nellielovett Ty copánky...už vidím ty reakce "Jako děvčátko !!!" ![]()
VIP zjevy
rozarka ty řasy ![]()
nellielovett A ten pysk!
nellielovett oooo, jak jsem mohla zapomenout, zitra to sjedu
rozarka nellielovett Sweet Potato zis baby, uplne ste mi pripomenuli hlasku ohladom pstrosa : ty noziska, to krcisko, to musi byt pstros, neeeee? ![]()
Jiná Realita mně připomíná hráčku americkýho fotbalu, ty řasy vypadaj jak linky, ten dres k tomu.
viktorka_od splavu no hele, jsi dobrá.
Janulik03 Takova blbost, ale mam z te hlasky zachvat smichu!
Karja no ale fakt!

Janulik03 a co to žerééé? ![]()
Všechny jí závidíte její pohodovej, láskou a veselím naplněnej život!
Já jsem zas zahlídla jednu z mých favoritek... jako Macronka (65) nevypadá o mnoho mladší, než Sonja (81). Ani ty stažený vlasy moc nepomáhaj, tady je asi každá rada (a pomoc) marná... Jak setkání spolužaček ze stejný třídy.

barbucha a videla jste jeji fotku za mlada? Vypada v podstate porad stejne. Myslim, ze uprava zevnejsku by velky rozdil neudelala, v jejim pripade by to byly jen kosmeticke detaily. I bez tech suknicek bude vysledek podobny.
A další moje oblíbenkyně ![]()
Ty šaty (Givenchy) nejsou tak strašný, na to jakou kritiku sklidily... a i botky jsou krásný (odhlédneme-li od velikosti dobře pětačtyřicet
) - ale prokristapána, nemohla by si občas objednat pedikuru? Ty popraskaný paty, uf!

barbucha ja jsem u Meghan v rozpacich spis z ty cerny barvy. Nekde jsem cetla, ze clenove rodiny nosi cernou jen ma smutecni udalosti, ji ale posledni dobou nevidam v nicem jinym nez v cerny...
razorblade ja jsem nad tim uz taky uvazovala, porad cerna. Ja myslela, ze ji maji zakazanou a ona furt cernou.
barbucha Paty furt lepsi nez 90% k videni v ulicich, BTW doufam, ze nebudu oznacena za devianta, ale mne se mirne! suchy a popraskany paty libi vic nez ty vorasplovany hladky, je to prirozeny proste.
Ja myslim, ze ty saty jsou tmave sede s cernou vsadkou u krku
Podle me ji tmave barvy slusi vic nez svetle. A na podrazce bot vidim vyrazenou velikost 38 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.