ale prokristapána, nemohla by si občas objednat pedikuru? Ty popraskaný paty, uf!
jako majitelka stejných pat mám pochopení, takhle vypadaj mý nohy těsně po pedikúře...
ale prokristapána, nemohla by si občas objednat pedikuru? Ty popraskaný paty, uf!
jako majitelka stejných pat mám pochopení, takhle vypadaj mý nohy těsně po pedikúře...
Přesně! pemzuju a mažu jak divá, ale ty hladký patičky nikdy nikde. Ani profi pedikúra nepomohla. A co teprv v zimě, když mi praskaj až do krve :(
Kokoska ja na leve bote vidim 33 a na prave 28 nebo 38
Z toho jsem usoudila, ze je to 38; tim, ze na leve bote je prvni cislo 3, jsem si jista. A zamerila jsem na jeji bricho a prijde mi, ze se vazne trochu klene, i kdyz to muze byt jen uhlem foceni a nakrocenim. Nebo je jen nafoukla.
Mutziputzi Nee, ja bych si toho v zivote nevsimla. Ale mam hezci, coz je asi jedna z mala veci:-D.
Ha, mně paty praskaj jenom v těhotenství, to je jasný důkaz! ![]()
ha, mám paty jako princezna! (aspoň něco:-)
I ja. Pravidelna údrzba je prace na par minut. Kombinace nalakovanych nehtu, podpatku a rozpraskanejch pat je peklo.
Ja jsem krasna i s patama jako ma Meghan, s rasplovanim a mazanim se odmitam zabyvat![]()
Mutziputzi treba si toto rikaji i tlustokolenky a odmitaji hubnout kolena
Fakt sú tie päty tak strašné? Ja by som povedala, že Meghan má pekné upravené nohy a ani na zväčšenom zábere nevidím nič hnusné.
Ja jsem krasna i s patama jako ma Meghan, s rasplovanim a mazanim se odmitam zabyvat
Tak ty ale reprezentuješ leda tak Fanouše
Pokud jsou ty praskliny vidět i na fotce (a zjevně jsem si jich nevšimla jen já, když to někomu stálo za to frknout na net), skutečnost bude o dost horší...
Přibrala kapku zcela určitě, ale je to možná tím, že se prostě jen přestala tolik hlídat - myslím kvůli svatbě, to vždycky přece hubne každá.
viktorka_od splavu krome tebe, vime...snad ted Barbucha nikomu nezalozila anorexii a nectou to "dcery"![]()
Myslím ty VIP - aby vypadaly dobře na fotkách a na videu, ne? Bílá přidává kila... abys vypadala štíhle v přiléhavejch šatech (jako třeba Kate), musíš ve skutečnosti chrastit kostma ![]()
Hele, myslíš, že i Móňa hubla?
dynda Ta nemusí,demonstruje blahobyt ![]()
dynda určitě ne.. V tech panenskejch bilejch šatech byla nakynuta jak knedlík
Mutziputzi haha. no já se s něčím takovým setkala akorát jednou asi před 15 lety, kdy se tehdejší kolegyně zasnoubila, ale dostala od nastávajícího podmínku - prý musí do termínu svatby zhubnout (nevím kolik už přesně, asi 8? 10 kg), jinak si ji nevezme. to mi teda spadla brada v reálu tak jako tomu smajlovi
já si třeba kupovala šaty docela dost dopředu, asi 4 měsíce, to kdybych zhubla byly by mi velký:-) a neumím si představit kupvat si schválně menší, že do té doby zhubnu. ale tak nebylo mi.. aha vlastně, ony se dneska vdávají ponejvíc už postarší ženy
viktorka_od splavu Mně taky nebylo... :) a vůbec mě tenkrát nenapadlo, že bych měla hubnout kvůli svatbě ani kvůli něčemu jinému. Pravda, měla jsem tenkrát těch dvaapadesát kilo ![]()
Mutziputzi haha. no já se s něčím takovým setkala akorát jednou asi před 15 lety, kdy se tehdejší kolegyně zasnoubila, ale dostala od nastávajícího podmínku - prý musí do termínu svatby zhubnout (nevím kolik už přesně, asi 8? 10 kg), jinak si ji nevezme. to mi teda spadla brada v reálu tak jako tomu smajlovi
já si třeba kupovala šaty docela dost dopředu, asi 4 měsíce, to kdybych zhubla byly by mi velký:-) a neumím si představit kupvat si schválně menší, že do té doby zhubnu. ale tak nebylo mi.. aha vlastně, ony se dneska vdávají ponejvíc už postarší ženy
Nastavajici byl teda dobrej kre.ten. Jak to s nima dopadlo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.