Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:52

Emerald To ne, uz ted je jasny ze ne..fotodokomentace zustanete usetreny

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:52

Mutziputzi Dojmologie, no.  Jestli to je wtf polemika, tak jsem vlastně nadšená. Já se toho jen potřebovala zbavit!

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:56

Araneltaky to tu napjate sleduju jako telenovelu:) nechci tu nikoho rozebirat, ale podle poctu prispevku tykajicich se vyberu kocaru, houpatka, padlo tu kdysi i neco o tom, jestli ma smysl na dite mluvit anglicky...si nemyslim, ze ono dite bude trpet nedostatkem pozornosti

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:00

Aranel Ja si diky prispevkum Mutziputzi uvedomila, ze jsem to mela pri prvnim tehotenstvi asi podobne jako ona. Nic moc jsem neresila, vybavu, kocar, zili jsme si jako pred tim, jen mi u toho vseho rostlo bricho a to se mi teda taky nelibilo. Ja ani nevedela na co se mam tesit, deti me do te doby nebraly, vlastne jsem je nemusela. Jen jsem vedela, ze deti chci a kdyz to pujde, tak je chci stihnout do 30.

Offline Peggy
77 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:06

Mutziputzi můžu mít dotaz ohledně té Angličtiny. Mám na mysli tu diskusi ohledně toho, zda na dítě mlivit anglicky od narození. Máte to už nějak pořešené? Díky. Jen tak pro evidenci uvádím, že první dítě, které jsem kdy chovala, bylo až to moje vlastní. A protože jsme v přiznání - přiznávám, že nejsem "mateřský typ" v pravém slova smyslu. 

20970 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:09

Peggy Nemam, holky tady "mi vysvetlily", ze je to uplnej nesmysl Ja teda vim, ze to funguje, lec budu na to zrejme lina.

Offline Peggy
77 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:12
Reakce na Mutziputzi:

Peggy Nemam, holky tady "mi vysvetlily", ze je to uplnej nesmysl Ja teda vim, ze to funguje, lec budu na to zrejme lina.

Mutziputzi Díky za odpověď. Uvidíte, jaká bude situace až se malá narodí. Jak se říká: " buď to pude, nebo to nepude".

20970 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:14

Gatita To tak kromobycejny neni a ty debaty tady se na nekolik stranek obvykle rozvinou tim, ze par kolegym trpiva eminentni snahou ze me udelat kravu, pripadne si diskuze stane fundamentalni ci vtipnou. Jinak se obavam, ze by to nevydalo ani na televizni inscenaci, natoz telenovelu, ma excentricnost je pouze bajna a virtualni

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:15
Reakce na Mutziputzi:

ma excentricnost je pouze bajna a virtualni

​Nebourej mi bábovičku!!!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:19

Aranel promiň, ale tento příspěvek je fakt stupidní ... jako je tady to vlákno, můžeš to tak cítit, ale vypustit to do světa je totálně mimo... 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:21

Lama_z_Lana No je teda pech!!!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:21

Mutziputzi radsi se na to psychicky priprav, aby te to pak nepolozilo, mne vylezl asi mesic pred porodem

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:35

Gatita Hlavně aby nedostatkem pozornosti netrpěla ani matka.

20970 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:38

Sweet Potato Neboj, stejne jako zde v tvem pripade az prevysuje poptavku po nem

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:47

nolita OK

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:51

Lama_z_Lana tak si dejte rande u nej doma. :D ty urcite v praci budes mit zasobu respiratoru tretiho typu.. :D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:05

razorblade uplne to vidim v zivejch barvach

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:21

Lama_z_Lana Zaměstnavatel mu nemůže nařídit karanténu ne? Akorát home office. Nebo to má od doktora/hygieny (či kdo to nařizuje)? Pokud akorát nesmí do kanclu, tak na rande může.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. března 2020 16:00

Sa priznávam, že som si musela pozrieť, či som vliezla do správneho vlákna a nie som v deťoch

Edit: Ešte teda priznávam, že tá posadnutosť ostatných tehotenstvom Mutziputzi je úsmevná, v živote by ma nenapadlo usudzovať na základe príspevkov, či niekto bude/nebude dobrá matka alebo sa na dieťa teší/neteší, prípadne aby sa po otázke na dáky výrobok/topánku/strie/kilá/kojenie rozpútavali tak vášnivé debaty ako je to pri nej. A navyše ten priesak do všetkých možných vlákien a často bez jej pričinenia...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. března 2020 17:17

coralline kdyz muze Nejedly po navratu z Ciny trajdat po prazskejch restauracich, co by lamy samstr nemohl na rande! :D