rasaNori já jsem myslela, že je to i tím, že žiju na konci světa a v sociální/intelektuální/zájmové/... bublině, do které jaksi vůbec nezapadám. a taky tím, že nejsem zrovna barbie. ale příbuzná bydlí v praze, je to kočka, má milion zájmů, stýká se s hromadou lidí podobné bubliny...a stejně jí trvalo hodně dlouho, než si našla někoho, s kým to vypadá vážně. po třicítce se jí rozpadl dlouhodobý vztah a taky to neměla lehké.
Přiznání
Neni nic horsiho nez kreativne pojmenovat dite, leda ze si je clovek jistej genetickym koktejlem a vi, ze to unese.
Genetickej koktejl ti je na prd, když ti (resp. potomkovi) náhodně přistane příjmení plný háčků a čárek. A to je hned, stačí jedno šlápnutí vedle ![]()
rasaNori Kamoska se po tricitce seznamila tak, ze sla na rande s kamosem svy kamosky. Oprostila se od nejakejch prehnanejch ocekavani, pristoupila k tomu s otevrenou mysli a s typkem si docela sedli a vypada to i do budoucna velmi dobre. Ale uvedomila jsem si u ni, ze je to hodne o hlave, coz u spousty lidi (vcetne me) je velkej problem...
rasaNori hele, když se oprostis od toho, že ti je 30+ tak to jde. Já jsem si nakonec našla partu přes jedno internetové hobby fórum a jeden kluk odtama mne dotah do jiné party a bylo to.
Takové úplně klasické seznamky jsem nikdy nezkoušela.Tehdy byl na Slovensku pokec, ale ten byl plný uchylu a ztroskotanců, jak se později zjistilo.
tam jsem to spíš zkoušela přes chat. Ale nakonec jsem si dala inzerát, že hledám parťáka na hory a to klaplo výborně. Kluk by asi bral i něco víc, ale ruzne jsme to táhli asi rok a půl a občas jsme jeste se potkali i s mým mužem a jeho pak manželkou. Jen je daleko na nějaké pravidelně návštěvy.
S mým prvním může jsem se seznámila pres internet, ale to bylo taky diskusní fórum k (dnes by se tomu řeklo) politickému blogu. Bylo to v pravěku, kdy internet jsem měla jenom v práci a to ještě přes modem. ![]()
No vzhledem k tomu, že u nás nepanuje poslední dny úplně dokonalá pohoda, muž se vrací ze sluzebky, vlak na hodinu sekeru a právě jsem vysklila koupelnovou skříňku, tak možná budu muset moje schopnosti zas oprášit. Pak vám dám vědet, jak se seznamuje ve věku 40+.
continuity :-D A s detma hlavne:-D
já mám v seznamování drobný problém.
když se konečně seznámím s mužem, se kterým si celkem rozumím, vlastně zjistím, že by to mohl být super kamarád a pak mu jdu nakonec na svatbu
na seznamce jsem si našla akorát nový okruh přátel - na kluka, se kterým jsme se scházeli, se nabalili jeho přátelé, myslím, že jsme si poměrně sedli (akorát mají všichni malé děti, takže nemají čas)...no a takhle se seznamuju já ![]()
No ja nad tim posledni dobou dost premyslim a fakt nevim, kde je u me problem (krom asi malo volnyho casu). Vo to horsi, protoze nevim, co s tim delat.
Jiná Realita no on vlastne ani v nicem jinem problem pokud jde o vek neni (30+) protoze to je prave vetsina tech vhodnych akorat cerstve poparovana a s detma. pak jen pockat si na druhou vlnu;-) continuity 40+ v pohode
50 + fakt pevne doufam ze neotestuju:P
Lama_z_Lana Ja treba svuj problem znam! Chci ferraru, ale sama jsem takova hodne jeta fabie![]()
razorblade ale simte!
razorblade Hele tak to doporucuju fabii, co se tvari jako ferrari, bud na tve ci na druhe strane;-). Nekde jsem slysela, ze to neni o tom, co skutecne nabizis, ale jakou dokazes vytvorit iluzi o te nabidce! Podle me je to uplne presny a proto cim je clovek starsi je seznamovani obtiznejsi, protoze clovek uz ledaccos prohlidne!
rasaNori v praci alebo v oblubenej krcme (bare, kaviarni jak je libo)
samba poznam z prace, sme teraz uz byvali kolegovia. A tiez som si na začiatku povedala, ze s nim nikdy nic nebude ![]()
Ale ja som mala kazdeho svojho partnera najprv ako kamarata, musim cloveka dlhsie poznat aby tam prisla ta laska.
rasaNori ale mna zaujalo to "behem nej" ![]()
razorblade na ferrari se vykasli, vysoky provozni naklady, nizka uzitna hodnota a celkem rychle se okouka. Chce to nejakej spolehlivejsi a kvalitnejsi model :)
bram to máš ale těžko, když jedna trochu jetá fabie vyřadila z provozu i několik obrněných transportérů!
Můj případ to není, ale z mého okolí se v 30 a víc všichni seznámili přes seznamky nebo přes člověka ze seznamky nebo v práci. Asi v tom věku jsou okruhy kamarádů a jejich kamarádů vyčerpané a je potřeba nový zdroj.
To byl ale trapnej karambol, tolik jedinců najednou snad v reálném životě nezazdíš.
dynda my meli ve věku 30+ několik nezadaných kamarádů. Do 40 to všichni nějak vyřešili.
Taky mi všichni říkali, že si musím počkat na druhé kolo, no tak jako jo. Třeba i třetí. To závisí jak to budu počítat.
Karja tak dobrý, otevřeli jsme si lahvinku. prý to přelepí a nechá zasklít ![]()
Ste mi teda dodali optimizmu :) zaradila som sa do kategórie 40+ single po 20-ročnom vzťahu. Zoznamky nedávam, v práci nik, všetko v okolí zadané... A ak single, tak radšej nekomentujem ![]()
Otázky niektorých ľudí, že ako je možné, že som stále sama, mi občas začínajú liezť na nervy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí