RoSa Mně ty šaty přijdou děsný, ale na Melanii o 100% lepší, barva, boty i neviditelný silonky...ale zajímavá shoda.
VIP zjevy
Mutziputzi tak tohle srovnani Babisova projela na cele care plus to osklive pandero ![]()
jinx myslim, že i tohle srovnání
ty ucouraný vlasy a výraz...

Janulik03 Ani ja ne. Zato úmorné a otravné vychovatelske okrikovani je tu na dennim poradku.
Mutziputzi Babišová to s tim panenkovskym pelem uz fakt nevychytava.![]()
stes ale di ty![]()
Mutziputzi No říkala jsem si, jestli to není nějaká tematická kostýmová akce. Na Monice se mi víc líbí to nasazení sukně, ale jinak barvou jsou lepší ty druhý, a taky k Melanii typově víc sedí. Monika v tom vypadá jako lehčí žena převlečená za schovanku klášterního ústavu pro dívky a slečny.
Podle mě se k Babišové tenhle styl absolutně nehodí.
Přestože jsou šaty relativně jednoduché, batŕvy šedé/neutrální, ona není ani víla ani křehká nebo nějak vnitřně zajímavá. Vypadá v tom, že se o něco urputně snaží, ale dost nic moc.
Ona se svým typem obličeje, vlasů a celkově potřebuje velmi jednoduchou eleganci, čisté nekomplikované střihy, žádné extrémy(s formou velkých límců či manžet, atp... bych byla také opatrná)
nejlépe bílá, černá, béžová...
Podle mě právě ony ultra strohé outfity(samozřejmě z luxusních materiálů) podtrhnou její ženskost, resp. v čemkoliv načančanějším" působí lacině až vulgárně.
Pokud šedou, tak ale hladké vlasy, ne tyhle infantilní lokny
Takže třeba hladký rovný culík a

Výborné bílé košile má třeba Carolina Herrera...
Mutziputzi takovemu vyrazu rikam svata dala, nevi komu ... fakt vypada divne, neslusi ji to. A na tyhle modely ke krku je moc mohutna
Miru vnitřně zajímavá že neni se pozná jak? BTW já si myslim, že naopak lecjakou extravaganci unese v pohodě a oblíknout se umí, tyhle šaty by slušely málokomu.
...extravagance? Proč ne. To se, myslím, s jednoduchými střihy nevylučuje.
Pro mě je vzhledově nezajímavá.
Vím, že je studovaná, třeba je i hodně inteligentní, sečtělá, chytrá. Ale takhle z fotek mě ničím neoslovuje, žádný přitažlivý náboj.
Ve skutečnosti je třeba velmi příjemná, vtipná, pohotová, atp., to nevím.
Reaguji na vzhled z fotek.
Mně se Moňa tentokrát líbí, kupodivu
, stačilo by, kdyby měla hladké vlasy nebo stažené dozadu (a břicho teda vidím i u Melanie)
zlatahouba Zrovna jsem chtěla napsat, že vidím dvě podobná břicha. Když zakryju hlavu (Moničin obličej nemůžu vystát + ty vlasy), tak se mi taky tentokrát líbí.
Miru studovaná teda zrovna moc neni![]()
Koukám na Moničin IG, outfity má poslední dobou většinou fakt dobrý, ještě by to chtělo vyladit líčení a vlasy a bude to cajk, zdá se mi.
Mutziputzi taky se mi moníka v tom nelíbí. Je moc urputně jak se snaží stylizovat do elegantní lady. přitom je to nablejskana kolotocarka. Melanie vypada mnohem elegantneji. Sofistikovaneji . Jak na mě Melanie obvykle působí umělohmotné,tady vypadá vedle Moniky daleko prirozeneji.
...kdysi jsem někde četla(ale už nevím, zda to psal Babiš nebo Monika), že právě Babiš Moniku poslal studovat někam do zahraničí, aby se vzdělávala...
Miru to nevim, vim jen, že byla sekretářka
Nablejskana kolotočářka?? Ale?
Mne prekvapilo,ze je Babisova tak vysoka...
Minule sem si myslela,ze ta pani vedle ni byla extrmne mala,ale ona je vetsi nez Melanie,to zatim nikdo nebyl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.