ted to docitam a co jsou na toto tema nekteri schopni ji do komentaru napsat... no, ze me to prekvapuje, ale stejne...
VIP zjevy
razorblade jj, vsak to jsou taky jedny z nejhorsich moznych zraneni a jestli je skutecně pravda tech cca 35% tela, to si ani nechci predstavit
35% je už docela nebezpečný číslo, a v tureckým špitále bych se asi dost bála.
barbucha Podle zamini ji snad prevezli do americke nemocnice prave kvuli zavaznosti zraneni. Chudak holka....
Jo, dost hrozný. To nelze přát nikomu, ani když si dokáže říkat Týnuš
Nesleduju žádný tzv. youtuberky, ale živěj se i svým vzhledem, že jo. Nic moc teda.
razorblade no, on se ten olej ‘drží’, takže popálí o to víc. To je jak když má na sobě někdo něco umělýho, podobnej princip..no chudák holka teda
barbucha Je fuk, cim se zivi...
Ve mně úplně hrklo, asi den předtím jsme si tu psaly o úrazu MP Marge... 35 % je blbý, ono se o popáleninách v posledních letech dost mluvilo a mám z toho velký respekt. Ta představa, že chvilka nepozornosti nebo nehoda zařídí následky na celý zbytek života. Co jsem viděla video z tý restaurace, tak mi teda přišlo nebezpečný, co tam dělaj - běhat s několika litry hořlaviny v podstatě mezi plameny, koho tohle napadne?
Jako je to fuk, to máš pravdu, to by nechtěl nikdo... já jen, že třeba takový ajťačce by to práci (obživu) neztížilo.
barbucha obzivu ne, zivot jo
barbucha proboha tady nejde o zadnou kosmetickou zalezitost, jde o zivot![]()
dynda Ono taky zalezi, co ma clovek na sobe. Pokud je to umelotina, tak ta se asi priskvari. Mozna to bude znit smesne, ale treba kdyz v lete delame burty, musi si deti vzit jen bavlnene obleceni. Co kdyby...
Jasně že jo, ale vycházím radši z toho, že přežije, a z důsledků pro její další působení. Nic víc.
Emerald já jsem si jednou stěžovala kamarádce na time out, ze tam všechny hadry z umělý hmoty, včetně triček, co vypadaj jak bavlbeny, a ta mě překvapila tvrzením, ze prej je to značka z californie a prej v californii jak jsou častý zemětřesení a následný požáry, tak se obleceni prej zvlášť pro malý deti dela nehorlavy.....ale teda přijde mi to taky jako úplná blbost, když si představím tu natavenou umělou hmotu....
chudak holka, asociace s obzivou mi též zcela uniká
Úplně ti rozumím, co mám dítě, koukám na to zase jinak.
Potrefenáhusa
Na to bych si taky nevsadila.
barbucha no jenze to nasledny postizeni taky nemusi byt jen kosmeticka zalezitost, to je velky omyl.
Boty ![]()
brrr pohodlný botky na pobíhání po městě, neasi ![]()
Tento outfit se mi zdá poněkud nešťastný
Hlavně doufám, že kalhoty, kryjící celý botky, jsou jen chvilkovej úlet, a ne módní příkaz pro další sezónu
Sedmdesátky už byly!!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.