711990 ano, Bystrik existuje. Ale vyznam zakladu slova rovnaky, takze si to skoro trafila, bola si tesne vedla ![]()
Přiznání
razorblade ha vidis, musim najst nejake nnspirativne Doroty nech sa tej Machalovej konecne zbavim ![]()
to zní skoro jako Eliška, nepsalas někde, že se ti nelíbí jména, který znějí už v základu zdrobněle?
Psala, ale Elias mi zdrobnele nezni...Eliska je des
Aranel Muhehe
Mrakoplas
to sem cela ja, chci udelat vtip a pokazim to:D tak cislo 2 bude Bystrik:D nebo budu mit jeste 2 kluky a budou to Chytrik a Bystrik:D
711990 Dvojcata:-D A Tonda se radsi vod takovyho familie odstehuje uz v 6 letech na internat!
Karja jo
nebo do vojensky skoly!
razorblade Franziska (Franzi), Monika (Moni), Charlotte (Lotti), Sabine (Bine), Johann (Hans), Matilda (Tilda, Matildchen), Jonathan (Joni), Paul (Pauli), Michael (Micha, Michi).. tolik zdrobnelin jako ČR se nepoužívá, ale úplně vyjímečný to taky není.
Tabea No a jeste prece Uli, Uschi:-D Nebo nas v ucebnicich matli? A Uwe je plne jmeno nebo taky zdrobnelina?
Karja Ja si myslim, ze Uli a Uwe jsou normalni jmena :)
razorblade Asi jo, protoze Uli byval kluk a zadne plne jmeno, krome Ulrike me teda nenapada...
Karja Wa wi wu we, wo ist Uwe? Udo, Ida, Uwe ist da ![]()
Mutziputzi Kdybych lovila jména v podobném rybníčku jako ty, tak by se mi docela líbila Ziva. ![]()
Samozřejmě vybereš podle sebe, jen jsem se z vlastní zvědavosti dívala, jaké jsou možnosti.
Bledule Agentka Davidová?![]()
Bledule Je to je strašný...slovanský jména teda vůbec![]()
Mutziputzi Ne Živa, Ziva.
Mutziputzi Hebrejské.
Eliáš taky není slovanský přece.
Sweet Potato Bledule Jo Ziva aha, slysim poprve![]()
Hebrejsky bych chtela, ne mainstream ala Ester a Sara, Rachel, Rebeka, to vidim na tu Ditu
JJaké? Mně se určitě líbit bude, mám bratra Prokopa, syna Rostislava a sama jsem Vladislava ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí