Mne táto prehnaná kritika už celkom nesedí. Radšej idem preč, bo sa rozčúlim.........![]()
VIP zjevy
Janulik03 Souhlas, ale tak asi to někomu dělá dobře, lidi jsou různý...
Ale ty cykly tady jsou stale stejny![]()
Mutziputzi no ale to je normální ne, ty stejný cykly..

Zrovna tyhle šaty ještě jdou... ovšem ta fialová kravata trčící zpod uválenýho saka je luxusní. Včetně máku na blbý straně. Inu honorace se nezapře ![]()
Kvituju s povděkem, že tentokrát neproběhla minisukně ani skinny. To sako je ovšem děsný, velmi neslušivej a staromódní střih!
Charlene cajk.
edit: se mi zas neuložila fotka?!

Ounz Myslíš, že tu proběhla synchronizace?![]()
Ounz nikdy jsem to nezazila, ja to v zenskejch kolektivech neumim![]()
Sweet Potato jj, trapně a přízemně ftipkuju na dané téma ![]()
Mutziputzi tak hlavně s chlapama se to musí umět!
Ounz Ja sem dycky byla spis kluk, lezla po stromech a tak, takze cyklus je to nejmensi!
Mutziputzi tak v pohodě!
Mutziputzi sem si na to zrovna tuhle vzpomněla, insta Tereza Pešková

razorblade spíš takový zvláštně povolený krk, a hodně vrásek v dekoltu. fotka od tebe je mimořádně lichotivá.
na první pohled mi tady připomíná Britney Spears....
Mne prijde, ze Babisova nema ani tak problem s oblekanim, poku se obleka za normalni bohatou paničku. Tam se muze stajlovat horem dolem,když chce být sexiii,je to její věc,atsi je klidně za diblika.
Problém nastává, když ma vypadat jako manželka premiéra země. Ona se nějak nedokáže toho prvoplánové sexy vzhledu vzdát. A když už se zmírní v ošacení, mejkap a vlasy to vždycky shodí. Vždycky tam musí mít něco,co bije do očí. Viz pásek na džínách na Karlově mostě. Ted treba v Parizi blasy. Vlnita barbina. Melanie me taky dlouhé vlasy,ale má je takové klidne,elegantní účes. A Monca žluté rozverne vlnky. Rozpustenou deku.
Líbila se mi na tom novoročním obědě v takových vinovych šatech. To vypadala moc dobře. A stejně to zase shodila nějakou preplacanou kabelkou.
Ona na asi pocit,ze do strohých oficiálních outfitu vnáší prvky sexy rebelstvi ,ale on je to spíš nedostatek nejen vkusu ale i citu pro míru.
Zrovna tyhle šaty ještě jdou... ovšem ta fialová kravata trčící zpod uválenýho saka je luxusní. Včetně máku na blbý straně. Inu honorace se nezapře
podle mě jsou mu i dlouhé kalhoty a dlouhé rukávy, ale asi tomu nerozumím, protože to takhle poslední dobou nosí úplně všichni muži, politici, členové královských rodin a prostě všichni. já bych oboje šmikla.
Mutziputzi sem si na to zrovna tuhle vzpomněla, insta Tereza Pešková
ha, to je dobrý!
Jiná Realita nějaký posun v pánské módě? protože takhle blbě jsem teda bureše ještě oblečenýho neviděla. asi se to vrací... těším se na fialový saka a bílý fusky![]()
Babis je oblecenej dobre, ale cetla jsem, ze Melania meri 1,80, Babisova je teda jeste vyssi ci co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.