Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 01. března 2020 11:04
Reakce na continuity:

(...)

Pak mi zavolala ségra ( asi na popud mámy), že jako chápe, že jsem sama, že by mohla se mnou třeba houby v sobotu ráno, protože jinak se musí věnovat příteli. Tak jsem poděkovala, ze v sobotu ráno žádný problém nemám, buď spím nebo jedu na vylet na celý den. 

​Podle mych zkusenosti nekonci programove venovani se priteli stastne. Mam v okoli nekolik znamych, ktere to praktikovaly - sotva si nasly pritele, prestaly s nami chodit ven, delaly si kurzy vyhradne podle zalib pritele...no a uz jsou rozvedene (sotva ve 30) a po rozchodech, s detmi. Mozna je to nahoda, ale spis bych rekla, ze ty kluky ta prehnana pozornost vydesila.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 01. března 2020 11:24

Gatita to byla jenom výmluva. 

Ono z těch tří kamarádek ( včetně ségry) jsou už dvě rozvedené a ta jedna si našla šíleneho drzgresle a ani nevím, jak to s ní je. Jak jsem se přestěhovala úplně jsme ztratily kontakt. Občas mi něco řekla právě ségra, ale ani ona se s nima už příliš nevida. 

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 01. března 2020 12:41

continuity

Ty holky v mem okoli to prave myslely vazne. Dost tlacily na pilu a strasne moc se tem svym klukum podrizovaly - a nemyslim si, ze by to ti kluci vyzadovali. Jedna z tech holek byla moje dobra kamaradka a vim, ze do ni jeji mama od 18 hustila, ze ji ujede vlak. Ona z toho pak byla cela paf a kazdou chvili menila sve zajmy podle zajmu aktualniho pritele, nakupovala potapecske vybaveni a tak. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. března 2020 14:13
Reakce na Magráta:

Mrakoplas vypadá to že to dopadlo dobře...? 

​No,ten otáznik je namieste...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. března 2020 14:14
Reakce na Mrakoplas:

Magráta pre mna nie vyhral populista, moj hlas prvy ktat v živote prepadol, volila som progresivcov a ti sa tesne nedostali, maju asi 6,96 percent

​Detto.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 01. března 2020 14:14

slniecko Necelých tisíc hlasů.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 01. března 2020 14:29

A ja som celkom spokojná, ale som prekvapená % Smeru, čakala som menej. Škoda prepadu progresívcov, vláda s nimi by bola oveĺa stabilnejšia. Matovič je z Trnavy, takže rodák, držím mu palce a dúfam, že ma nesklame. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 01. března 2020 14:31
Reakce na Magráta:

Mrakoplas vypadá to že to dopadlo dobře...? 

​No mohlo to dopadnout i hůř, ale za me je to s velkym otazníkem. Věcná škoda těch pár hlasů.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. března 2020 16:50
Reakce na Sweet Potato:

slniecko Necelých tisíc hlasů.

​neuveriteľne tesne.

Fascinuje ma, ako sa Matovič dostal fakt úplne pár predvolebnými šaškárňami takto na vrchol, obávam sa, že to dosť hovorí o úrovni Vox Populi, ale tak pevne dúfam, že to nejako dopadne.

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 01. března 2020 18:21

Gatita Tak zase se jí aspoň rozšířily obzory, musíš to brát i z té lepší stránky  (nebo ona teda). Taky mám takové v okolí, ale zase znám i pár chlapů, co se na ženskou nalepí, jednoho jsem kdysi pakovala z dámské jízdy, byl hrozně zaskočený "to tu s váma jako nemůžu zůstat?" a ta jeho slečna se zvedla za ním, jen co dopila kafe...

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 01. března 2020 19:23

continuity slniecko 

Okamžitě přestaňte skuhrat, nebo vám vrátíme Babiše.

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 01. března 2020 19:35

Garfie ono je do jiste miry prirozene, ze se par vzajemne prizpusobuje i co do konicku - ja take nasedla na bicykl, prestoze to moc nemusim, jen abych udelala radost svemu muzi a mohli jsme spolecne na vylet;) U te kamaradky to bylo ale fakt jine, uplne jak z nejakeho romanu od austenove - sotva kamaradka zminila nejakou znamost, jeji maminka hned nakupovala prislusne vybaveni a hrozne ji tlacila k tomu si dotycneho udrzet. A ona si to myslim odnesla v sobe do dospelosti, ze se musi ve vztahu strasne snazit a "venovat" se. Pritom to byla hezka holka, schopna, sikovna, ale tak nejak podivne zpracovana. Ale to je uz off topic.

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 01. března 2020 19:38

Gatita Já vím, jak jsi to myslela, chtěl jsem to jen odhlečit. Je jasné, že to je cesta do pekel, chuděra holka. 

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 01. března 2020 19:45

Garfie ja vim, ze vis, jak jsem to myslelaKamaradku jsem nedavno potkala a musela  jsem na ni pak dlouho myslet, na to, co mi rikala a jak pusobila, ze je uplne v pytli. Nemohla jsem si pritom nevzpomenout na jeji maminku, jak do ni na gymplu hucela a jakoby ji neprimo srazela sebevedomi. Pritom to myslela dobre. 

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 01. března 2020 20:28

Gatita Ale zase je to ponaučení pro nás na výchovu!  Taky jsem tady teď shodou okolností měla na večírku kamarádku, která dostávala od mámy pěknou čočku a myslím, že si následky nese dodnes. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. března 2020 22:41
Reakce na barbucha:

continuity slniecko 

Okamžitě přestaňte skuhrat, nebo vám vrátíme Babiše.

​Na výmenu ?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. března 2020 22:43

slniecko 

Klidně za hubičku nebo úplně zadarmo

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 01. března 2020 22:43

slniecko opatrne, aby ho dievcata nechceli vymenit za Caputovu.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. března 2020 01:11
Reakce na dynda:

slniecko 

Klidně za hubičku nebo úplně zadarmo

​one in one out