Však je to pohodlné, ne asi? On je to takový postupný posun, džíny, pyzamo, správně se ptáš (tykam , neva?), co dal? Asi se nám to muže ne líbit, ale to je tak všechno ...
Pravé české i světové peklo
V pyžamu do divadla? ![]()
Mmch, moje ségra učí na učňáku (maturitní obory) a říká, že tepláky jsou normální standard, chodí v nich většina kluků. Před Vánocemi šla s třídou do divadla a úplně je vystresovala, když si je předem podala, že musí mít košili a tmavé kalhoty, klidně džíny, ale černé. Kluci prý omdlévali a protestovali, ale nakonec byla její třída bezkonkurenčně nejlíp oblečená (a některé učitelky v džínách, co na to říct....)
Jen tykej, jsem sice konzerva, ale tykám![]()
Občas si tak říkám, kde bychom my konzervy byly stály, když ženy začínaly nosit kalhoty nebo odkládaly podprsenky.![]()
"teplakova moda" je fakt silena.:-/ Ac samozrejme cestou do prace,kramu potkavam lidi v teplakach,tak to tak nejak "zapadne",ale oni chodi i k lekari.![]()
Musim priznat,ze tam me to uplne zarazilo a nee nebyli to tenagery,ale pani kolem 50let,ctyricatnik,no hruza!
Zrovna v jeden mesic sem tam musela asi trikrat a pak uz se "bavila"tim kolik teplakaru dorazi.Naposled to bylo 5.
se priznam,ze vcera rano kdyz jsme jeli na nakup(brrr hrozna zima)sem si nevzala podprsenku.![]()
Ale mela sem triko,tlusty svetr a perovku takze to nebylo poznat,ale bylo to tedy krute pohodlny.
Vidíš, to me nenapadlo. Ze bych byla taková konzerva? P. S. Podprsenku nedám ![]()
Hm, to je zajímavá otázka. Těžko říct :). Ale myslím, si, že v tomto případě jde hlavně o to, že to vypadá hrozně, cuchtovsky, neupraveně, ušmudlaně, vytahaná kolena, rozkrok někdo kdoví kde... což se o podprsenkách a slušných kalhotách říct nedá. Takže doufám, že v tom bych snad konzerva nebyla.
Nikomu to neříkej, ale občas tak vyrazím taky, když mám asi pět vrstev a vím, že se nebudu svlékat. Ona v mém případě stejně plní úplně jinou funkci, než u obdařenější většiny dam![]()
no,mne taky nema co drzet.![]()
No, nerada bych se zapletla do přestřelky čisté, nové tepláky vs ušmudlané, odrbané kalhoty.![]()
Ale myslím, že si rozumíme - tepláky jako módní trend je jedna věc (byť mne míjí) a lenost a nesoudnost druhá.
V pyžamu do divadla? ![]()
Mmch, moje ségra učí na učňáku (maturitní obory) a říká, že tepláky jsou normální standard, chodí v nich většina kluků. Před Vánocemi šla s třídou do divadla a úplně je vystresovala, když si je předem podala, že musí mít košili a tmavé kalhoty, klidně džíny, ale černé. Kluci prý omdlévali a protestovali, ale nakonec byla její třída bezkonkurenčně nejlíp oblečená (a některé učitelky v džínách, co na to říct....)
Ehm, no vzhľadom na to, koľko ľudí tam zaspí, tak by to vlastne ani nebolo tak divné
...
no jo, vlastně...
Samozřejmě. Jenže já tedy zatím žádné trendy tepláky na krásných štíhlých lidech na vlastní oči neviděla. Ty tepláky, co jsem viděla na lidech já, vesměs vypadaly opravdu jako echt tepláky, vytahané, ušmudlané. Asi se pohybuju ve špatných lokalitách. Nicméně tak jako tak, jako módní trend mě tepláková móda prostě míjí.
Možná, že když jste potkala trendy tepláky na krásných štíhlých lidech, ani vás nenapadlo, že jsou to tepláky :-)
Jinak ta úvaha, co nadnesla Sweet Potato je dost zajímavá, jdu zpytovat svědomí, jestli bych byla bojovnicí za staré časy nebo nositelkou nových trendů. Asi podle věku předpokládám ![]()
Bydlím ve starší bytovce. Jedna paní z domu naproti chodí venčit psa v pyžamu. Teď v zimě mívá pyžamo, župan, kožich a na nohou chlupaté Crocsy. Dělá to tak už dlouhá léta, takže móda ji konečně dohnala. ![]()
No, to právě tvrdí i ten můj chlap, že on je vlastně průkopníkem módy a nebýt mě, mohl z něj být známý módní guru, takhle mu to vyfoukl někdo jiný. Jestli teda opravdu je "průkopkníkem módních trendů" (haha), tak začněte nakupovat pruhovaná námořnická trika. Obzvlášť trendy budou černé proužky (ponorkové) nebo světle modré (výsadkové).
A ehm... okolo hájovny to teď vypadá přesně jako na té vaší ikonce :), tedy až na ty živé ploty...
A přemýšlím, to ti lidi, co chodí třeba venčit psa v pyžamu, v tom pyžamu fakt potom zas zalezou do postele? to jsou mi věci.
Já jsem si říkala, jestli si všimnete. Hledala jsem nějaký zimní motiv. U nás jsou asi 2 až 3 cm sněhu.
Bydlím ve starší bytovce. Jedna paní z domu naproti chodí venčit psa v pyžamu. Teď v zimě mívá pyžamo, župan, kožich a na nohou chlupaté Crocsy. Dělá to tak už dlouhá léta, takže móda ji konečně dohnala. ![]()
nas skorosoused chodí venčit nervniho vzteklého jezevčíka. Je to pan tak před 60, ( ale chodí tak už snad 10 let) , středně při těle, v létě chodí v bílém tilku, pánských trenkach, takových těch typických volnějších. K tomu ponožky a sandály. Já se mu nechci vysmívat, je mně ho v podstatě líto, má doma šílenou semetriku. Ale vypadá strašně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my