No to je dost příšerné. Navíc , mezi těmi dvěma tanečníky vypadá jako jejich matka, co je měla v pozdním věku.
Pravé české i světové peklo
No uf. Až jsem se lekla. Kolik jí je?
Popravdě slečna se mi nelíbí v obličeji vůbec - jak už někdo psal, připadá mi strašně staře, strhaně. Možná je to tím vrcholovým sportem, on tanec je velmi náročný. Nicméně to obočí je hrozné a tu její normálně nehezkou vizáž ještě prohlubuje.
Teď jsem se zděsila, je o tři roky starší než já, ročník 89
ja se spis zdesila,ze je o 15let mladsi nez ja.ufff
O tom, že tanec je dřina, vím svoje (samozřejmě ne na takové úrovni, to ani zdaleka a ještě jednou zdaleka
), ale když člověk vidí ostatní tanečnice, tak ona se prostě vymyká. Ale možná máte pravdu v tom, že si to tak vybrala záměrně, nenapadlo mě na to pohlížet takhle.
Vypadá jako Ruska
A ty nehty! ![]()
Je z Ukrajiny, žije v Německu.
Hmmm, hádanka vyřešena: ruskej vkus s německejma možnostma - pekelná kombinace! (a do toho ta vizáž od přírody) ![]()
Ale ona byla prý kdysi docela hezká (teď bohužel nemůžu dohledat foto), ale pak se to nějak zvrtlo...
Tak vona by byla docela hezká i teď, kdyby si nemalovala tu divnou věc vysoko nad obočím a tu pusu bych teda taky vymalovala úplně jinak no a nefotit si selfíčka z nadhledu, to nedělá dobrou službu jejímu nosu (mně se velký nosy líbej, ale takhle vypadá jako ta nosatá ryba)
Ja som si pri tej prvej fotke myslela,že je to nejaký muž(transvestita).To obočie a všetky ženy,ktoré nosia na tvári niečo na podobný štýl, nechápem.
Ty odrazky!! Peklo pekelný!!
Že to maj tetiny obtočený kolem kabelek... že jsem včera zahlídla dítko, který mělo dvě - chudák tím mělo zaškrcený obě ručičky (místo co by mu rodiče koupili bundu s už zabudovaným reflexem)... ale že jsem dneska potkala ženštinu, která měla dvě ruličky připíchnutý sichrhajckou na olezlý mikině, a to každou na jednom z povislých, leč obřích ňader, jako bradavky: jednu žlutou a druhou zelenou, to už bylo na mě MOC!
Zakázat! Okamžitě zakázat!! ![]()
Minulý týden jsem na silnici míjela pána se psem a pes měl tu odrazku namotanou na levé přední i zadní
Perfektně vybaveni na silnici ;-)
Jo, psa s odrazkou na noze jsem viděla včera taky. A dneska s běžcem, který měl na podkolenkách červená blikátka (součást těch fuseklí).
Vim, ze bych to tu nemela rikat, ale mam svitici tenisky. Cerne trnisky se svetlou podrazkou, ktera se da koldokol rozsvitit. Pouzivam, kdyz jdu za tmy z prace.
Proč by se to nesmělo říkat? Tohle je případ vhodně použitýho svítivýho doplňku. Kritika tech pásků směřuje k tomu, že to ty lidi nosí přes den na 'kabelkách' nebo tak ( na těch prsou si to skoro nedovedu představit, to muselo bejt něco )
zatím všechno, co jsem viděla byly tyhle pásky na příšernejch tržnicovejch sacích..prostě dokonalá kombinace, při tom se to přes den dá nosit v tý tašce a večer se s tím vytasit (správně to má bejt okolo kotníku, pokud možno okolo toho, kterej je vidět ) nenosej to tak všichni, někdo je dostatečeně lucidní na to, aby to přes den schoval. Nevidím důvod, proč si tim hyzdit kabelku a vizáž, pokud nemusím.
My to máme připevněný na batozích, s kterýma chodíme do přírody. Kdybych to na nich neměla, určitě bych zapomněla brát to s sebou. Zrovna o víkendu se to hodilo, zdrželi jsme se na kešce a tak jsme docházeli domů za tmy a kus jsme museli po silnici, jinudy to nešlo. tak jsem je slavnostně odmotala z toho batohu a dala sobě i chlapovi. Je fakt, že jsem se sice s tím páskem nad kotníkem cítilla všelijak, ale auta brzdila a vyhýbala se už z dálky, takže to vidět asi je. Ještě musím koupit dva tři náhradní, na ruku a taky občas s náma chodí děti, takže když se někdy zapomenem, budou dobrý. Na kabelku do města by mě nenapadlo si to pověsit, ale je fakt, že to vídám velmi často. Na hlavním nádraží v Brně to má každý druhý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my