Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 08:30

Karja Zkusim trochu poladit svetlomety a narazniky a postelovat klimatizaci teda

Jiná Realita ja uz toho vyradila z provozu

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 08:32

continuity tak na jednej strane som rada, že je to medzi vami ok, no na druhej strane, kto mi dá poradí v kategórii 40+?

(prosím brať s nadhľadom, nie som zúfalá z môjho statusu nezadanej) 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 08:35

pecka Mne přijde, ze ty seznamování jsou stejně dílem hrozny náhody, jako muže to bejt bída ve dvaceti stejně jako ve čtyřiceti 

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 08:41

Potrefenáhusa určite, na veku nezáleží a je to väčšinou náhoda. 

Veď keď si napr. zoberiem, že svojho ex som spoznala na nejakej letnej brigáde v ČR, obaja z iných slovenských miest, pričom on študoval na VŠ v mojom rodnom meste a ja v jeho. 

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 09:01

pecka počkaj, počkaj. To ja by som sa mala radiť s tebou.

Inak si celkom vážne myslím, že medzi vzťahmi je dobré si dať pár rokov detox, u mňa to boli nakoniec dva a aj muž to mal tak nejak podobne.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 09:11

Mne ten muj soucasny stav nikdy nevadil, premyslim jestli jsem v poslednich letech kdy vyvijela v oblasti vztahu nejakou aktivitu a taky mam pocit, ze ten chlap se mi vzdycky proste nejak "prihodil".

Jak jsem v poslednich letech resila spoustu jinejch problemu, tak jsem ty vztahy vzdycky odsouvala nekam "na potom". No a ted si musim ve svy slaby chvilce priznat, ze mi obcas byva smutno. Coz je stav, se kterym neumim moc nalozit. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 09:16

razorblade Ale nic nesteluj, to se staci jen tak tvarit, ze je to ferrari! Ja jsem nedavno seznamovala sveho byvaleho se soucasnym a on nam rika, teda Karjo, to nechapu, zes jako dala prednost jemu, kdyz ja jsem takovej a takovej....tak jsem mu rekla o ty iluzi, tak mi rikal, ze teda nevi, jakou mel v 18 vytvaret iluzi:-D:-D. Takze na to jsou potreba zkusenosti no! Samba jsem musela prvni setkani pozvat na obed, ale tvaril se u toho jak Rothschild, to jsou ty dojmy nereflektujici skutecnost. Takze se tak nastav bud ty nebo natrefit na nekoho takoveho a prohlednout pozde:-D:-D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 09:32

Karja Tvaril se u toho jak Rothschild to me rozsekalo

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 09:52

Vám je 20, 30, nebo 40. Jste ještě mladé. 

Ja totiž mám pocit, hraničíci s jistotou, že pak už zůstanu navždycký sama. Protože ve věku kolem 60 jsou všichni chlapi přiměřeného věku prostě dědkové. A co s dědkem?

Tak si určitě aspoň pořídím psa. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:21

Lama_z_Lanamusis se seznamit v praci - ja mam podobnou pozici jako ty, ted k nam.prislo spousta lidi - cerstve porozchazenych- a vzniklo xy paru.Az si pripadam trapne nerozvedena (ale i to mozna prijde, jenuz budou vsichni zadani).

Pokud neni nikdo v praci, je to obvykle tezke.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:28

Dadoo Já si nemyslím, že chlap v 60 je dědek. Jsou i zachovalí někteří přece, ne? Moje kámoška 47 se teď seznámila s 60ti letým týpkem a zatím je spokojená. Oba děti z předchozích vztahů. Seznámila je jejich společná známá. Bohužel to seznamování pro ženskou v 60 plus přes seznamku je pro ženskou k ničemu. Kolegyně 63 si podala inzerát, odpověděla jí drtivá většina chlapů 70-80 roků, ona by ráda tak 55-60, přece nebude dělat dědkům pečovatelku, nakonec z toho nic nebylo, akorát ji asi měsíc stalkoval nějakej úchyl. Bohužel chlapi okolo 60 by rádi nejlíp petačtyřicítku, stejně starou nebo starší ani náhodou.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:32
Reakce na zlatahouba:

Moje kámoška 47 se teď seznámila s 60ti letým týpkem a zatím je spokojená.

Bohužel chlapi okolo 60 by rádi nejlíp petačtyřicítku přeci. 

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:32

Dadoo hele prošlapu cestu a dám vědět jak to vypadá

Já to  neberu nijak vážně, když se někdo najde bude to fajn, když ne, jsem taky v pohodě, já se sebou vycházím dobře.

Na dovlolenou vyrazíme spolu, a když budou chtít, můžou se připojit i Lama_z_Lana a Jiná Realita ,

i kdokoli další, komu by se zachtělo

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:36

Já se teda přiznám, ze teď mám takovou představu, ze v 60+ už bych nikoho nehledala. Jako proč?!!! Mohla bych si dělat, co bych chtěla, chodit, kam bych chtěla, utrácet, za co bych chtěla...a zatímco ženatý chlapi zijou dyl, tak u ženských je to přesně naopak!!!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:38

Potrefenáhusa Mě by na základce šokovalo, kdybych zjistila, že mí rodiče třicátníci žijou sexuálním životem, úplně ti rozumim

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:40

continuity ono, ako píše  Lama_z_Lana, mne môj súčasný stav nevadí, po rokoch si to užívam a mužov cielene nevyhľadávam. To skôr niektorí ľudia majú pocit, že by som si nemala zvykať byť sama, chceli by ma s niekym zoznámiť, a pod.

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:41

Potrefenáhusa ale tak taky nikdo nemluví o sestěhování...mám teď přesně to, co zmiňuješ, a ten případný partner by byl jako bonus, na výlety, na pokec, na pohlazení...žádný vaření večeří nebo žehlení košil

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:46

SunEclipse

Potrefenáhusa no jasně, že nikoho "nehledáš " ale taky se nechce člověku zůstat samotnému. Rodinu už zakládat nepotřebuješ. Kamarádky mají svoje rodiny. Kamarádi taktéž.

A nemusíte ani spolu bydlet. Ale je fajn mít mužského parťáka. 

Fakt ne chlapa, který hledá pečovatelku na stáří. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:48

Dadoo dnes jsem si na Vás vzpomněla, jak to zvládáte, ke všemu v tomhle počasí a jak se má Váš manžel... 

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 14. prosince 2019 10:53

Dadoo A přidám k tomu, že i děti mají svoje rodiny. Mám kamarádku, která zůstala v 60+ sama a upnula se strašně na dceru. Ta si mně nedávno postěžovala, že už je z toho trochu unavená, máma jí několikrát denně telefonuje, chce po ní, aby jí dělala společnost, vymýšlela nějaké aktivity. Vím, že je to trochu už extrém, ale kdyby měla nějakého partnera, ulevilo by se asi oběma.