Tulipe Já bych řekla, že si tam tu ruku dala ze solidarity s Melanií, aby se kdyžtak říkalo, že břicho mají obě.
VIP zjevy
Neviem čo máte s tými bruchami, ja som asi slepá, ale žiadne brušiská fakt nevidím.
Ale šaty maju nepekné obe dámy. A ani Macron teda nič moc, sle mne sa nepáči takmer nikdy.
Tulipe Tak těhotenství Moniky by ještě mohlo přijít na řadu, pokud by povážlivě Burešovi klesly preference. Nic tak nenakloní přízeňjednoduchého davu jako nějaký pěkný mimísek. Když to budou další volby..? ![]()
Někdo tu mluvil o červených šatech

Dadoo saty jsou hezky, ale ten pysk vypada jako po nejakem zakroku
Dadoo No nevím, ten zápasnický krk v tomhle střihu extra vynikne.
Pinot Noir Býčí šíje![]()
Mutziputzi Přesně ![]()

Janulik03 Přesně, žádný panděra nevidím...
tyhle fotky v červených šatech jsuo ještě pořád milosrdné, když je zabraná trochu z boku, tak je to horší. neměla by to nosit.
hlavně když jí jsou ještě vidět vypálené plavky :(
Ja ho vidim. Melanie ma lichotivejsi saty... a mensi pandero
ja sice Babise nesnasim, ale Babiska se mi posledni dobou libi docela dost. Prijde mi, ze zhubla. A v tech cervenych satech asi zalezi na fotce, tady na tyhle zadnou byci siji nevidim :)

Babisova ma povoleny bricho, bylo to videt uz v x satech.
razorblade rekla bych ze fotka je upravena. nebo ma predelany to krcisko, mela ho jak zelva
razorblade spíš takový zvláštně povolený krk, a hodně vrásek v dekoltu. fotka od tebe je mimořádně lichotivá.
ale zhubla určitě, je to vidět.
viktorka_od splavu Sme si zaprehanely co zas?![]()
Mutziputzi taky mas zelvu?![]()
viktorka_od splavu ani ja ji nemam, my jsme mlady holky furt![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.