset moje schopnosti zas oprášit. Pak vám dám vědet, jak se seznamuje ve věku 40+. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:13

continuity :-D A s detma hlavne:-D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:17

já mám v seznamování drobný problém.

když se konečně seznámím s mužem, se kterým si celkem rozumím, vlastně zjistím, že by to mohl být super kamarád a pak mu jdu nakonec na svatbu na seznamce jsem si našla akorát nový okruh přátel - na kluka, se kterým jsme se scházeli, se nabalili jeho přátelé, myslím, že jsme si poměrně sedli (akorát mají všichni malé děti, takže nemají čas)...no a takhle se seznamuju já

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:27

No ja nad tim posledni dobou dost premyslim a fakt nevim, kde je u me problem (krom asi malo volnyho casu). Vo to horsi, protoze nevim, co s tim delat.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:30

Jiná Realita no on vlastne ani v nicem jinem problem pokud jde o vek neni (30+) protoze to je prave vetsina tech vhodnych akorat cerstve poparovana a s detma. pak jen pockat si na druhou vlnu;-) continuity 40+ v pohode 50 + fakt pevne doufam ze neotestuju:P

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:31

Lama_z_Lana Ja treba svuj problem znam! Chci ferraru, ale sama jsem takova hodne jeta fabie

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:40

razorblade ale simte!

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:52

razorblade Hele tak to doporucuju fabii, co se tvari jako ferrari, bud na tve ci na druhe strane;-). Nekde jsem slysela, ze to neni o tom, co skutecne nabizis, ale jakou dokazes vytvorit iluzi o te nabidce! Podle me je to uplne presny a proto cim je clovek starsi je seznamovani obtiznejsi, protoze clovek uz ledaccos prohlidne!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 23:56

rasaNori v praci alebo v oblubenej krcme (bare, kaviarni jak je libo) samba poznam z prace, sme teraz uz byvali kolegovia. A tiez som si na začiatku povedala, ze s nim nikdy nic nebude 

Ale ja som mala kazdeho svojho partnera najprv ako kamarata, musim cloveka dlhsie poznat aby tam prisla ta laska.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 00:03

rasaNori ale mna zaujalo to "behem nej"

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 00:06

razorblade na ferrari se vykasli, vysoky provozni naklady, nizka uzitna hodnota a celkem rychle se okouka. Chce to nejakej spolehlivejsi a kvalitnejsi model :) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 00:09

bram to máš ale těžko, když jedna trochu jetá fabie vyřadila z provozu i několik obrněných transportérů!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 00:27

Lama_z_Lana 

Můj případ to není, ale z mého okolí se v 30 a víc všichni seznámili přes seznamky nebo přes člověka ze seznamky nebo v práci. Asi v tom věku jsou okruhy kamarádů a jejich kamarádů vyčerpané a je potřeba nový zdroj.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 00:29

Jiná Realita 

To byl ale trapnej karambol, tolik jedinců najednou snad v reálném životě nezazdíš.

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 00:36

dynda my meli ve věku 30+ několik nezadaných kamarádů. Do 40 to všichni nějak vyřešili.

Taky mi všichni říkali, že si musím počkat na druhé kolo, no tak jako jo. Třeba i třetí. To závisí jak to budu počítat.

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 00:39

Karja tak dobrý, otevřeli jsme si lahvinku. prý to přelepí a nechá zasklít

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 08:29

Ste mi teda dodali optimizmu :) zaradila som sa do kategórie 40+ single po 20-ročnom vzťahu. Zoznamky nedávam, v práci nik, všetko v okolí zadané... A ak single, tak radšej nekomentujem

Otázky niektorých ľudí, že ako je možné, že som stále sama, mi občas začínajú liezť na nervy.