Emerald To ne, uz ted je jasny ze ne..fotodokomentace zustanete usetreny![]()
Přiznání
Mutziputzi Dojmologie, no. Jestli to je wtf polemika, tak jsem vlastně nadšená. Já se toho jen potřebovala zbavit!
Araneltaky to tu napjate sleduju jako telenovelu:) nechci tu nikoho rozebirat, ale podle poctu prispevku tykajicich se vyberu kocaru, houpatka, padlo tu kdysi i neco o tom, jestli ma smysl na dite mluvit anglicky...si nemyslim, ze ono dite bude trpet nedostatkem pozornosti![]()
Aranel Ja si diky prispevkum Mutziputzi uvedomila, ze jsem to mela pri prvnim tehotenstvi asi podobne jako ona. Nic moc jsem neresila, vybavu, kocar, zili jsme si jako pred tim, jen mi u toho vseho rostlo bricho a to se mi teda taky nelibilo. Ja ani nevedela na co se mam tesit, deti me do te doby nebraly, vlastne jsem je nemusela
. Jen jsem vedela, ze deti chci a kdyz to pujde, tak je chci stihnout do 30.
Mutziputzi můžu mít dotaz ohledně té Angličtiny. Mám na mysli tu diskusi ohledně toho, zda na dítě mlivit anglicky od narození. Máte to už nějak pořešené? Díky. Jen tak pro evidenci uvádím, že první dítě, které jsem kdy chovala, bylo až to moje vlastní. A protože jsme v přiznání - přiznávám, že nejsem "mateřský typ" v pravém slova smyslu.
Peggy Nemam, holky tady "mi vysvetlily", ze je to uplnej nesmysl
Ja teda vim, ze to funguje, lec budu na to zrejme lina.
Peggy Nemam, holky tady "mi vysvetlily", ze je to uplnej nesmysl
Ja teda vim, ze to funguje, lec budu na to zrejme lina.
Mutziputzi Díky za odpověď. Uvidíte, jaká bude situace až se malá narodí. Jak se říká: " buď to pude, nebo to nepude". ![]()
Gatita To tak kromobycejny neni a ty debaty tady se na nekolik stranek obvykle rozvinou tim, ze par kolegym trpiva eminentni snahou ze me udelat kravu, pripadne si diskuze stane fundamentalni ci vtipnou. Jinak se obavam, ze by to nevydalo ani na televizni inscenaci, natoz telenovelu, ma excentricnost je pouze bajna a virtualni![]()
Aranel promiň, ale tento příspěvek je fakt stupidní ... jako je tady to vlákno, můžeš to tak cítit, ale vypustit to do světa je totálně mimo...
Lama_z_Lana No je teda pech!!!
Mutziputzi radsi se na to psychicky priprav, aby te to pak nepolozilo
, mne vylezl asi mesic pred porodem
Gatita Hlavně aby nedostatkem pozornosti netrpěla ani matka.
Sweet Potato Neboj, stejne jako zde v tvem pripade az prevysuje poptavku po nem
nolita OK
Lama_z_Lana tak si dejte rande u nej doma. :D ty urcite v praci budes mit zasobu respiratoru tretiho typu.. :D
razorblade uplne to vidim v zivejch barvach ![]()
Lama_z_Lana Zaměstnavatel mu nemůže nařídit karanténu ne? Akorát home office. Nebo to má od doktora/hygieny (či kdo to nařizuje)? Pokud akorát nesmí do kanclu, tak na rande může.
Sa priznávam, že som si musela pozrieť, či som vliezla do správneho vlákna a nie som v deťoch
.
Edit: Ešte teda priznávam, že tá posadnutosť ostatných tehotenstvom Mutziputzi je úsmevná, v živote by ma nenapadlo usudzovať na základe príspevkov, či niekto bude/nebude dobrá matka alebo sa na dieťa teší/neteší, prípadne aby sa po otázke na dáky výrobok/topánku/strie/kilá/kojenie rozpútavali tak vášnivé debaty ako je to pri nej. A navyše ten priesak do všetkých možných vlákien a často bez jej pričinenia...
coralline kdyz muze Nejedly po navratu z Ciny trajdat po prazskejch restauracich, co by lamy samstr nemohl na rande! :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí