Tak Betty Philadelphia?
Jo ![]()
![]()
Lama_z_Lana Neli?
Jiná Realita Heled, tak i v Cesku je hodne lidi s germanskym prijmenim... musis poradne hledat! Nejakyho Mullera :)
razorblade inzerát: hledám muže s pěkným cize znějícím příjmením, které se bude hodit ke jménu tristan...![]()
Jiná Realita Jednoho Tristana znám. Příjmení má vietnamské.
Lama_z_Lana Vítězka pro dnešek
a nakonec jsi Melanie?
Mutziputzi všechno nejlepší ![]()
razorblade inzerát: hledám muže s pěkným cize znějícím příjmením, které se bude hodit ke jménu tristan...
já bych se neomezovala vhodným příjmením. Viz:
Dneska je všechno jenom o penězích,“ komentuje čtyřicetiletý student druhého ročníku medicíny Oktavián Chloupek.
Artemis Hladká - výpis firem z Obchodního rejstříku, IČO firmy, adresa sídla firmy, pozice ve firmě, související firmy, vztahy ve firmách.
Aranel Dekuju![]()
Lama_z_Lana Hele, podle mě to byl australský seriál, kde hlavní hrdinka řídila říční parník. Ta loď se určitě jmenovala Philadelphia a myslím, že se jmenovala podle té hrdinky.
P.S.: Co přináší řeka se jmenoval!
Potrefenáhusa Souhlasím, ten seriál byl hrozně fajn.
Jiná Realita vy jste s razorblade velké talenty, co se vymýšlení inzerátu do seznamek týče. Klidně bych to napsala, minimálně máš záruku, že se ti ozve člověk se smyslem pro humor, co není úplně špatná vlastnost.
brrrjezis dik! Mati uz nemohla vzpomenout!
No ty vole tohle ![]()
![]()
continuity Ja jsem sice talent, sle to neznamena, ze si inzerat dam. Mne neni sympaticky bejt jak houska na krame. Jednou jsem to asi na tyden zkusila a fakt uz nikdy :)
Lama_z_Lana Ty jo, a myslis, ze by ti dala Deli nebo Filadelfie? To by bylo vostry!
razorblade A co se za ten tyden delo? Ty jo, tady si kazdej nechava to nejzajimavejsi pro sebe!
S tou Deli mne napadla Dalila, to je taky krásné jméno. A taky to byla dobrá oplatka ![]()
Karja dala v plnym zneni. Rozmluvili ji to. Jako v kombinaci s mym slovanskym/ruskym prijmenim....to by byla krasa ![]()
Karja já jsem si inzerát dala a človeče, pořád mi psali chlapi ve věku mého otce
masakr!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.